Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TOKİ Sivas'la dalga mı geçiyor?
Alt 26.06.2010, 11:00   #43
ssfatihss
Acemi Yiğido

36 Mesajına 42 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 ssfatihss FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TOKİ Sivas'la dalga mı geçiyor?

Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivasa yapılan bişeyler var her seçim döneminde atatürk caddesinin kaldırımlarını degiştirmek olan yerlerin demirçelik dikim evi gibi yerlerin başka yerlere taşınması gibi işler essakdan bu memlekete bir çivi çakmadıkları halde türlü türlü vaatler veripde bu memlketin anasını aglatan stadyum sözü veripde bu şehre 20.000 kişilik stad diyebilecek kadar pişkin olan bir vekil ne hikmetse böyle kişiliksiz vekilleri her dönemde Ankaraya yollamamız benim içimi yakıyor sivasda ki üst düzey görevliler ve diger şehrin önde gelenlerini hep bir yerlerin açılışında görüyoruz sürekli hep kendilerini övüyorlar laf salatası yapıyorlar icraate geldigi zaman iş yok..Sivasın bu sahipsizligi ne zaman bitecek hep böyle mi gidecek
neymıs efendım sıvas ın ıklımı herhangı bır yatırıma elverıslı degılmıs cunku 9 ay kış 3 ay yaz oluyomus ulaaaaa kardesım bırıde cıkıp demıyorkı su an dunyanın sayılı devletlerınden olan norveç ısveç rusya hıc guneş yüzü gormuyor oralarda oluyorda norvec isvec kadar topraga sahıp sıvas damı olmuyor...ben şu an sıvas da degılım denk gelırse tv 58 haberlerınden takıp edıyorum bılmem nerenın muduru surayı zıyaret etmıs bu orayı zıyaret etmıs nezaket zıyaretı yapmıs yaaaaa kardesım bayramda zıyaretını yappp bıraz icraat gorelım şu ekranlardan
ssfatihss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla