Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı
ileri zekalı olduğun kadar körsün aynı zmanda..bak bakalım orda benden başka kaç kişi mesaj yazıp sana tepki göstermiş yaptığın şu zavalıllık için...siteye daha dün üye olmuşssun kimseyi tanıyıp bilmeden bir yarışmaya bakarak milletin 2 takım tuttuğunu söyleyecek kadar acizsin..benim üeylik tarihime bak, sitede nasıl biri olduğumu öğren ondan sonra konuş benim hakkımda ve sırf bir yarışmaya göre suçladığın diğer sivassporlular hakkında. Şu acizliğinle Sivassporluluğumuz ölçecek en son kişi sensin..İyi oku bakalım maç yorumlarını sana kaç kişi tepki göstermiş ondan sonra konuşşİşine gelirse okumak tabi.
|
1. bana tepki gösteren 1-2 kişi senin gibi kendi takımına güvenmeyen bir kaç irlandalı yani sen ve onların eleştirisi çokta tınnnnn
2. ben bu sitede ikinci üyeliğim (mustafaarslan) 2006 da ve bu siteyi en çok ziyaret edenlerdenim
3. eğer gerçek taraftarsanız hatanızı kabul edin HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS deyin kimsenin yanındada SİVAS yenilir diye yorumda tahminde yapmayın burda bana diklenene kadar 3 büyütülmüşlere karşı dik durun
KISACA ADAM OLUN DAHA FAZLA KONUŞURUM AMA TERBİYEM MÜSADE ETMİYOR.