Alıntı:
alperen2009 Nickli Üyeden Alıntı
BASKAN BU IDDALAR BIZI KAHREDIYOR....BIR SIVASLI OLARAK...SENDE BIR SIVASLISIN....SIVASLI SIVASLIYA BUNU YAPMAZ BUNA INANMAK ISTEMIYORUZ INSALLAH SEN HAKLI CIKARSIN BASKAN....YOKSA ARTIK BIZIM SIVASLI BIR BASKANIMIZ YOK DERIZ....
|
"deriz" dememen gerekir, neden bizim adımıza konuşuyorsun. kendi adına konuş. bu iddialar beni de kahrediyor ama bu iddialar gerçekse bile başkanımıza değer vermeye devam ederim.
sivaslı sivaslıya yapabileceği en büyük iyiliği sivasspor'u şampiyonlar liginde oynatarak yaptı. sivaslı sivaslıya yapacağı en büyük iyiliği farklı inançlardaki sivas halkını büyük bir ortak sevda "sivasspor" etrafında topladı. şimdi nasıl kalkıp "bizim sivaslı bir başkanımız yok" diyebilirim ki.
mecnun başkanımıza güveniyorum, bir suç işlemediğine inanıyorum. ama suç işlediyse bile cezasını çeker, biz de takım olarak cezamızı çekeriz, ama sonra yine bağrımıza basarız başkanımızı. sen arkanı döneceksen de sivassporlular olarak henüz bir aile olamamışız demektir.
arkadaşın biri güzel özetlemiş, biz aileyiz, ailenden kim suç işlerse kızarsın edersin, ama o yine senin ailendendir.