Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TEŞEKKÜRLER VE BENDEN BURAYA KADAR
Alt 16.03.2010, 00:57   #26
58zarali
Yiğido
 
58zarali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 10.11.2005
Mesajlar: 310
Thanks: 211
67 Mesajına 96 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58zarali ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: TEŞEKKÜRLER VE BENDEN BURAYA KADAR

Alıntı:
mnt3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çoğu taraftarımızın bu kadar karamsar olmasına üzüldüm.Ben de Antalyaspor maçında tribündeydim,takımımız çok kötü oynadı,futbol adına ikinci yarının ilk15-20 dakikası dışında ortaya bir şey koyamadı.Ama takım kötü diye,başka bazı olumsuzluklar var diye Sivasspor sevgimizden vazgeçmememiz lazım.
Asıl önemli olan kötü günlerde destek olup,iyi günlere çıkabilmektir.Ben de özellikle Sivasta ikamet eden yöneticilerimizden daha aktif olmalarını istiyorum.Sivas küçük şehir,insanlara ulaşmak kolay.Yöneticilerimiz mesela Sivaslı çocukların başka takım tutmak yerine Sivasspor sevgisi ile büyümeleri,Sivasspor taraftarı olmaları için çaba harcamaları lazım.Küçük ve basit bir örnek,yöneticilerimiz kampanya yapsalar,okullar tatil olduğun da veliler çocuklarına karne hediyesi olarak sivasspor forması alsalar,yöneticilerimiz de çeşi,tli organizasyonlar,sponsorluklar yoluyla bu satılacak formaların fiyatını mümkün olduğunca düşük tutsalar.ben sivasa gittiğimde üzerinde fenerbahçe,galatasaray forması giyen sivaslı çocuklar gördüğümde üzülüyorum,yöneticilerimiz bundan rahatsız olmuyorlar mı acaba?
kulüp para diye yılanı kırkıyor ha kalmış forma dağıtaacak zaten bu yılan kırkanlık yüzünden sattık ya caaanım ffutbolcuları
58zarali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır