Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İkinci Yarı Farklıydı
Alt 31.01.2010, 16:42   #11
Aydogan58
Yiğido

Aydogan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

76 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 639 Aydogan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İkinci Yarı Farklıydı

Büyük kaptan,sana tebrikler canim , uzun bir süreden sonra ......

sahaya ciktin görevini yaptin ,bizlere bir gol olsa bilen hediyeni verdin.

bizden bir adamin ,,
karsi tarafin 11 adamina karsi bundan baska ne yapabilirdiki !!!
Aydogan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2010, 16:52   #12
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu takıma antrenör lazım değil.mehmet yıldız hem oyuncu hem de antrenör olabilir.zaten okulunu okuyor.
bu aslında bir sitem.sivasspor tan bir antreman ve turnuva takımı oldu.başka takımların oyun kurgularını ve oyuncularını denemek için güzel bir takım oldu.
böyle güzel gidiyor.Marş marş bir alt lige.
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2010, 16:57   #13
ahmetbaba
Yiğido

46 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahmetbaba isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

mehmet abi sen bu takımın vazgeçilmez isimlerinden birisin
ahmetbaba isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2010, 17:03   #14
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 904 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

Mehmet YILDIZ çok güzel oynadı.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2010, 17:09   #15
58sivas58spor58
Yiğido

58sivas58spor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 590 58sivas58spor58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

birinci yarida cok güzel oynadik, malesef ikinci yari cook farkliydi gollerin 80% ikinci yarida yedik
Alt 31.01.2010, 17:24   #16
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

BU TAKIM KÜME DÜŞMEYECEK!Ama takım küme düşecek diyen Taraftar kesinlikle 3. lige düştü...Biz bu takımın taraftarıyız....Sivassporun İyi gün taraftarına ihtiyacı yok...Sivassporunu ligin başında küme düşeceğini iddia edenler gitsin başka takımı tutsunlar....Ben bu takımı Amatöre düştüğünde bile destekledim..Takım Bank Asya ya da düşse 3. lige de düşse ben bu takımı yanlız bırakmayacğımı ömrümün sonuna kadar destekleyeceğim...Gelelim 2. yarıya:Sivasspor 2. yarı maça hiç de kötü başlamadı...Oyun iyi de gidşiyordu;dengedeydi..2. golde Sivasspor defansının resmen uyuması mı yoksa şanssızlık mı;yoksa hakemin ortadaki topu rakibe vermesi mi tam anlamış değilim;ama şu bir gerçekki bu maçı kaybettik..2. golü yedikten sonra bir anda takımda çözülme oldu;takım moralmen çökünce gollerde üstüste geldi...YALNIZ;burada bir parantez de hocaya açmak gerekir diye düşünüyorum..Hoca nedendir bilinmez bazı oyuncuları bu maçta oynatmadı;Mesela Erman...Artı 2.yarıda sivassporun yediği gollerde Abdurrahman'ın kanadında Uğur BORAL adeta cirit attı;Musa ise Adeta maçı ve Uğur u seyretti ,Abdurrahman'a hiç yardım etmedi...2 golde bu kanattan geldi...Herkes M. yıldız 2ın oynamsı gerktiğini üşünüyor ama ben aynı görüşte değilim;M. yıldız golün dışında sahada pek fazla gözükmedi;Bilica çok rahat bir maç çıkardı...Ben olsam maça Kamanan'la başlar;maçın gidişatına göre M. yldız'ı sahaya sürerdim..2. yarı hoca Musa nın yerine Agbetuyu sahaya sürseydi;ya da Taider i çıkarıp Yunus gibi koşan bir oyuncuyu düşünseydi takım daha çok mücadele edebilirdi...Gelelim LUCİEN 'e ..Bu oyuncunun hem uyum sorunu var hemde çok kilolu bir oyuncu...Eğer kilo fazlasını atar ve takıma uyum sağlarsa ilerde faydalı olabilir ama bu şartlarda ben olsan maça Yasin-Murat ikilisi ile başlardım...Son 2 günde Sivasspor mutlak tarnsfer yapmalı;Zita yı gönderip iyi bir oyuncu mutlaka alınmalı;Nonda keşke alınsa ;bu şartlarda takıma çok faydalı olur....Eğer yerli veya yabancı bir defans oyuncusu alınabilirse defans daha da güçlenir diye düşünüyorum....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.01.2010, 17:33   #17
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

