Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan
Alt 09.07.2011, 05:13   #11
sisortali
Acemi Yiğido

sisortali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sisortali isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İyi güzelde kardeşim kaleci hatalı gol yiyebilir bu gol dışında para alış werişini delilendiremezsen bunu kriter alıp suçlu bulamazssın..welevki bunu delillendirdin Mecnun başkanıda suçlu bulacak delillere ulaştın..İşe bakarmısınız iki şahıs hatası..oynanmış maçta takımın zerre kadar suçu yok..suçlu ilan edilen we (küme düşme tehlikesi yaşayan kulüplerden biri) SİVASSPOR...Buna pisi pisine yanmak denir....
İznizle aklıma takılan bir kaç soruyu bu doğrultuda sormak istiyorum.
Önemli olan nedir? Kutsal Arma mı yoksa kişiler mi?
- Mecnun Başkan ne Sivassporun ilk başkanıdır ne de son başkanı olacaktır. Bu kutsal arma yüz yılını devirdiğinde hiç kimse Mecunu başkandan söz etmeyecekitr. Çünkü kişiler gelip geçicidir. Ama kutsal armamız sonsuza dek baki kalacaktır.
Bu durumda gerçek yiğido bir karar vermelidir. Önemli olan şahıslar mı yoksa kutsal arma mı?
_ Son günlerde bu forumda yazılanların hepsini okuyorum ama anlamadığım şu. Peki Rıza hoca ve talebelerini ne suçu var arkadaşım. Adam hiç bir yabancısına izin vermemiş. Günlerce bu mücadele için çalışmış. sonuç olarak da bir 11 sahaya sürmüş. Nereden bilsin kutsal armamız saldırdıkça kaleci aptalca goller yiyecek.
Peki o gün gerçekten kutsal armamızı desteklemek için stadı dolduranlara ne demeli (Formasının yarısı kırmızı beyaz, yarısı sarı lacivert olanlardan bahsetmiyorum.)
Onlar kalecinin böyle basit goller yiyeceğini bilseydi. 90 dakika boyunca kutsal armamızı savunurmuylardı. hangi yiğido BİZ BU MAÇI SATTIK safsatasını hazmedebilir?
Benim şahsi düşüncem...
Ben kutsal arma sevdalısıyım.
Ha bir kaç kendini bilmezin şahsi ihtirasları yüzünden ceza alacaksam alayım.
İsterlerse kutsal armam amatör ligden başlasın.
Ama hiç kimse benim mazimin kirliliğinden söz etmesin.
Son sözlerim...
Beni kişilerin yaptıkları değil kutsal armam ilgilendiriyor.
sisortali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
&#”, arkandayız, baŞkan, başkanım, bırakılmadılar, destek, geldin, hoş, mecnun, neden, odyakmaza, otyakmaza, senaryosu, seninleyiz, temİzlİg, İstiyoruz, yİĞİd, İşte, Şike