Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan
Alt 09.07.2011, 22:08   #381
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan

Alıntı:
alperen2009 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BASKAN BU IDDALAR BIZI KAHREDIYOR....BIR SIVASLI OLARAK...SENDE BIR SIVASLISIN....SIVASLI SIVASLIYA BUNU YAPMAZ BUNA INANMAK ISTEMIYORUZ INSALLAH SEN HAKLI CIKARSIN BASKAN....YOKSA ARTIK BIZIM SIVASLI BIR BASKANIMIZ YOK DERIZ....
"deriz" dememen gerekir, neden bizim adımıza konuşuyorsun. kendi adına konuş. bu iddialar beni de kahrediyor ama bu iddialar gerçekse bile başkanımıza değer vermeye devam ederim.

sivaslı sivaslıya yapabileceği en büyük iyiliği sivasspor'u şampiyonlar liginde oynatarak yaptı. sivaslı sivaslıya yapacağı en büyük iyiliği farklı inançlardaki sivas halkını büyük bir ortak sevda "sivasspor" etrafında topladı. şimdi nasıl kalkıp "bizim sivaslı bir başkanımız yok" diyebilirim ki.

mecnun başkanımıza güveniyorum, bir suç işlemediğine inanıyorum. ama suç işlediyse bile cezasını çeker, biz de takım olarak cezamızı çekeriz, ama sonra yine bağrımıza basarız başkanımızı. sen arkanı döneceksen de sivassporlular olarak henüz bir aile olamamışız demektir.

arkadaşın biri güzel özetlemiş, biz aileyiz, ailenden kim suç işlerse kızarsın edersin, ama o yine senin ailendendir.
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kadirakin58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.07.2011, 23:02   #382
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

TSO'dan Sivasspor'a destek

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, şike soruşturması kapsamında Sivasspor'a destek verdi.
http://www.sporx.com/futbol/sorustur...age=2#yorumlar
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2011, 23:31   #383
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sisortali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İznizle aklıma takılan bir kaç soruyu bu doğrultuda sormak istiyorum.
Önemli olan nedir? Kutsal Arma mı yoksa kişiler mi?
- Mecnun Başkan ne Sivassporun ilk başkanıdır ne de son başkanı olacaktır. Bu kutsal arma yüz yılını devirdiğinde hiç kimse Mecunu başkandan söz etmeyecekitr. Çünkü kişiler gelip geçicidir. Ama kutsal armamız sonsuza dek baki kalacaktır.
Bu durumda gerçek yiğido bir karar vermelidir. Önemli olan şahıslar mı yoksa kutsal arma mı?
_ Son günlerde bu forumda yazılanların hepsini okuyorum ama anlamadığım şu. Peki Rıza hoca ve talebelerini ne suçu var arkadaşım. Adam hiç bir yabancısına izin vermemiş. Günlerce bu mücadele için çalışmış. sonuç olarak da bir 11 sahaya sürmüş. Nereden bilsin kutsal armamız saldırdıkça kaleci aptalca goller yiyecek.
Peki o gün gerçekten kutsal armamızı desteklemek için stadı dolduranlara ne demeli (Formasının yarısı kırmızı beyaz, yarısı sarı lacivert olanlardan bahsetmiyorum.)
Onlar kalecinin böyle basit goller yiyeceğini bilseydi. 90 dakika boyunca kutsal armamızı savunurmuylardı. hangi yiğido BİZ BU MAÇI SATTIK safsatasını hazmedebilir?
Benim şahsi düşüncem...
Ben kutsal arma sevdalısıyım.
Ha bir kaç kendini bilmezin şahsi ihtirasları yüzünden ceza alacaksam alayım.
İsterlerse kutsal armam amatör ligden başlasın.
Ama hiç kimse benim mazimin kirliliğinden söz etmesin.
Son sözlerim...
Beni kişilerin yaptıkları değil kutsal armam ilgilendiriyor.
Soruyu bana sorup ardından açıklmayıda bana yapıyorsanız buna gerek yok çünkü söylediklerinizle benim yazdıklarım örtüşüyor..Aynı şeyleri söylüyoruz zaten
Alt 10.07.2011, 00:39   #384
alperen2009
Yiğido

alperen2009 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 alperen2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
kadirakin58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
"deriz" dememen gerekir, neden bizim adımıza konuşuyorsun. kendi adına konuş. bu iddialar beni de kahrediyor ama bu iddialar gerçekse bile başkanımıza değer vermeye devam ederim.

sivaslı sivaslıya yapabileceği en büyük iyiliği sivasspor'u şampiyonlar liginde oynatarak yaptı. sivaslı sivaslıya yapacağı en büyük iyiliği farklı inançlardaki sivas halkını büyük bir ortak sevda "sivasspor" etrafında topladı. şimdi nasıl kalkıp "bizim sivaslı bir başkanımız yok" diyebilirim ki.

mecnun başkanımıza güveniyorum, bir suç işlemediğine inanıyorum. ama suç işlediyse bile cezasını çeker, biz de takım olarak cezamızı çekeriz, ama sonra yine bağrımıza basarız başkanımızı. sen arkanı döneceksen de sivassporlular olarak henüz bir aile olamamışız demektir.

arkadaşın biri güzel özetlemiş, biz aileyiz, ailenden kim suç işlerse kızarsın edersin, ama o yine senin ailendendir.
o arkadas kendi dusuncesini soyluyor sende kendi dusunceni ve bende kendi dusuncemi....

