Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim ...
Alt 20.11.2010, 19:40   #71
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim ...

Hala Mehmet Yıldız'ı övenler var, gerçekten çok enterasan. Adam olmayan bir penaltı ile gol attı kahraman oldu. Neymiş, çok koşmuş... Az koşsun çok gol atsın. Bize verdiği zararının ne kadarını karşıladı da hemen kahraman oldu.

Suarez'in son golündeki feykini çok beğendim. İnşallah Konya ve Eskişehir de kaybeder de sıralama değişmez. Darısı önümüzdeki haftaya inşallah. Ama kimse de Sedat'ı, Mehmet Yıldız'ı felan kahraman yapmasın...
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı emre41'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.11.2010, 19:41   #72
izmiriyigidosu
Yiğido

izmiriyigidosu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

51 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 izmiriyigidosu ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch Cevap: Maçı değerlendirelim ...

diyecek bişey bulamıyorum işte eski sivasımız geri döndü sevinçten havalara uçuyorum rıza hocama güveniyordum ve meyvelerınıde almaya başladık bundan inş böle devam edeceğiz
izmiriyigidosu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.11.2010, 19:45   #73
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

SİVASSPORLU FUTBOLCULAR PAPUCUN PAHALI OLDUĞUNU ANLAMIŞ OLACAKKİ
HEPSİ CANINI DİŞİNE TAKARAK OYNADILAR, MAÇ ÇOK ZEVKLİ GEÇTİ SİVASSPOR ATTIĞI KADARDA KAÇIRDI ,RAKİBİN 1 2 POZİSYONU ANCAK VAR MAÇTA KÖTÜ DİYEBİLECEĞİM FUTBOLCU YOKTU KAMANAN ETKİSİZ KALDI ZİYA SÜPER OYNADI ,SUAREZDEN İSTEDİĞİMİZ GOL ATMASI İDİ ODA GÖREVİNİ YAPTI ÇOK İYİ OYNADI,RIZA HOCA MECBUR KALDIĞI İÇİN OYUNCU DEĞİŞTİRDİ,İVANOS SEDATI ARATMADI,DİĞERLERİDE GÖREVİNİ YAPTILAR.KATKISI OLAN HERKESİ YÜREKTEN KUTLUYORUM ,BUNDAN SONRAKİ MAÇLARDA SİVASSPORUMUZA BAŞARILAR DİLERİM.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.11.2010, 19:55   #74
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

çok önemli ve tarihi bir galibiyet oldu 2 sezondur ilk defa bu kadar sevinçli bir maç izledik mehmet yıldız orta sahada iyi işler yaptı değişik bi yerde denedi hoca gerçektende tuttu bu sefer mehmet naz mütiş koştu genel olarak takım iyiydi çok ihtiyacımız vardı morale ve puana 5 golde ayrı bi hava oldu inş biraz daha toparlanırız devreye ne kadar cok puanla gırersek o kadar iyi olur
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.11.2010, 20:00   #75
zaral
Yiğido

zaral - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 143 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 586 zaral FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

