Cevap: Ünsal'dan Bombardıman
kardeşler..yukarıdaki tüm yorumları tek tek okudum:
sivas bursa maçında hakem taktir haklarını bursadan kullanmış,sivasın atakları kesilmiş penaltı verilmemiş...bütün bunlar olabilir elbetteki herkez pozisyonları kendi takımına göre değerlendirir kardeşlerin birçoğunun dediklerine bende katılıyorum penaltı pozisyonları dışında herneyse belirtmek istediğim konu bu değil...arkadaşların bir çoğu hakeme takılmış siwasspor gibi bir camianın basın sözcüsü daha 3. haftada hakemler hakkında stem dolu cümleler kullanmaya başlamış...dediğim gibi kişiler kendilerine göre haklı olabilir..ama burada siz sewgili taraftarları bir kenarı bırakıp ben basın sözcüsünün hakem demek yerine bu takımdaki eksik olan konuları dile getirmesini dilerdim.buradaki bir çok arkadaş belirtmiş sol kanat sakat diyorlar ne bileyim acil bir forwet diyorlar keita diyorlar ya nasıl söylesem takım için faydalı olabilecek alternatifleri söylüyorlar bu yorumumu hakem steminin bursa macına denk gelmesinden dolayı yazmıyorum sivasspor gecen sezon çok kötü bir sezon gecırdı ağır bir darbe aldı bence takımda hala bir çok eksik mevcut..şöyle lige bakıyorumda bir kaç takım dışında bütün takımlar taş gibi ...ve sivasspor bu takımlarla mücadele edecek ben bu mücadeleden en az bir sivassporlu kadar siwassporun başarılı olmasını istediğim için bunları söylüyorum tamam haklı olabilirsin ama maç bitmiş geride kalmış eksiklere bakmak lazım takviye gerekiyorsa onu yapmak lazım siwas sanırım trabzonla trabzonda oynayacak oradan alınacak kötü bir sonuc sivası daha lig başında sıkıntıya sokacaktır bu nedenle stemden çok yapıcı bir gözlükle bakmak lazım sivasspora .........