HEMSERILERIM GELIN KENDIMIZI ALDATMAYALIM ILK YARI FENER BIZIM YENILERI TEST ETTI YAVAS HAREKET ETTI IKINCI YARI YAPACAGINI YAPTI HATTA ACIDI YAPMADILAR EGER ISTESELERDI TARIHI BIR FARKA GIDEBILIRLERDI BU TAKIM BU HALE GELMEMELIYDI BU NE KARDESIM GELEN BES ATIYOR GIDEN BES BIR TAKIM BU KADAR BICARE BURAKILIRMI NEREDE PSIKOLOJISI BOZUK OYUNCULAR VAR BIZ ALIYORUZ BU TARAFTARADA YAZIK KARDESIM BIZ SIVASLILARADA YAZIK MAC IZLEMEK ICIN BIR YERE GIDEMEZ OLDUK MILLET SIVASLIYI GORUNCE BESE RAZIMISINIZ DIYORLAR ALAY KONUSU OLDUK KIMSE BUNU HESAP ETMIYOR GALIBA KIM BULDU BU HOCAYI NE IS YAPAR BU ADAM YEMINLE SOYLUYORUM FUTBOLLA UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOK BU ADAMIN OLSA OLSA SAZCI CAZCI OLUR BU ADAMDAN GORDUNUZMU HAREKETLERINI O HAREKETLERDE NE DEMEK OLUYOR TAKIMA FIZIK GUCU YUKLENMEMIS NEREDEYSE YURUYEREK OYNUYORLAR GORDUNUZMU SEMIH IN UGUR BORALIN DEPARLARINI VARMI BIZDE BENZER BIR HAREKET YAPAN ALLAHTAN MEHMET OYNADIDA BIRTANE SEREF GOLU BARI ATABILDIK
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2010, 18:59   #18
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BU TAKIM KÜME DÜŞMEYECEK!Ama takım küme düşecek diyen Taraftar kesinlikle 3. lige düştü...Biz bu takımın taraftarıyız....Sivassporun İyi gün taraftarına ihtiyacı yok...Sivassporunu ligin başında küme düşeceğini iddia edenler gitsin başka takımı tutsunlar....Ben bu takımı Amatöre düştüğünde bile destekledim..Takım Bank Asya ya da düşse 3. lige de düşse ben bu takımı yanlız bırakmayacğımı ömrümün sonuna kadar destekleyeceğim...Gelelim 2. yarıya:Sivasspor 2. yarı maça hiç de kötü başlamadı...Oyun iyi de gidşiyordu;dengedeydi..2. golde Sivasspor defansının resmen uyuması mı yoksa şanssızlık mı;yoksa hakemin ortadaki topu rakibe vermesi mi tam anlamış değilim;ama şu bir gerçekki bu maçı kaybettik..2. golü yedikten sonra bir anda takımda çözülme oldu;takım moralmen çökünce gollerde üstüste geldi...YALNIZ;burada bir parantez de hocaya açmak gerekir diye düşünüyorum..Hoca nedendir bilinmez bazı oyuncuları bu maçta oynatmadı;Mesela Erman...Artı 2.yarıda sivassporun yediği gollerde Abdurrahman'ın kanadında Uğur BORAL adeta cirit attı;Musa ise Adeta maçı ve Uğur u seyretti ,Abdurrahman'a hiç yardım etmedi...2 golde bu kanattan geldi...Herkes M. yıldız 2ın oynamsı gerktiğini üşünüyor ama ben aynı görüşte değilim;M. yıldız golün dışında sahada pek fazla gözükmedi;Bilica çok rahat bir maç çıkardı...Ben olsam maça Kamanan'la başlar;maçın gidişatına göre M. yldız'ı sahaya sürerdim..2. yarı hoca Musa nın yerine Agbetuyu sahaya sürseydi;ya da Taider i çıkarıp Yunus gibi koşan bir oyuncuyu düşünseydi takım daha çok mücadele edebilirdi...Gelelim LUCİEN 'e ..Bu oyuncunun hem uyum sorunu var hemde çok kilolu bir oyuncu...Eğer kilo fazlasını atar ve takıma uyum sağlarsa ilerde faydalı olabilir ama bu şartlarda ben olsan maça Yasin-Murat ikilisi ile başlardım...Son 2 günde Sivasspor mutlak tarnsfer yapmalı;Zita yı gönderip iyi bir oyuncu mutlaka alınmalı;Nonda keşke alınsa ;bu şartlarda takıma çok faydalı olur....Eğer yerli veya yabancı bir defans oyuncusu alınabilirse defans daha da güçlenir diye düşünüyorum....
