Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 06.11.2011, 19:17   #111
köklüce köyü
Yeni Yiğido

14 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 505 köklüce köyü FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

ileri zekalı olduğun kadar körsün aynı zmanda..bak bakalım orda benden başka kaç kişi mesaj yazıp sana tepki göstermiş yaptığın şu zavalıllık için...siteye daha dün üye olmuşssun kimseyi tanıyıp bilmeden bir yarışmaya bakarak milletin 2 takım tuttuğunu söyleyecek kadar acizsin..benim üeylik tarihime bak, sitede nasıl biri olduğumu öğren ondan sonra konuş benim hakkımda ve sırf bir yarışmaya göre suçladığın diğer sivassporlular hakkında. Şu acizliğinle Sivassporluluğumuz ölçecek en son kişi sensin..İyi oku bakalım maç yorumlarını sana kaç kişi tepki göstermiş ondan sonra konuşşİşine gelirse okumak tabi.
1. bana tepki gösteren 1-2 kişi senin gibi kendi takımına güvenmeyen bir kaç irlandalı yani sen ve onların eleştirisi çokta tınnnnn
2. ben bu sitede ikinci üyeliğim (mustafaarslan) 2006 da ve bu siteyi en çok ziyaret edenlerdenim
3. eğer gerçek taraftarsanız hatanızı kabul edin HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS deyin kimsenin yanındada SİVAS yenilir diye yorumda tahminde yapmayın burda bana diklenene kadar 3 büyütülmüşlere karşı dik durun
KISACA ADAM OLUN DAHA FAZLA KONUŞURUM AMA TERBİYEM MÜSADE ETMİYOR.
köklüce köyü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.11.2011, 19:20   #112
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçı kısa ve öz maç sonrası TV'ye açıklama yapan rakip kaleci Volkan Demirel değerlendirdi:
'Maçta 'Sivasspor gerçeği vardı!'
..................... .
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.11.2011, 16:06   #113
15935758
Yeni Yiğido

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 15935758 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçta göze çarpanlar :EZDİK GEÇTİK!

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :EZDİK GEÇTİK!

Maçın en iyisi kimdi :EZDİK GEÇTİK!

Maçın en kötüsü kimdi :EZDİK GEÇTİK!

Maçta göze çarpanlar :EZDİK GEÇTİK!

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :EZDİK GEÇTİK!

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :EZDİK GEÇTİK!
15935758 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.11.2011, 17:30   #114
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

adam gibi oynayınca sahaya yerinde kadroyla çıkıp sahada aslanlar gibi mücadele ederek işini hakemlerle degil aslanlar gibi oynayıp gol atarak 3 puanı hanesine yazdırmak maçı galip bitirmek oluyormuş
Alt 07.11.2011, 19:00   #115
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İşte istediğimiz, söylediğimiz, özlediğimiz takım ve futbol buydu. Biz bunu sadece büyütülmüş takımlara karşı değil, tüm takımlara karşı sergilenmesini, tüm maçların ciddiye alınmasını ve her maçta konsantre olunmasını istiyoruz.

Şimdi gelin bunun neresini eleştirelim? Takım, takım halinde oynuyor, yardımlaşma var, pozisyona giriyor, gol atıyor, orta saha da (haftalardır yırtınıyoruz Mehmet Nas ile bu iş olmaz diye) Kıvanç öyle bir oynadı ki hem gözümüze battı, hemde spikerleri konuşturdu.

Peki takım da bu kapasite var da, şimdiye kadar neredeydiniz? Ligin en iyi kadrosuna sahibiz ama Rıza hoca oynatamıyor derken suçlanıyorduk. Bakın oynatınca karşımızda Türkiye Liglerinin en iyi takımı değil, Avrupa takımı olsa yeneriz.

Bütün mesele konsantrasyonu sağlayıp, maçın önemini kavratmak, orta sahayı sağlam adamlardan kurmak ve ofansif oynamak. Daha geçen Mersin İY maçında söylemiştik 1-0 öndesin neden geriye yaslanıyorsun. Bastır 1 gol daha at rahatla, rakibin panik olsun.

Rıza hoca bu maçta pek çok yanlıştan dönmüştü. Bir kere Mehmet Nas olmayınca orta saha daha etkili, daha ofansif, daha pasör oynadı. Kıvanç herşeyi yaptı, anlatmaya gerek yok, sadece ayakta alkışlayın yeter. Murat ve Ziya defansta harikalar yaratırken Navratil basit fakat risksiz oyunu ile alkış aldı.

GROSİCKİ, kelimelerle anlatılmaz. Tek kelimeyle harikaydı. Fenerbahçe'nin her iki kanadını da felç etti, yıktı geçti, gol attı, pas attı, şov yaptı, peşine taktığı herkesin ciğerini söktü. Bravo çocuk sana bravo.

Kadir, araya paslar, defansa yardım, top sürme, top saklama süper ama şut çekme Kadir. Sen şut çekme pas at, süper oluyorsun o zaman.

Eneramo tek kelimeyle harikaydı. Yeni bir Mehmet Yıldız kazandık. Hatta ondan daha iyi bir de gollük pozisyonlar hazırlıyor, gol atıyor, asist yapıyor, top saklıyor, top sürüyor, defansın en sağlam adamı oluveriyor bir anda.