çok şükür uzun süre sonra ilk defa bu şekilde rahat gerine gerine gazete okuyabileceğim spor haberlerini izleyebileceğim işyerinde kimse hadsiz hadsiz konuşamayacak bunun için başta başkanımız ve hocamız olmak üzere emeği geçen herkese oyuncu arkadaşlara teknik heyete diğer yardımcı malzemecilere kendi adıma teşekkür ederim. hocanın gelişiyle bazı şeylerin değişeceği belliydi ama zaman geçtikçe hocanın sandığımdan daha çabuk herşeyi farkedip önlemleri aldığını görüldü. artık takım mücadele ediyor sanırım hoca ruh çağırma seanslarında hızlı kur uyguladı yada başkanın kim olursa olsun oynamayan basar gider söylemleri işe yaradı. mehmet yıldız ilk defa bu sene uğraştı gene aldığı topların yarısını ezdi ama bu sezon ilk defa koştu çabaladı sedat oyunda kaldığı sürece ilk defa kimseye saldırmadı hakemle kavga etmedi olay çıkartmadı bence bunları hoca ve başkanımızın devre arasına kadar ya oynarsınız ya gidersiniz söylemlerinin etkisi oldu baktılar pabuç pahalı muhsin hoca ve mesut efendiyi yolladıkları gibi rıza hocaya diş geçiremediler işte öyle oluncada mecburen oynamaya adamgibi durmaya başladılar. ayrıca kalecimizde iyi kurtarışları var ama bana ileri çok çıkıyo her topa fırlamaya çalışıyo gibi geldi verilen geri paslarında tamamı ya dışarı yada rakibe yolluyor.ama ne yapalım ramoviç gelenedek idare edecez başka yapacak bişey yok. kamananın daha birz zamana ihtiyacı var biraz silik kalıyor ama oynadıkça bu açığı kapatacaktır.uğur u çözemedim epey çaba içinde gözüküyor ama topsuz alanda faydası varmı bilmem ama topu çokta olumlu kullandığını göremedim mehmet yukarıda dediğim gibi ilk defa çalıştığını gördüm bu adamın bu sene ilk defa koştu ama yine en çok top öldüren en çok hatalı pas veren en çok top kaybeden yine oydu bence devre arasında takımdan temizlenmesi şart hem bu diğerlerinede bir gözdağı ve kimsenin vazgeçilmez olmadığını gösterir hee bunca yazıdan sonra maç ve skor nasıl böyle oldu hiç mi iyi birşey yoktu olmazmı gardaş öncelikle;

CİHAN : jeneriklik golü bi harikaydı kendisini kutluyorum ama yinede bence ya istediği yerde oynamıyor yada tam kapasiteyle oynamıyor. çok daha iyi oynadığı günleri var.

ZİYA : Umarım hiddink bu çocuğu görür milli takıma çok faydası olur eğer iyi işlenirse ve bu çocuğu sezon sonu çok büyük takımlar isteyebilir.Gene çok iyidi son 2-3 maçın en iyi oynayan adamlarından biri olduluğu bu maçta çok iyidi.

CEYHUN : abi tecrübe farkı ikinci yarı rakip zor durumdayken girdi iki üç arapas attı işin bu kadar rahat bitmesinde büyük payıvar.

SEDAT : emenikeye gelen topları % 90 onda kaldı oynadığı süre içinde gayet iyiydi ve ilk defa kimseye bulaşmadı.

İVANOVS : hiç sırıtmadı sedattan sonra iyi bir yedek olabilir bizim için

PEDRİEL : anlayamadım abi bu adamı geçen hafta altı pas içinde iki kere topa vuramadı boş kaleye ama bu maç çok mükemmele yakındı ayrıca çapraz koşuları alan açması top indirmeleri bizim için gerçekten çok yararlı olacak ve ileriki yıllarda bile kullanabileceğimiz bir çocuk ayrıca hat-trick yapması da epey hoştu.

abi şu bir gerçek ki biz en iyi savunmayı hücum yaparak sağlayabiliyoruz. biz geride oynadığımız zaman pozisyonda veriyoruz golde yiyoruz ama top bizdeyken istediğimiz gibi yönlendirebiliyoruz oyunu ama bunun için iyi bir temizlik ve sağlam takviye şart. Herkese Saygılar ...
Alt 20.11.2010, 20:08   #76
zaral
Yiğido

zaral - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 143 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 586 zaral FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
emre41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hala Mehmet Yıldız'ı övenler var, gerçekten çok enterasan. Adam olmayan bir penaltı ile gol attı kahraman oldu. Neymiş, çok koşmuş... Az koşsun çok gol atsın. Bize verdiği zararının ne kadarını karşıladı da hemen kahraman oldu.

