Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Sivasspor - Trabzonspor maç sonucu ne olur?
SİVASSPOR Kazanır 114 82,01%
Berabere Biter 16 11,51%
Trabzonspor Kazanır 9 6,47%
Katılımcı sayısı: 139. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml
Alt 06.02.2011, 00:04   #51
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1198 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml

Uploaded with ImageShack.us

Nostalji yapalım..
-30

Alt 06.02.2011, 00:15   #52
Caner POLAT
Tecrübeli Yiğido

Caner POLAT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 404 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 Caner POLAT FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Uploaded with ImageShack.us

Nostalji yapalım..
-30

Maçdan sonra istasyon yıkılıyodu
Alt 06.02.2011, 00:17   #53
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Değerli kardeşim...

Bazı şeyleri çok objektif düşünüyorsun, dostluk mesajları veriyorsun, sitemize renk katıyorsun ama, bir darb-ı mesel'de ''Bizi bu dost yaraları öldürür'' olduğu gibi artık benim gözümde bursa taraftarının şu kadar değeri kalmamıştır. Aramızda böyle çürükler çıkabilir diyebilirsin. Ama Onbinlerce kişinin '' Haydi Allah aşkına........'' (devamını getirmiyorum) diye tezahüratları yapanları duyunca artık ben bu dostlukdan iğrenmeye başladım. Ben Trabzonu yensem kendime, yenilsem kendime, Bursayıda GS yide hakeza hiç farketmez. Ama Bursayıda Ankaragücünü de taraftar olarak benim arkadaşlarım kolkola dostane şekilde statda yerlerine uğurlarken bu tezahüratlar artık bana kelam olarak inandırıcı gelmiyor. Herkes kendi menfaatine düşmüş dostluk kimin umrunda..
Edilen küfürleri sawunacak yapıda değilim..Hayatta en nefret ettiğim kurum B.Jimnastik kulubüdür.Onlara bile küfür etmem..Ben olayı birde başka şekilde değerlendirmek istiyorum..Bursa taraftarı sizi destekliyorken bayraklarınızı statdlarında açıyorken durup dururken neden bu şekilde hareket etti ..Bunu irdelemek lazım..İlk maçta burada forumda bir çok kardeşim Sivas tribününden Bursaya karşı küfürler edildiğini dile getirmişlerdi.Şu an anımsamıyorum forum yonetici kardeşlerimden biri de çıkıp bunu şiddetle eleştirmiş bu kişilerin gerçek Sivasspor taraftarları olmadıklarını(çürük elma)niteliğindeki kişiler olduklarını soylemişti..Weya wolkan şene edilen küfürlermidir..weya soyle düşünmeli ilk maç Bursa taraftarı edilen küfürleri duydularmıda bu şekilde sizlere karşı dawrandılar..Bütün bunların cewabını bende bilmiyorum..Ama eğer boyleyse kendi adıma konuşuyorum ben bu kişileri hiç bir zaman kaideye bile almadı sayısı birde olsa binde olsa..Hani senin çürük elma dediğin kişileri..Aslında bu maçtan sonra epey uzun zaman yorum yazmayacak sadece takip edecektim.Biliyodum ki hemen yanıbaşımda duran amblemim bile insanları tahrik edecek diye..Bu nedenle sizin gorüşlerinizi saygıyla karşılıyor çok fazla uzatmak istemiyorum doğrusuBana buralarda kimin nasıl davrandığı çokta fazla onemli değil ..(kotü anlamda) Genel anlamda Sivaslı kardeşlerimden saygıda sewgide gorüyoruz zaten.Üzüldüğüm tek nokta Sivas Bursa taraftarları arasında ortada problem yokken tarafların birbirlerine karşı olan saygıyı ve sewgiyi kaybetmeye başlamış olmasıdır..Ben tabiiki her daim burdayım ...Taaki Sivassporu şampiyon yapıncaya dek...
Alt 06.02.2011, 00:20   #54
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1339 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