arkadas dunyada sucsuz ve gunahsiz olanlar sadece peygamberler dir unutma... ama sunuda soyleyim iddasi ispalanana kadarda herkes sucsuzdur, fakat idda ispat edilirse sivas ve sivasspor cok agir bir darbe yiyecek Allah gostermesin ozaman ne sen nede baskan sivassporu kurtaramaz tamammi ben baskanimizi kotulemiyorum sadece sucsuz olmasini umuyorum emniyetin elindeki belgeler neler bunlari bilmiyorsun bilmeden konusuyorsun...,

burada sivasin gelecegi soz konusu arkadas..\
bulent uygun zamanindan beri Fenerbahcenin arka bahcesi olduk arkadas fenerbahceye hep farkli yenildik
..sivasspor fenerbahce maci icin cok spekulasyon oldu, mactan once kimle konustuysam sivas maci verecek dediler, trabzonlusuda gs lisida bjkli sida hepsi, benim kizdigim nokta bu yani sivasspor ne fenerin nede bir baska klubun arka bahcesi olmak istemiyoruz arkadas tamammi....
alperen2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı alperen2009'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.07.2011, 00:46   #385
ZAFER_YILDIZ
Yeni Yiğido

ZAFER_YILDIZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ZAFER_YILDIZ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

insallah sivasspor artik bundan sonra Fnerbahce ile arasina bir msafe kor diyorum.. Bu aziz yildrim denen adam yasin cakmaktan sonta sivasa ikinci buyuk darbeyi vurdu...kardes klup diyerek sivassporla gs arasinda oynanan maclarla. sivasspor fener arasindaki maclara buyuk bir ucurum oldu her zaman.

bulet uygun bir zamanlar bizim icin kupa onemli deyil dedi fenerden 5 yedik lig macinda aynisi son macta yine oyle...son macta gercekten baskanimizdan habersiz buyuk dumenler dondu arkadaslar belkide olup biteni saskinlikla izliyor. nitekim verdigi ifadede soylemis mac satan karisini satar demis....
ZAFER_YILDIZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ZAFER_YILDIZ'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.07.2011, 13:58   #386
58***Ömer***58
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 58***Ömer***58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bizim baskan Helal süt emmis biri ben sahsen inanmiyorum bunlar bizlere kesecekler Sike faturasini,insallah yarin hayirli haberler aliriz,bizim anlimiz ak yuzümuz acik
58***Ömer***58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.07.2011, 14:01   #387
efekozan
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 efekozan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

senın nasıl bir delikanlı olduğunu bilmiyen yok aslan gibi bu asılsız bu saçma idealardan kurtulacaksın merak etme allah dogrunun yanındadır sana guvenimiz sonsuzz buyuk başkan
efekozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.07.2011, 15:04   #388
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
alperen2009 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
o arkadas kendi dusuncesini soyluyor sende kendi dusunceni ve bende kendi dusuncemi....

arkadas dunyada sucsuz ve gunahsiz olanlar sadece peygamberler dir unutma... ama sunuda soyleyim iddasi ispalanana kadarda herkes sucsuzdur, fakat idda ispat edilirse sivas ve sivasspor cok agir bir darbe yiyecek Allah gostermesin ozaman ne sen nede baskan sivassporu kurtaramaz tamammi ben baskanimizi kotulemiyorum sadece sucsuz olmasini umuyorum emniyetin elindeki belgeler neler bunlari bilmiyorsun bilmeden konusuyorsun...,

burada sivasin gelecegi soz konusu arkadas..\
bulent uygun zamanindan beri Fenerbahcenin arka bahcesi olduk arkadas fenerbahceye hep farkli yenildik
..sivasspor fenerbahce maci icin cok spekulasyon oldu, mactan once kimle konustuysam sivas maci verecek dediler, trabzonlusuda gs lisida bjkli sida hepsi, benim kizdigim nokta bu yani sivasspor ne fenerin nede bir baska klubun arka bahcesi olmak istemiyoruz arkadas tamammi....
yazdıklarının birçoğu konusunda hemfikirim. yalnız benim neler yazdığımı pek dikkatli okumamışsın. başkan ne yaparsa yapsın doğru yapmıştır diye bir iddiam yok. başkan maçı sattıysa da "başkanımızın vardır bildiği doğrusunu yapmıştır" diyemem. Suçu destekleyelim diye bir iddiam yok. ben de seninle aynı fikirdeyim, sivas hiçbir takımın arka bahçesi olmasın. ancak başkan suç işlediyse bile "senin gibi sivaslı olmaz" diyemem, senin önceki mesajında tek tepki gösterdiğim konu buydu.

hepimiz umuyoruz ki sivasspor aklansın, ancak ortada suç varsa bedelini takım olarak biz de çekeriz, başkan da çeker. böyle bir durumda bile, biz aileysek bize yaşattığı hayallerimizdeki başarılardan dolayı ve sivasın farklı düşüncelerdeki insanlarını kaynaştırmasından dolayı başkana arkamızı tamamen dönmemeliyiz. eğer aile isek birimiz suç işledi ise de cezamızı çekeriz ama sonra yine aileyiz.
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kadirakin58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.07.2011, 15:12   #389
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yanın da herzaman var olacaktır bu saygın taraftar büyük başkan
Alt 10.07.2011, 18:37   #390
alperen2009
Yiğido

alperen2009 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 alperen2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tutukland
alperen2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alperen2009'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
&#”, arkandayız, baŞkan, başkanım, bırakılmadılar, destek, geldin, hoş, mecnun, neden, odyakmaza, otyakmaza, senaryosu, seninleyiz, temİzlİg, İstiyoruz, yİĞİd, İşte, Şike