Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim ...
Alt 20.11.2010, 20:00   #75
zaral
Yiğido

zaral - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 143 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 587 zaral FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim ...

çok şükür uzun süre sonra ilk defa bu şekilde rahat gerine gerine gazete okuyabileceğim spor haberlerini izleyebileceğim işyerinde kimse hadsiz hadsiz konuşamayacak bunun için başta başkanımız ve hocamız olmak üzere emeği geçen herkese oyuncu arkadaşlara teknik heyete diğer yardımcı malzemecilere kendi adıma teşekkür ederim. hocanın gelişiyle bazı şeylerin değişeceği belliydi ama zaman geçtikçe hocanın sandığımdan daha çabuk herşeyi farkedip önlemleri aldığını görüldü. artık takım mücadele ediyor sanırım hoca ruh çağırma seanslarında hızlı kur uyguladı yada başkanın kim olursa olsun oynamayan basar gider söylemleri işe yaradı. mehmet yıldız ilk defa bu sene uğraştı gene aldığı topların yarısını ezdi ama bu sezon ilk defa koştu çabaladı sedat oyunda kaldığı sürece ilk defa kimseye saldırmadı hakemle kavga etmedi olay çıkartmadı bence bunları hoca ve başkanımızın devre arasına kadar ya oynarsınız ya gidersiniz söylemlerinin etkisi oldu baktılar pabuç pahalı muhsin hoca ve mesut efendiyi yolladıkları gibi rıza hocaya diş geçiremediler işte öyle oluncada mecburen oynamaya adamgibi durmaya başladılar. ayrıca kalecimizde iyi kurtarışları var ama bana ileri çok çıkıyo her topa fırlamaya çalışıyo gibi geldi verilen geri paslarında tamamı ya dışarı yada rakibe yolluyor.ama ne yapalım ramoviç gelenedek idare edecez başka yapacak bişey yok. kamananın daha birz zamana ihtiyacı var biraz silik kalıyor ama oynadıkça bu açığı kapatacaktır.uğur u çözemedim epey çaba içinde gözüküyor ama topsuz alanda faydası varmı bilmem ama topu çokta olumlu kullandığını göremedim mehmet yukarıda dediğim gibi ilk defa çalıştığını gördüm bu adamın bu sene ilk defa koştu ama yine en çok top öldüren en çok hatalı pas veren en çok top kaybeden yine oydu bence devre arasında takımdan temizlenmesi şart hem bu diğerlerinede bir gözdağı ve kimsenin vazgeçilmez olmadığını gösterir hee bunca yazıdan sonra maç ve skor nasıl böyle oldu hiç mi iyi birşey yoktu olmazmı gardaş öncelikle;

CİHAN : jeneriklik golü bi harikaydı kendisini kutluyorum ama yinede bence ya istediği yerde oynamıyor yada tam kapasiteyle oynamıyor. çok daha iyi oynadığı günleri var.

ZİYA : Umarım hiddink bu çocuğu görür milli takıma çok faydası olur eğer iyi işlenirse ve bu çocuğu sezon sonu çok büyük takımlar isteyebilir.Gene çok iyidi son 2-3 maçın en iyi oynayan adamlarından biri olduluğu bu maçta çok iyidi.

CEYHUN : abi tecrübe farkı ikinci yarı rakip zor durumdayken girdi iki üç arapas attı işin bu kadar rahat bitmesinde büyük payıvar.

SEDAT : emenikeye gelen topları % 90 onda kaldı oynadığı süre içinde gayet iyiydi ve ilk defa kimseye bulaşmadı.

İVANOVS : hiç sırıtmadı sedattan sonra iyi bir yedek olabilir bizim için

PEDRİEL : anlayamadım abi bu adamı geçen hafta altı pas içinde iki kere topa vuramadı boş kaleye ama bu maç çok mükemmele yakındı ayrıca çapraz koşuları alan açması top indirmeleri bizim için gerçekten çok yararlı olacak ve ileriki yıllarda bile kullanabileceğimiz bir çocuk ayrıca hat-trick yapması da epey hoştu.

abi şu bir gerçek ki biz en iyi savunmayı hücum yaparak sağlayabiliyoruz. biz geride oynadığımız zaman pozisyonda veriyoruz golde yiyoruz ama top bizdeyken istediğimiz gibi yönlendirebiliyoruz oyunu ama bunun için iyi bir temizlik ve sağlam takviye şart. Herkese Saygılar ...