Cevap: Ünsal'dan Bombardıman
Alıntı:
sivasspor585858 Nickli Üyeden Alıntı
herkes son günde bombalari patlatiyor.
bizim yönetimde balon patlatiyor.
ayip bu yapilanlar. madem oyuncu alamiyorsun o zaman dirdir etmeyeceksin.
yaziklar olsun. iki sene sampiyonluga oynadi paralar geldi. nereye gitti bu paralar. ahim sahim bir futbolcu alinmadi simidiye kadar. yani paralar futbolculara gitti diyelim. nerde beles oraya yerles taktigiyle calisiyor yönetim. paralar kendi ceplerine´mi iniyor acaba? böyle birsey bugüne kadar sivasspora konduramadim ama artik süpheleniyorum. ya bugün adam gibi transfer yaparlar yada cikip son senerlerde gelen paralarin bir bir hesabini kaleme döküp taraftara resmi sitede sunarlar.
ben artik biktim hergün siteyi acip acaba transfer varmi diye bakmaya.
YAZIKLAR OLSUN YÖNETIME!!!!!!!!!!!
YAZIKLAR OLSUN!!!!!!!!!!!!!!!!
TARAFTARA YINE KOCAMAM BIR KA..K ATTILAR
|
ARKADASIM sen haklisin bunda iste genc futbolcu almak isdeseler hemen pahali yok bize uymaz yaa sen al oyuncuyu oynat 10 yil karsiligini al ama sen tutupta 30 yas uzeri kadro kurarsan ve bu kadrodada yedek oyuncun yoksa bunu gercekten sorgulamak lazim simdi sivas sporun aldigi oyunculara baksan toplam 10 milyon ytl para harcamislardir peki nerede sivas 2 yil us usde ilk 4 icinde kaldi uefa maclari yapti sampiyonlar ligi oynadi elensede bunlardan ciddi bir para akti kulube ........borcumuz var diyorlarsa hani borcu olmayan tek kulub bizdik...
teknik direktorde elindeki malzemeden ne cikarsa hesabi oybatiyor adam ne etsinn....
HANI FIRINA GIDERSIN FIRINCI SORAR ABI KAC TANE YAPIYIM ETLI ETMEGI SEN DERSIN KAC TANE CIKAR USDA ...FIRINCI CEVAP VERIR ABI 5 TANE CIKAR AMA 6 TANEDE YAPIYIM BEN DER...
bizim teknik direktorumuzde firinci misali ne kadar fazla oyuncu oynatirim diye dusunur durur... malzeme kisitli olunca oynanan futbolda o kadar kisitli olur ama yedeklerde veya ilk 11 de genc yetenekli 3 tane oyuncu olsun bak ozaman degisiklige sennn...
TERZI KENDI SOKUGUNU DIKEMEZMIS DER ATALARIMIZ
BEN FIKRET UNSALI ANLAMADIM KENDI SOKUGUNU NEDEN DIKMEYE CALISIYOR )) ATALARIMIZIN KEMIKLERI SIZLAR BEAAA BIZ YANLIS ATASOZU CIKARMISIZ DIEE )))