Degerli hemsehrim seninde sorguladigin gibi bende bir kac macdir söylüyorum Ibrahim tutuk oynuyor agirligini maca koymuyor.Yine Erman ve Musanin Rakibi karsilamadigi top almak icin yaklasmadigini ve defansa yardim etmedigi söylüyorum. Ermanin yoklugu En cok Hayrettine yaradi hem fazla yorulmadi hemde yorgunlukdan kaynakli hatalar yapmadi.. Diger yandan Musa nin Oyun tarzi Abdurahmani hem asiri derecede yordu dikkat ettiyseniz bosluklari fener sag tarafdan buldu ve süreklide ayni kulvardan yüklendi cünkü sökügümüz oradaydin 1. yarida iki kisinin isini yapan Abdurahman 2. yariya yorulmus, bitmis bir sekilde cikti. sonucda kademe anlayisi olmayan bir musa bu takimi bitirdi. Musa ve Erman,Ibrahim Bu oyun tarzlarindan vazgecmedikce hem kendilerini hemde bu takimi batiracaklar. Diger bir sorunda Hocanin bunlari görüp yöntem gelistirmemesi. ilk 30 dakikadan sonra musanin cikarilip Kademe anlayisi güclü bir oyuncu alinabilirdi. hic degilse 2. yarida sag kanat bu kadar acik vermezdi. Daum un gördügünü bizim hoca göremedi!!!!
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı giants'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.01.2010, 20:44   #19
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 704 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sözüm meclisten dışarı. Küçük düşünenler kişileri, biraz daha iyisi olayları, büyük düşünenler ise fikirleri tartışır. Forumdaki kimse lütfen üzerine alınmasın. Ukalalık etmiyorum. Hocanın yanlış sistemi ve oyun kurgusudur herşeyi batıran , kişiler ya da pozisyonlar değil. Kral çıplak görmüyor. Durum budur.

Çok şey istemiyorum hocadan:
1) Kendisi getirdi diye hazır olmadığı halde Elrio, Taider gibi oyuncuları oynatmasın
2) Sonuçtan oyuncuları sulamasın
3) Defansın önüne üçlü savunmacı orta saha sürsün. 4-3-2-1 gibi.
4) Hep aynı hataları yapıyoruz. Maçları kasetten bir daha izlesin. Mesela Bursa maçının ve Fenerbahçe maçının ikinci yarıları birbirinin kopyası gibi. Rakip takım çaktırmadan kendi sahasına çekiliyor, bizim orta saha ve sonra da ara mesafe açılmasın diye defans da ileri çıkıyor, sonra defansın arasına paslar ve boş alanda yakalanıyoruz, gol ve goller. Sercanın golleri ie Uğur Boral veya Semihinkilerin bir farkı var mı?
Hocam gözünü aç ve gör buları. Suç sende de var.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2010, 21:06   #20
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

adam ne yapsın ya 10 adam bir sakat mehmet etmedi! yuh olsun yazıklar olsun
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
farklıydı, yarı, İkinci