Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml
Alt 06.02.2011, 00:17   #53
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Değerli kardeşim...

Bazı şeyleri çok objektif düşünüyorsun, dostluk mesajları veriyorsun, sitemize renk katıyorsun ama, bir darb-ı mesel'de ''Bizi bu dost yaraları öldürür'' olduğu gibi artık benim gözümde bursa taraftarının şu kadar değeri kalmamıştır. Aramızda böyle çürükler çıkabilir diyebilirsin. Ama Onbinlerce kişinin '' Haydi Allah aşkına........'' (devamını getirmiyorum) diye tezahüratları yapanları duyunca artık ben bu dostlukdan iğrenmeye başladım. Ben Trabzonu yensem kendime, yenilsem kendime, Bursayıda GS yide hakeza hiç farketmez. Ama Bursayıda Ankaragücünü de taraftar olarak benim arkadaşlarım kolkola dostane şekilde statda yerlerine uğurlarken bu tezahüratlar artık bana kelam olarak inandırıcı gelmiyor. Herkes kendi menfaatine düşmüş dostluk kimin umrunda..
Edilen küfürleri sawunacak yapıda değilim..Hayatta en nefret ettiğim kurum B.Jimnastik kulubüdür.Onlara bile küfür etmem..Ben olayı birde başka şekilde değerlendirmek istiyorum..Bursa taraftarı sizi destekliyorken bayraklarınızı statdlarında açıyorken durup dururken neden bu şekilde hareket etti ..Bunu irdelemek lazım..İlk maçta burada forumda bir çok kardeşim Sivas tribününden Bursaya karşı küfürler edildiğini dile getirmişlerdi.Şu an anımsamıyorum forum yonetici kardeşlerimden biri de çıkıp bunu şiddetle eleştirmiş bu kişilerin gerçek Sivasspor taraftarları olmadıklarını(çürük elma)niteliğindeki kişiler olduklarını soylemişti..Weya wolkan şene edilen küfürlermidir..weya soyle düşünmeli ilk maç Bursa taraftarı edilen küfürleri duydularmıda bu şekilde sizlere karşı dawrandılar..Bütün bunların cewabını bende bilmiyorum..Ama eğer boyleyse kendi adıma konuşuyorum ben bu kişileri hiç bir zaman kaideye bile almadı sayısı birde olsa binde olsa..Hani senin çürük elma dediğin kişileri..Aslında bu maçtan sonra epey uzun zaman yorum yazmayacak sadece takip edecektim.Biliyodum ki hemen yanıbaşımda duran amblemim bile insanları tahrik edecek diye..Bu nedenle sizin gorüşlerinizi saygıyla karşılıyor çok fazla uzatmak istemiyorum doğrusuBana buralarda kimin nasıl davrandığı çokta fazla onemli değil ..(kotü anlamda) Genel anlamda Sivaslı kardeşlerimden saygıda sewgide gorüyoruz zaten.Üzüldüğüm tek nokta Sivas Bursa taraftarları arasında ortada problem yokken tarafların birbirlerine karşı olan saygıyı ve sewgiyi kaybetmeye başlamış olmasıdır..Ben tabiiki her daim burdayım ...Taaki Sivassporu şampiyon yapıncaya dek...