mzlesef iyi mucadele edip 0-1 yeniliriz insallah tersi olur
Alt 06.02.2011, 00:32   #55
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Edilen küfürleri sawunacak yapıda değilim..Hayatta en nefret ettiğim kurum B.Jimnastik kulubüdür.Onlara bile küfür etmem..Ben olayı birde başka şekilde değerlendirmek istiyorum..Bursa taraftarı sizi destekliyorken bayraklarınızı statdlarında açıyorken durup dururken neden bu şekilde hareket etti ..Bunu irdelemek lazım..İlk maçta burada forumda bir çok kardeşim Sivas tribününden Bursaya karşı küfürler edildiğini dile getirmişlerdi.Şu an anımsamıyorum forum yonetici kardeşlerimden biri de çıkıp bunu şiddetle eleştirmiş bu kişilerin gerçek Sivasspor taraftarları olmadıklarını(çürük elma)niteliğindeki kişiler olduklarını soylemişti..Weya wolkan şene edilen küfürlermidir..weya soyle düşünmeli ilk maç Bursa taraftarı edilen küfürleri duydularmıda bu şekilde sizlere karşı dawrandılar..Bütün bunların cewabını bende bilmiyorum..Ama eğer boyleyse kendi adıma konuşuyorum ben bu kişileri hiç bir zaman kaideye bile almadı sayısı birde olsa binde olsa..Hani senin çürük elma dediğin kişileri..Aslında bu maçtan sonra epey uzun zaman yorum yazmayacak sadece takip edecektim.Biliyodum ki hemen yanıbaşımda duran amblemim bile insanları tahrik edecek diye..Bu nedenle sizin gorüşlerinizi saygıyla karşılıyor çok fazla uzatmak istemiyorum doğrusuBana buralarda kimin nasıl davrandığı çokta fazla onemli değil ..(kotü anlamda) Genel anlamda Sivaslı kardeşlerimden saygıda sewgide gorüyoruz zaten.Üzüldüğüm tek nokta Sivas Bursa taraftarları arasında ortada problem yokken tarafların birbirlerine karşı olan saygıyı ve sewgiyi kaybetmeye başlamış olmasıdır..Ben tabiiki her daim burdayım ...Taaki Sivassporu şampiyon yapıncaya dek...
Bende bu maçı stadta izledim. Benim en çok ağrıma giden olay ise, maç sonrasında Bursaspor futbolcularının maraton tribününde yeşil-beyaz-şampiyon-bursa vs. tarzı bir tezahürat yerine tribünlere "kıskananlar çatlasın" tezahüratı yaptırmalarıydi. Futbol adına sahada hiçbir sey ortaya koyamayan bu şımarık futbolcu topluluğunun ayaklarının yere basması gerekir. Bursa seyircisi ise sonuç odaklı düşünürse bu sene şampiyonluk hayal olur kanımca.
Alt 06.02.2011, 00:44   #56
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

MACA GIDECEKLERE SÖYLÜYORUM : ''Size her yer Tava'' Pankartlariyla gelin ne olur
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı münihli_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.02.2011, 00:48   #57
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bende bu maçı stadta izledim. Benim en çok ağrıma giden olay ise, maç sonrasında Bursaspor futbolcularının maraton tribününde yeşil-beyaz-şampiyon-bursa vs. tarzı bir tezahürat yerine tribünlere "kıskananlar çatlasın" tezahüratı yaptırmalarıydi. Futbol adına sahada hiçbir sey ortaya koyamayan bu şımarık futbolcu topluluğunun ayaklarının yere basması gerekir. Bursa seyircisi ise sonuç odaklı düşünürse bu sene şampiyonluk hayal olur kanımca.
Eywallah kardeşim...Bazı olaylar warki hareketi bir werdiği anlamı daha fazladır..Bu wermiş olduğun orneğin aynısını Diyarbakır maçındada yaşadık ...Bizim Bursada tribün anlamında çok çeşitli gorsel etkinlik ve tezahurat gorebilirsin.We dahilinde bu etkinlikleri bir tek maç olarak algılama.. Kıskananlar çatlasını ben Bursada gittiğim galip geldiğimiz her maçta duydum..Yani bunun Sivasa karşı yapılmış bir tezahurat olmadığını ben biliyorum..Ama kendimi Sivassporluların yerine koyup olaya baktığımda oradanda sanki bana yapılmış gibi geliyor..Sende haklısın..Diyarbakır orneğini sakın yanlış anlamayasın..bizler Diyarbakır maçında maç başından sonuna dek terorist başı malum kişiye küfürler ettik TÜRK bayrakları açtık bir gün sonra bütün Türkiye medyası Bursalılar Diyarbakıra küfür etti diye yazdı...Bir tek Bursalının ağzından Diyarbakır ile çıkmamışken..eee Benim istiklal marşımı oturarak ve ıslıklyarak protesto eden kişi değil Diyarbakırlı Bursalı bile olsa küfrederdik..Wermiş olduğum orneğin birbirleriyle uzaktan yakından bir ilgisi olmasada YANLIŞ ANLAŞILMA konusunda iyi bir ornek olduğunu düşünüyorum..
Alt 06.02.2011, 00:58   #58
zgR
Yiğido

zgR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

103 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 zgR FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu trabzon hamsilerini tavada ziplatmamiz lazim.taraftarimiz trabzona olan buyuk!ve ozel! Sevgimizi gosterecekti.haydi yigidolar sira bizde.
zgR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.02.2011, 01:01   #59
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 897 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

n olur bu maci alalim
Alt 06.02.2011, 01:09   #60
tekdoktiri
Tecrübeli Yiğido

tekdoktiri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 tekdoktiri FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sıvas spor un ekmeiniyiyen fıtbolculara duyrulur neyapıp edin bu maçı alın
tekdoktiri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bitireceğiz, kÜstah, ligi, maçı, oynasin, oynayın, sivassportrabzonspor, sİvas, tahmin, yerde, yorumlarınız, İyi