Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği

İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TEŞEKKÜRLER VE BENDEN BURAYA KADAR
Alt 15.03.2010, 22:36   #11
mnt3
Tecrübeli Yiğido

mnt3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

236 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mnt3 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: TEŞEKKÜRLER VE BENDEN BURAYA KADAR

Çoğu taraftarımızın bu kadar karamsar olmasına üzüldüm.Ben de Antalyaspor maçında tribündeydim,takımımız çok kötü oynadı,futbol adına ikinci yarının ilk15-20 dakikası dışında ortaya bir şey koyamadı.Ama takım kötü diye,başka bazı olumsuzluklar var diye Sivasspor sevgimizden vazgeçmememiz lazım.
Asıl önemli olan kötü günlerde destek olup,iyi günlere çıkabilmektir.Ben de özellikle Sivasta ikamet eden yöneticilerimizden daha aktif olmalarını istiyorum.Sivas küçük şehir,insanlara ulaşmak kolay.Yöneticilerimiz mesela Sivaslı çocukların başka takım tutmak yerine Sivasspor sevgisi ile büyümeleri,Sivasspor taraftarı olmaları için çaba harcamaları lazım.Küçük ve basit bir örnek,yöneticilerimiz kampanya yapsalar,okullar tatil olduğun da veliler çocuklarına karne hediyesi olarak sivasspor forması alsalar,yöneticilerimiz de çeşi,tli organizasyonlar,sponsorluklar yoluyla bu satılacak formaların fiyatını mümkün olduğunca düşük tutsalar.ben sivasa gittiğimde üzerinde fenerbahçe,galatasaray forması giyen sivaslı çocuklar gördüğümde üzülüyorum,yöneticilerimiz bundan rahatsız olmuyorlar mı acaba?
mnt3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda mnt3'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
benden, buraya, istder, kadar, teŞekkÜrler