Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ünsal'dan Bombardıman
Alt 31.08.2010, 13:00   #81
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 886 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Ünsal'dan Bombardıman

Alıntı:
karşıyakalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
fikret bey bu demeciniz hiçde hoş degil yenilgimizin sebebi hakem degil yedek kulübemizin olmayışı yani dolayısıyla transfer yapmayan yönetimdir.oyun başa baş giderken bursaspor sercan ve insua yı oyuna alıyor .biz ugur kavuk ve ibrahim şahini kurtarıcı diye alıyoruz. fark apaçık ortada işte .mehmet yıldız dökülüyor yerlerde sürünüyor hocada farkında taraftarda ama yapacak bir şey yok çünki yerine oynatacagın başka adamın yok elinde.mecbursun bu adamlara hepsi alternatifsizler.kulübede oyunun kaderine etki edebilecek kalitede adamlarımız yoktur.yani fikret bey taraftar her şeyin bilincinde haberin ola böyle sallamakla kimseyi kandıramazssın hem aponun eline çarpan topada penaltı verilebilirdi bunu unutmuşun söylemeyi
kardeşim transfer yapılsa hoca oynatacakmı acaba. ben bu yerli hocaların mantığını anlayamıyorum. mesela neden keita oynamıyor. yada bazı yanlış oyuncular oynatılmakta neden ısrar ediliyor. sivassporun galibiyetle çıkacağı bir maçta neden hoca değişiklikleri ile takıma mağlubiyet getirdi. neden yabancıları oynatmıyor. aslında sorulacak sorular çok.
Alt 31.08.2010, 17:21   #82
sivasspor585858
Yiğido

sivasspor585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 104 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 sivasspor585858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

herkes son günde bombalari patlatiyor.
bizim yönetimde balon patlatiyor.
ayip bu yapilanlar. madem oyuncu alamiyorsun o zaman dirdir etmeyeceksin.
yaziklar olsun. iki sene sampiyonluga oynadi paralar geldi. nereye gitti bu paralar. ahim sahim bir futbolcu alinmadi simidiye kadar. yani paralar futbolculara gitti diyelim. nerde beles oraya yerles taktigiyle calisiyor yönetim. paralar kendi ceplerine´mi iniyor acaba? böyle birsey bugüne kadar sivasspora konduramadim ama artik süpheleniyorum. ya bugün adam gibi transfer yaparlar yada cikip son senerlerde gelen paralarin bir bir hesabini kaleme döküp taraftara resmi sitede sunarlar.
ben artik biktim hergün siteyi acip acaba transfer varmi diye bakmaya.
YAZIKLAR OLSUN YÖNETIME!!!!!!!!!!!
YAZIKLAR OLSUN!!!!!!!!!!!!!!!!
TARAFTARA YINE KOCAMAM BIR KA..K ATTILAR
sivasspor585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2010, 17:27   #83
sivasspor585858
Yiğido

sivasspor585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 104 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 sivasspor585858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

GECEN SEZON SÜPER OYNAYAN KEITA NEDEN OYNAMIYOR.
TAIDER NERDE? NERDE PEDRIEL? NERDE DIALLO?
BU ADAMLAR NEDEN BOSUNA PARA ALIYOR.
MADEMKI BAKKAL BEYEFENDI BU ADAMLARI OYNATMIYOR, OYNATACAK GIBI DE GÖRÜNMÜYOR.
VER BONSERVISINI ELINE GITSINLER. ZATEN KIMSE PARA VERIP ALMAZ BU ADAMLARI. EN AZINDAN BOSUNA PARA ÖDEMEYIZ HER AY.
sivasspor585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2010, 23:13   #84
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

ACİLEN ÜNSAL DEİŞMESİ LAZIM BU ADAM DAN BASIN SÖZCÜSÜ OLMAZ
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2010, 23:48   #85
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

