Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TOKİ Sivas'la dalga mı geçiyor?
Alt 25.06.2010, 21:32   #41
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 940 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: TOKİ Sivas'la dalga mı geçiyor?

SON DAKİKA:Bugün tv58 de statyum kanusunda yeni bir haber verdiler..Statyum konusunda en son çıkan haber toki yetkililerinin Sivas'a geleceği ve G. Spor İl Md. Yetkilileriyle tekrar görüşüleceği idi..Son yapılan pazarlıklarda Toki 4 Eylül Stadının Yerine 45 Trilyon,Atatürk Spor Salonunun Yerine de 10 Trilyon vermiş...Toplam verilen para 55 Trilyon..Toki geçen hafta veya bu hafta Sivas'a gelmiş olacak ki bu haber yeniden yapıldı diye düşünüyorum...TV58 in haberinde tekrar gelmişler ve malesef anlaşma olmamış...Yani toki 55 trilyonluk teklifinden geri adım atmamış...G.ve Spor İl Müd. ise en son 105 trilyon a kadar düşmüştü...Şimdi ne olacak?Karar artık Başbakanda....Başbakan eğer isterse aynı Trabzon Akyazı tesislerinde olduğu gibi bizin istediğimiz şartları Toki ye kabul ettirecek;ya da bu stat işi ve diğer tesislerin yapılması işi başka bahara kalacak....Trabzon'a 45bin kişilik stat ve 200 Trilyonluk Akyazı Tesislerinin yapılmasını kabul ettiren siyasiler inşallah bizim için de devreye girer ve Yeni Stadımıza kavuşuruz...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.06.2010, 08:22   #42
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1647 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SON DAKİKA:Bugün tv58 de statyum kanusunda yeni bir haber verdiler..Statyum konusunda en son çıkan haber toki yetkililerinin Sivas'a geleceği ve G. Spor İl Md. Yetkilileriyle tekrar görüşüleceği idi..Son yapılan pazarlıklarda Toki 4 Eylül Stadının Yerine 45 Trilyon,Atatürk Spor Salonunun Yerine de 10 Trilyon vermiş...Toplam verilen para 55 Trilyon..Toki geçen hafta veya bu hafta Sivas'a gelmiş olacak ki bu haber yeniden yapıldı diye düşünüyorum...TV58 in haberinde tekrar gelmişler ve malesef anlaşma olmamış...Yani toki 55 trilyonluk teklifinden geri adım atmamış...G.ve Spor İl Müd. ise en son 105 trilyon a kadar düşmüştü...Şimdi ne olacak?Karar artık Başbakanda....Başbakan eğer isterse aynı Trabzon Akyazı tesislerinde olduğu gibi bizin istediğimiz şartları Toki ye kabul ettirecek;ya da bu stat işi ve diğer tesislerin yapılması işi başka bahara kalacak....Trabzon'a 45bin kişilik stat ve 200 Trilyonluk Akyazı Tesislerinin yapılmasını kabul ettiren siyasiler inşallah bizim için de devreye girer ve Yeni Stadımıza kavuşuruz...
Bu haberi bende dinledim arada yarı yarıya fark var.

Yine son söz Başbakana kaldı.Bakalım orta bir yol bulacakmı acaba.

Bu gidişle zor.Toki elimizde olanıda beleşe almaya çalışıyor...
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.06.2010, 11:00   #43
ssfatihss
Acemi Yiğido

