Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Son gözde Martin Pulido
Alt 07.07.2010, 20:59   #31
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Son gözde Martin Pulido

iste nerde bordan bohtan oyuncu varsa yönetim aliyor, ama gelicek vaat eden oyunculari gönderir, cok mantikli
Alt 07.07.2010, 21:12   #32
sawyer5892
Tecrübeli Yiğido

301 Mesajına 609 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 sawyer5892 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

zaten para verip almazlar illa bedava olacak
sawyer5892 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.07.2010, 21:50   #33
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 937 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ne güzel değil mi arkadaşlar siteye yine heyecan geldi...Fanatik gazetesi geçen yıl da Onyewu,Arjantantinli bir oyuncu adı Civelli idi galiba haberlerini de yapmıştı ama ne hikmetse bu transferlerin hiçbiri olmadı;sivasspor nerde kelepir oyuncu varsa transfer etti,sonuç kümede zor kaldık...Bu oyuncu en azından belli bir kariyere sahip arkadaşlar;düşüşe geçmişte olsa İspanya liginde büyük takımların tozunu yuttuğuna göre eğer gelirse mutlaka defansı toparlayacaktır diye düşünüyorum...Boyu bosu da yerinde bir oyuncu...Keşke getirebilsek bu oyuncuyu..İspanya,İtalya liginde Maldinilerin ,Cannavaroların 38-39 yaşlarına kadar oynadığı bir dönemde 31 yaşındaki böylesine tecrübeler yaşamış bir oyuncu sivassporun defansının emniyet sübabı bile olur..Yeterki bu oyuncuda disiplin sorunu olmasın...Benim daha önceki mesajlarımda takıma hep yaşlı oyuncu alıyoruz takım yaşlanıyor sözümün hala arkasındayım bu iyi biline..Ben sadece sivasspor yaşı başına gelmiş ununu eleğine asmış oyuncu alamayalım,eğer sakatlık ve disiplin sorunu varsa hiç almayayım demek istiyorum...Ayrıca takımın yaş ortalamasınında çok yükselmesine de karşıyım ;takımda tecrübeli oyuncularda olmalı genç oyuncular da...Takımda bilhassa koşan,mücadele eden oyuncuların genç ve dinamik oyunculardan olması takımın mücadele gücünün de daha iyi olmasını sağlar....Pulido nun bonservis bedeli 2milyon euro olarak gözüküyor,sivasspor gibi takımlar için az para da değil...Keşke geçen yıl yönetim sezon başında paraya kıyıp 3-4 tane böyle oyuncu transfer edebilseydik belki de geçen yıl yaşananların hiçbiri yaşanmayabilirdi....Ben bu oyuncuyu Mesut Hocanın istediğini düşünüyorum..Eğer yanılmıyorsam Bundan 4-5 yıl önce Mesut Hoca Olimpik milli takımızın da hocasıydı..O takımımız İspanya'nın Almeria kentinde yapılan Akdeniz Oyunlarına katılmıştı..O şampiyona da Olimpik Milli Takımımız Akdeniz Oyunlarında İspanya ile Hem grup maçlarında hem de finalde 2 kez karşılaşmış ve takımımız İspanya'ya 1-0 yenilerek 2. olmuştu..Martin Pulido İspanya milli takımınında kadrosundaki oyunculardan biri olması muhtemel...Hoca Pulido'yu o maçlarda izlemiş olabilir...Benim ki tamamen varsayım ama Sivassporun defansa çok iyi bir isimi almayı istemesi de isabetli olacaktır...Çünkü gelecek oyuncu mutlaka Sedat,Diallo,Murat'tan daha iyi olmalı...Bu oyunculardan daha iyisi alınmayacaksa niye transfser yapalım...Bakalım Fanatiğin haberi bu sefer doğru çıkacak mı;yoksa geçen yıl ki haberlere mi benzeyecek?
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Aranan Defans Oyuncusu Martin Pulido
Alt 07.07.2010, 23:58   #34
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1092 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Aranan Defans Oyuncusu Martin Pulido

Alıntı:
BeYLeRBeYi58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
zaragozada kadroya girebilse burada ne işi var değilmi ama bize kulube adamı olucak ucuz olacak en önemlisi yaşlı olucak tanıyın artık bizi kardeşim biz SİVASSPOR yönetimiyiz biz başka takımlara benzemeyiz
yapmayın Allahınızı severseniz...La liga ile süperligi bir tutuyorsun..bir bakın isterseniz kimlerin arkasında yedek bekliyor bunlar..sedatın hayrettinin aubeyin arkasında değil..
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.07.2010, 00:23   #35
85200258
YASAKLI ÜYE

134 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 85200258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Suarez hariç 30 yaşın altında transfer yok. Geçmiste Real Madrid'de oynamıs (alt yapısı olsa bile) bir futbolcunun kumaşı iyidir. Ancak gerek uzun süredir kadroda yer bulmaması gerekse yaş itibariyle yanlıs transfer oldugunu düşünüyorum. Futbolcu iyi de çıkabilir. Ama ben 30 yaş ve üzerei transfere karşıyım. Bu yapılan günü kurtarmaktan öteye gitmez. Ceyhunla sedat la nasıl bi hedef koyabilirsiniz önünüze.. Ortaya koyulacak tek hede ligde kalmaktır.. Mesut Bakkal'ın vizyonsuz bi hoca oldugunu biliyordum ancak bu kadarına da pes..