kardeşler..yukarıdaki tüm yorumları tek tek okudum:
sivas bursa maçında hakem taktir haklarını bursadan kullanmış,sivasın atakları kesilmiş penaltı verilmemiş...bütün bunlar olabilir elbetteki herkez pozisyonları kendi takımına göre değerlendirir kardeşlerin birçoğunun dediklerine bende katılıyorum penaltı pozisyonları dışında herneyse belirtmek istediğim konu bu değil...arkadaşların bir çoğu hakeme takılmış siwasspor gibi bir camianın basın sözcüsü daha 3. haftada hakemler hakkında stem dolu cümleler kullanmaya başlamış...dediğim gibi kişiler kendilerine göre haklı olabilir..ama burada siz sewgili taraftarları bir kenarı bırakıp ben basın sözcüsünün hakem demek yerine bu takımdaki eksik olan konuları dile getirmesini dilerdim.buradaki bir çok arkadaş belirtmiş sol kanat sakat diyorlar ne bileyim acil bir forwet diyorlar keita diyorlar ya nasıl söylesem takım için faydalı olabilecek alternatifleri söylüyorlar bu yorumumu hakem steminin bursa macına denk gelmesinden dolayı yazmıyorum sivasspor gecen sezon çok kötü bir sezon gecırdı ağır bir darbe aldı bence takımda hala bir çok eksik mevcut..şöyle lige bakıyorumda bir kaç takım dışında bütün takımlar taş gibi ...ve sivasspor bu takımlarla mücadele edecek ben bu mücadeleden en az bir sivassporlu kadar siwassporun başarılı olmasını istediğim için bunları söylüyorum tamam haklı olabilirsin ama maç bitmiş geride kalmış eksiklere bakmak lazım takviye gerekiyorsa onu yapmak lazım siwas sanırım trabzonla trabzonda oynayacak oradan alınacak kötü bir sonuc sivası daha lig başında sıkıntıya sokacaktır bu nedenle stemden çok yapıcı bir gözlükle bakmak lazım sivasspora .........
Alt 01.09.2010, 02:46   #86
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşler..yukarıdaki tüm yorumları tek tek okudum:
sivas bursa maçında hakem taktir haklarını bursadan kullanmış,sivasın atakları kesilmiş penaltı verilmemiş...bütün bunlar olabilir elbetteki herkez pozisyonları kendi takımına göre değerlendirir kardeşlerin birçoğunun dediklerine bende katılıyorum penaltı pozisyonları dışında herneyse belirtmek istediğim konu bu değil...arkadaşların bir çoğu hakeme takılmış siwasspor gibi bir camianın basın sözcüsü daha 3. haftada hakemler hakkında stem dolu cümleler kullanmaya başlamış...dediğim gibi kişiler kendilerine göre haklı olabilir..ama burada siz sewgili taraftarları bir kenarı bırakıp ben basın sözcüsünün hakem demek yerine bu takımdaki eksik olan konuları dile getirmesini dilerdim.buradaki bir çok arkadaş belirtmiş sol kanat sakat diyorlar ne bileyim acil bir forwet diyorlar keita diyorlar ya nasıl söylesem takım için faydalı olabilecek alternatifleri söylüyorlar bu yorumumu hakem steminin bursa macına denk gelmesinden dolayı yazmıyorum sivasspor gecen sezon çok kötü bir sezon gecırdı ağır bir darbe aldı bence takımda hala bir çok eksik mevcut..şöyle lige bakıyorumda bir kaç takım dışında bütün takımlar taş gibi ...ve sivasspor bu takımlarla mücadele edecek ben bu mücadeleden en az bir sivassporlu kadar siwassporun başarılı olmasını istediğim için bunları söylüyorum tamam haklı olabilirsin ama maç bitmiş geride kalmış eksiklere bakmak lazım takviye gerekiyorsa onu yapmak lazım siwas sanırım trabzonla trabzonda oynayacak oradan alınacak kötü bir sonuc sivası daha lig başında sıkıntıya sokacaktır bu nedenle stemden çok yapıcı bir gözlükle bakmak lazım sivasspora .........
Hocam gerçekten çok düzeyli , kaliteli yorumların var seni her zaman bekleriz sitemize
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2010, 04:47   #87
legant
Acemi Yiğido

legant - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 586 legant FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

FİKO ACIKLAMA YAPMİŞ TARAFTAR BU YIL CUK OTURUP CUK KALKACAK DİE
Alt 01.09.2010, 23:03   #88
bahadır erdem
Tecrübeli Yiğido

bahadır erdem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 bahadır erdem COK SEVILEN BIR KISIbahadır erdem COK SEVILEN BIR KISIbahadır erdem COK SEVILEN BIR KISI

BİZİM ARTIK BU ŞEKİLDE BASİT SEBEBLERİN ARKASINA SIĞINMAMAMIZ LAZIM...

BURSASPOR AKILLI OYNADI.VOLKAN'I VE SERCAN'I DURDURAMADIK.

1.GOL'DE ÖYLE YENECEK BİR GOL DEĞİLDİ.SOL KANAT DEFANS OYUNCUMUZ O SIRADA NEREDE.KALECİMİZ UZUN ORTA YAPILAN TOPA ÇIKAMAMAZMIYDI?
Alt 02.09.2010, 01:44   #89
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
fatih585858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam gerçekten çok düzeyli , kaliteli yorumların var seni her zaman bekleriz sitemize
eyawallah kardeş..sağolasın
Alt 02.09.2010, 12:31   #90
rubik
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 rubik Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yahu şu adamı birisi sustursun.bir de basın sözcüsü..bütün medyaya rezil oluyoruz vallahi.futbolun f sinden anlamayan bir adam nasıl olur da basın sözcüsü yapılır.
rubik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bombardıman, ünsaldan