36 Mesajına 42 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 ssfatihss FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivasa yapılan bişeyler var her seçim döneminde atatürk caddesinin kaldırımlarını degiştirmek olan yerlerin demirçelik dikim evi gibi yerlerin başka yerlere taşınması gibi işler essakdan bu memlekete bir çivi çakmadıkları halde türlü türlü vaatler veripde bu memlketin anasını aglatan stadyum sözü veripde bu şehre 20.000 kişilik stad diyebilecek kadar pişkin olan bir vekil ne hikmetse böyle kişiliksiz vekilleri her dönemde Ankaraya yollamamız benim içimi yakıyor sivasda ki üst düzey görevliler ve diger şehrin önde gelenlerini hep bir yerlerin açılışında görüyoruz sürekli hep kendilerini övüyorlar laf salatası yapıyorlar icraate geldigi zaman iş yok..Sivasın bu sahipsizligi ne zaman bitecek hep böyle mi gidecek
neymıs efendım sıvas ın ıklımı herhangı bır yatırıma elverıslı degılmıs cunku 9 ay kış 3 ay yaz oluyomus ulaaaaa kardesım bırıde cıkıp demıyorkı su an dunyanın sayılı devletlerınden olan norveç ısveç rusya hıc guneş yüzü gormuyor oralarda oluyorda norvec isvec kadar topraga sahıp sıvas damı olmuyor...ben şu an sıvas da degılım denk gelırse tv 58 haberlerınden takıp edıyorum bılmem nerenın muduru surayı zıyaret etmıs bu orayı zıyaret etmıs nezaket zıyaretı yapmıs yaaaaa kardesım bayramda zıyaretını yappp bıraz icraat gorelım şu ekranlardan
ssfatihss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.06.2010, 14:56   #44
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BURSADA BİLE SÖZ KONUSU DEGİLKEN SITAT ŞUAN BURSADA YER SORUNU DAHİ ÇÖZÜLMÜŞKEN BU NE DUYARSSZLIK 10 MILYON SİVASLIYA VERILEN SÖZ NERDE SES YUKSELMEDİKCE DAHA ÇOK DALGAGECİLİR BİZİMLE
Alt 26.06.2010, 20:26   #45
by_hunter
Usta Yiğido

by_hunter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

516 Mesajına 1.183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 888 by_hunter FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

stadımız şimdilik bize yetiyor o arsaları sıvastaki bazı fırmalara versek daha iyisine yaparlar eminimki...
Alt 05.07.2010, 02:09   #46
yukariekecikli
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yukariekecikli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tum sivaslilara biz kendimize sahip cikamiyoruzki baskalarindan ne bekliyelim BAS BAKAN SIVASTA KONUSURKEN BIRTANESI SORU SORMUSTU NEDEN SIVASTAN BIR BAKAN YOK DIYE ONUN YANITIDA SIZIN BAKANINIZ BENIM YANITINI VERMISTI BIR BAS BAKAN DA OLMAK UZERE SIVASA BU KADAR VURDUM DUYMAZ OLARAK HAREKET ETTIGI COK NORMAL CUNKI BIZIM SIVASTAN GONDERDIGIMIZ sozde millet vekili diye sectik bunlar neye benziyorlar biliyormusunuz ben biliyorumda soyluyemiyorum bunlarda hicmi SIKILMA YOKKI SIVASI GELEN BASBAKAN VALISI OLAN BIR KOYE CEVIRIYOR SIZDE HALEN AK PARTIDE MILLET VEKILIYIZ DIYE UTANMADAN ORDA EL KALDIR INDIR ISINE BAKIYORSUNUZ BIR SIVASLI OLARAK SIZDEN UTANIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM )
yukariekecikli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.07.2010, 01:06   #47
srkntrn
Yeni Yiğido

srkntrn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 srkntrn FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu olayi gundemden dusurmemek lazim yorumlara devam ne yapabiliriz ona bakalim
srkntrn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.07.2010, 03:13   #48
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

SELAM SÖYLE O YARE BENDEN YANİ TOKİYE ÇAKO BUNLAR FIRILDAK ZOR SIVASA STAT BENCE SIVASA BUNDANSONRA ÇOK ZOR YATIRIM
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.07.2010, 09:41   #49
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yaptıkları çok amam çok saçma bu halkın kendilerine olan güvenini istsmar ediyorlarsa yazıklar olsun

zaten sivas millet vekillerinden birşey beklemiyoruz adamlar kazık gibi

bu şehre çivi çakmıyor kazık atıyor bu adamlar

bir diğer huususda başbakanın verdiği söz şöyle 'neyse sivasa bir kemik attık kokusu çıkana kadar bir seçim daha olur ozaman belki yaparız

buna göre kokunun sandıktan çıkma zamanı geldi biraz daha sabır
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.07.2010, 14:08   #50
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok

Yaw bırakın onlar yardım etmezler biz kendimiz yaparız ne yapacaksak Allah Yardımcı Olur İnşallah...
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
dalga, geçiyor, sivasla, sivasla, tokİ