Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Son gözde Martin Pulido
Alt 08.07.2010, 00:27   #36
karakocyakup58
Yiğido

karakocyakup58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 karakocyakup58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Son gözde Martin Pulido

Alıntı:
85200258 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Suarez hariç 30 yaşın altında transfer yok. Geçmiste Real Madrid'de oynamıs (alt yapısı olsa bile) bir futbolcunun kumaşı iyidir. Ancak gerek uzun süredir kadroda yer bulmaması gerekse yaş itibariyle yanlıs transfer oldugunu düşünüyorum. Futbolcu iyi de çıkabilir. Ama ben 30 yaş ve üzerei transfere karşıyım. Bu yapılan günü kurtarmaktan öteye gitmez. Ceyhunla sedat la nasıl bi hedef koyabilirsiniz önünüze.. Ortaya koyulacak tek hede ligde kalmaktır.. Mesut Bakkal'ın vizyonsuz bi hoca oldugunu biliyordum ancak bu kadarına da pes..

Ben Bülent Uygun'a uyuz olurum sevmem ama olayın birde gerçek boyutu var Bülent uygun bir risk aldı takımın yaş ortalamsını düşürüp teknik bir takım kurmak istedi ama tutmadı. tutsaydı belki simdi Bursasporun yerinde biz olacaktık. Ama Mesut Bakkal takıma nerde pili bitmis adam var doldurdu. Bu sene için büyük hayaller kurmayın (ilk 10'a girmek gibi ) Çünkü bu kadrounun yeri 13-18 arası bitirmektir. Performansa göre ya 13.cü oluruz ya da küme düşeriz..

geçen sene bülent uygun takımı gençleştirdi.. gördünüz ne oldunu ..Yaş farketmez artık futbol kosmak degil taktik ve tejjübe kullanılıyor artık bize tejjübeli futbolcu lazım
biz hazırız senden gelsin
bu sevdadan vazgeçersek
ALLAH BELAMIZI VERSİN....
karakocyakup58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır