Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan
Alt 10.07.2011, 15:04   #388
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan

Alıntı:
alperen2009 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
o arkadas kendi dusuncesini soyluyor sende kendi dusunceni ve bende kendi dusuncemi....

arkadas dunyada sucsuz ve gunahsiz olanlar sadece peygamberler dir unutma... ama sunuda soyleyim iddasi ispalanana kadarda herkes sucsuzdur, fakat idda ispat edilirse sivas ve sivasspor cok agir bir darbe yiyecek Allah gostermesin ozaman ne sen nede baskan sivassporu kurtaramaz tamammi ben baskanimizi kotulemiyorum sadece sucsuz olmasini umuyorum emniyetin elindeki belgeler neler bunlari bilmiyorsun bilmeden konusuyorsun...,

burada sivasin gelecegi soz konusu arkadas..\
bulent uygun zamanindan beri Fenerbahcenin arka bahcesi olduk arkadas fenerbahceye hep farkli yenildik
..sivasspor fenerbahce maci icin cok spekulasyon oldu, mactan once kimle konustuysam sivas maci verecek dediler, trabzonlusuda gs lisida bjkli sida hepsi, benim kizdigim nokta bu yani sivasspor ne fenerin nede bir baska klubun arka bahcesi olmak istemiyoruz arkadas tamammi....
yazdıklarının birçoğu konusunda hemfikirim. yalnız benim neler yazdığımı pek dikkatli okumamışsın. başkan ne yaparsa yapsın doğru yapmıştır diye bir iddiam yok. başkan maçı sattıysa da "başkanımızın vardır bildiği doğrusunu yapmıştır" diyemem. Suçu destekleyelim diye bir iddiam yok. ben de seninle aynı fikirdeyim, sivas hiçbir takımın arka bahçesi olmasın. ancak başkan suç işlediyse bile "senin gibi sivaslı olmaz" diyemem, senin önceki mesajında tek tepki gösterdiğim konu buydu.

hepimiz umuyoruz ki sivasspor aklansın, ancak ortada suç varsa bedelini takım olarak biz de çekeriz, başkan da çeker. böyle bir durumda bile, biz aileysek bize yaşattığı hayallerimizdeki başarılardan dolayı ve sivasın farklı düşüncelerdeki insanlarını kaynaştırmasından dolayı başkana arkamızı tamamen dönmemeliyiz. eğer aile isek birimiz suç işledi ise de cezamızı çekeriz ama sonra yine aileyiz.
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kadirakin58'a Teşekkür Ediyor...