Suarez'in son golündeki feykini çok beğendim. İnşallah Konya ve Eskişehir de kaybeder de sıralama değişmez. Darısı önümüzdeki haftaya inşallah. Ama kimse de Sedat'ı, Mehmet Yıldız'ı felan kahraman yapmasın...
Gardaş aynen katılıyorum futbolu çok iyi bilen bazı arkadaşlarımız hala bu adamı savunuyorya akıl alır bir olay değil herif ilk defa bu sezon çabaladı bi maçta çabasıda koşmaktan öteye geçmedi takımın en çok top ezen top kaybeden ve hatalı pas veren adamı ve devre arasında yapılaccak temizlikte kurtulmamız gereken ilk kişi heee bu maçta da bu çabasının tek sebebi Rıza Hocaya gücünün yetmeyecek olmasını anlamasıdır muhsin hocayla mesut efendiyi çetesiyle yolladı ama baktı taraftarda başkanda rıza hocanın arkasında ona gücü yetmeyecek ve hem hoca hem başkan devre arası oynamayan kim olursa olsun gidecek diye mesajı verdiler herifin biryerleri tutuştu oda o hızla sahada tepindi durdu Futbolu çok iyi bilen arkadaşlara duyrulur ve Herkese Saygılar...
Alt 20.11.2010, 20:15   #77
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Süper bir sonuc tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum fakat trübünlerle olan sorunun biran önce çözülmesi şart
Alt 20.11.2010, 20:17   #78
akkuzu
Yiğido

akkuzu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 akkuzu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:

Maçın yıldızı mehmet YILDIZ
Mehmet yıldız 2-3 maçtır forvet arkası serbest oynuyor tam yerinde,top alıyor,top tutuyor,asist yapıyor,defansa gidip top çıkarıyor,rakip defansın kafasını karıştırıyor.Akıllı ayağına hakip(Bu maçta formda suarez gibi) futbolcuların markajsız oynamasını sağlayıp gol kralı yapıyor
DAHA NE YAPSIN göremeyenler senin gibi futboldan anlamıyor tamammı
sadece özetleri seyrediyor
akkuzu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda akkuzu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.11.2010, 20:20   #79
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu maçta olması gerektiğini söylediğimiz hemen herşeyi yaptı Rıza Hoca. Suarez ve Diallo ile başlaması olumluydu. Bu iki oyuncu da takımın vazgeçilmezi bence. Ayrıca Mehmet Yıldız'ı da orta sahda oynatması orta sahanın mücadele gücünü yükseltti geçen maçlardaki gibi Mehmet'in sık sık ofsayta düşmesi de engellenmiş oldu.

Bugün takımda bütün oyuncular en azından görevlerini yaptılar ve bazı oyuncular ön plana çıktı . Bunların en başında Ziya geliyor. Ülkemizde kolay kolay sol bek yetişmiyor ve görmüş olduk ki futbolumuz bir sol bek kazanıyor. Bütün maçlarda ortanın üstü bir performans sergiliyordu. Ancak bu maçta oynadıkça kendine güvenini kazandığını ve hücuma daha fazla katkı sağladığını gördük. Son dakika da Ceyhun'un jesti de çok güzeldi. Ceyhun büyük bir futbolcu olduğunu bir defa daha gösterdi. Diğer ön plana çıkan futbolcu Suarezdi. Bir arkadaşımızın da belirttiği gibi nadir bulunan bir forvet tipi ve yaşı çok genç, gelecek vaad eden bir futbolcu.

Güzel bir galibiyetti, başka bir takım olsa kötü günlerin bittiğini söyleyebilirdim ama Sivasspor'un günü gününü tutmuyor. Umarım böyle devam ederler. Bu sene Sivas'ın şansı düşük puanlı birçok takım var ama ligde kötü bir takım bence yok. Ligin ikinci yarısı çok çetin geçecek. Düşenin biz olmamasını umuyorum.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.11.2010, 20:23   #80
Tex
Acemi Yiğido

Tex - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 Tex FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kardeş yazmayım dedim ama dayanamadım sen gerçekten bu maçı seyrettin mi?

Etiketler
değerlendirelim, maçı