Ben Bülent Uygun'a uyuz olurum sevmem ama olayın birde gerçek boyutu var Bülent uygun bir risk aldı takımın yaş ortalamsını düşürüp teknik bir takım kurmak istedi ama tutmadı. tutsaydı belki simdi Bursasporun yerinde biz olacaktık. Ama Mesut Bakkal takıma nerde pili bitmis adam var doldurdu. Bu sene için büyük hayaller kurmayın (ilk 10'a girmek gibi ) Çünkü bu kadrounun yeri 13-18 arası bitirmektir. Performansa göre ya 13.cü oluruz ya da küme düşeriz..
85200258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.07.2010, 00:27   #36
karakocyakup58
Yiğido

karakocyakup58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 karakocyakup58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
85200258 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Suarez hariç 30 yaşın altında transfer yok. Geçmiste Real Madrid'de oynamıs (alt yapısı olsa bile) bir futbolcunun kumaşı iyidir. Ancak gerek uzun süredir kadroda yer bulmaması gerekse yaş itibariyle yanlıs transfer oldugunu düşünüyorum. Futbolcu iyi de çıkabilir. Ama ben 30 yaş ve üzerei transfere karşıyım. Bu yapılan günü kurtarmaktan öteye gitmez. Ceyhunla sedat la nasıl bi hedef koyabilirsiniz önünüze.. Ortaya koyulacak tek hede ligde kalmaktır.. Mesut Bakkal'ın vizyonsuz bi hoca oldugunu biliyordum ancak bu kadarına da pes..

Ben Bülent Uygun'a uyuz olurum sevmem ama olayın birde gerçek boyutu var Bülent uygun bir risk aldı takımın yaş ortalamsını düşürüp teknik bir takım kurmak istedi ama tutmadı. tutsaydı belki simdi Bursasporun yerinde biz olacaktık. Ama Mesut Bakkal takıma nerde pili bitmis adam var doldurdu. Bu sene için büyük hayaller kurmayın (ilk 10'a girmek gibi ) Çünkü bu kadrounun yeri 13-18 arası bitirmektir. Performansa göre ya 13.cü oluruz ya da küme düşeriz..

geçen sene bülent uygun takımı gençleştirdi.. gördünüz ne oldunu ..Yaş farketmez artık futbol kosmak degil taktik ve tejjübe kullanılıyor artık bize tejjübeli futbolcu lazım
biz hazırız senden gelsin
bu sevdadan vazgeçersek
ALLAH BELAMIZI VERSİN....
karakocyakup58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.07.2010, 00:36   #37
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

futbolda yaş çok belirleyici bir şey değil.
öyle olsaydı gençlerbiriliği şu an da avrupanın en iyi klübü olurdu.çünkü yıllardır genç bir klüp aynı zamanda tcrübeli oyuncuları da var.

martin pulido defansif açısından en verimli çağında ve top kesip oyuna sokabiliyorsa yeterli.biz zaten ondan mertesackerin,fredrichin,pique nin yaptığını beklemiyoruz.
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.07.2010, 01:16   #38
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

yasli futbolculara bende karsiyim ama stopper mevkisnde oynayan oyuncu icin yasi uygun,galatasarayli bülent korkmaz bile 32 yasinda sonra stopperligi ögrendi.eger bedeva ve hirsli bir futbolcuysa takimimiza katki saglayacagini saniyorum
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.07.2010, 02:19   #39
mustafatas58
Yiğido

mustafatas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 mustafatas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şimdi ne dıyecegımı bılmıyorum.daha once oynadıgı maclarda ızlemdıgımız bır oyuncu tanımıyoruz.ıyımı kotumu bılemıyoruz.bıldıgımız bırsey eger kotuyse yonetım almaz.ama gecen sene aldıkta aldık.ama ne olduklarını bılmedıgımız oyuncular.bulent hoca agzımıza bal caldı.adı transfer yaptı oldu.bunu herkes gordu ve artık mesut hocanında bunu bılmesı ıyı bır oyuncu alıyoruz anlamına gelır.gelsın bakalım ıyımı kotumu gorecez ama ınsallah ıyı cıkar yoksa avaraj takımı olmaya devam
mustafatas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: Aranan Defans Oyuncusu Martin Pulido
Alt 08.07.2010, 08:53   #40
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 915 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Aranan Defans Oyuncusu Martin Pulido

Alıntı:
BeYLeRBeYi58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
zaragozada kadroya girebilse burada ne işi var değilmi ama bize kulube adamı olucak ucuz olacak en önemlisi yaşlı olucak tanıyın artık bizi kardeşim biz SİVASSPOR yönetimiyiz biz başka takımlara benzemeyiz
saçma sapan yorumlarınızdan gına geldi artık, gerçekten aptallaştınız....

yaşlı alınır niye genç değil derler, genç alınır tecrübesiz derler...

ucuz alınır paraya kıymıyorlar derler, pahalı alınır niye kulübü borca soktunuz derler....

afrikadan alınır, niye avrupadan almıyorsunuz derler, avrupadan alınır, bize afrikadan fakir ve sivasta oynayacak adam lazım derler....

siz ne istediğinizi biliyor musunuz?......

mallıkta sınır tanımıyorsunuz maşallahhhh
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda sebasteia'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
aranan, defans, gözde, martin, oyuncusu, pulido