Pedriel, bir şey söylemek istemiyorum. Bu kadar iyi oynayan takımda iyi oynamak zorundaydı, o da ayak uydurmaya çalıştı (!).. Ama keşke daha etkili olabilseydi.

Uğur da iyiydi ama, 83. dakikada ki, söküp götürdüğü, belini kırıp geçtiği pozsyonda o son hareketi yapmayıp ya gol atsaydı ya da güzel bir çıkarsaydı, her halde tüm taraftarların gözünde bir anda değişirdi.

RIZA HOCAM, benim haftalardır demek istediğim buydu. Elinde ki kadro Türkiye liglerinin en kadrolarından biri. Lütfen hocam, oynat, gol atmasını öğret, bağır, kız, bizim gibi seyretme hoca gibi ol derken bunu istemiştik. Bu istikrarı Allah aşkına devam ettir. Her maçta aynı motivasyonu sağla, bak gördüğün gibi zor değilmiş.

Sana yeminle söyleyebilirim ki son 2 yılda, 78 maçta en rahat, en stressiz en sakin maçımdı. Sivas'ta ki kardeşime bile telefonda bu maç kesinlikle bizim hemde 2-1 dedim, hatta kaymaklı oldu 2-0 oldu.

Bize bu maçı yaşatanlara, bayram hediyesi verenlere, emeği geçenlere, tribünlerdeki kardeşlerimize, gruplara teşekkür ediyoruz. Bu istikrarın devamlı olması için dua ediyorum.

Kötüyü eleştirdiğim kadar, güzellikleri de görür, takdir ederim. 3-0 kazandığımız maçta bile eleştirmiştim, çünkü bu maç kadar güzel oynamamıştık. Bu maçla tüm zamanların Fenerbahçe mağlubiyetlerinin İNTİKAMINI ALDIK !... Namağlupluğunu sildik, 27 maçtır kaybetmeme rekorunu sildik, havasını aldık, fiyakasını bozduk. BİZİMLE BAŞLAMIŞTI, BİZİMLE BİTTİ !.. Geçmiş olsun Fenerbahçe..

Teşekkürler herkese, hemde binlerce kez...

.
birde özür borçlusun birader rıza hocaya onuda yap delikanlı yiğidolar özür dilemesinide bilir
Alt 07.11.2011, 19:11   #116
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

ulan maç hala aklimda
Alt 07.11.2011, 20:35   #117
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

Günahların Takımı Şikebahçeye öyle bir yendikki haaala zevkin doruklarındayız
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2011, 09:11   #118
aozdemir
Tecrübeli Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 449 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 aozdemir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

gençleride yenersek süper olur
aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2011, 10:54   #119
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1292 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Fener'i bir tek Çalımbay çözdü

Üstüne giden her takım Fenerbahçe'yi yener. Çünkü en zayıf yanı savunması. Rıza bunu keşfeden tek teknik adam.

Fener maçın rakip sahada ve yavaş oynanmasını istiyor. Rıza bunu fark etmiş
Golü attıktan sonra dahi kapanmadı. Fener 2-0'a şükretsin ki Sivas ahım şahım bir takım da değil

Lig TV'nin yönetmeni olsam istediğim pozisyonu ofsayt olarak gösteririm
Karar F.Bahçe'nin lehine olduğu zaman aslanlar gibi bağırıyorlar, aleyhine olduğu zaman yorum yok

Fenerbahçe, Sivas'la başlayan ve yaklaşık bir yıl süren yenilmezliğini Sivas'ta kaybetti. Sivas'ı diğerlerinden farklı kılan neydi? Fenerbahçe mi gününde değildi?
Fenerbahçe kaybetmedi; Sivas kazandı. Çünkü bu senenin başından beri bir tek Rıza Çalımbay, Fenerbahçe'yi çözmüş. Üstüne giden takım Fenerbahçe'yi yener. Çünkü Fenerbahçe'nin en zayıf yanı savunması... Allak bullak edersin; bir tane de atarsın. Bazen de iki tane atarsın. Ama 'Fenerbahçe büyük takım' diye çekilirsen, oyunu kendi sahanda kabul edersen Fenerbahçe'nin o yarı sahada çok teknik adamları var. Emre gibi, Alex gibi, o gibi, bu gibi... Biri bir yerden vurur, biri duran toptan bir orta yapar, Fener bir gol atar, kazanır maçı... Fener'in istediği maç, rakip yarı sahada oynanan, yavaş, temposuz maç... Fener'in istemediği maç kendi yarı sahasında hızlı maç... Rıza, bunu keşfeden tek teknik adam... Golü attıktan sonra dahi Sivas kapanmadı. Üstüne gelmeye devam etti. Fenerbahçe 2-0'a şükür etsin ki Sivas o kadar da ahım şahım bir takım değil. Üstüne giden her takım bu Fener savunmasını dağıtır. Kalecisi de formsuz, savunması da çok kötü.

SON ANI GÖSTERİYORLAR

Hakem cephesine de bakarsak... Sivas'ın attığı ilk gol bariz bir şekilde ofsayttı. Geçen hafta da Alex ağır bir kararla oyundan atılmıştı. Fenerbahçe'nin tahtasında da artık aleyhine hakem hataları yazıyor.
"Bariz denebilecek" bir ofsayt kararı yok. Katiyen katılmıyorum.
Çekilen ofsayt çizgisine bakınca öyle görünüyor. Eneramo 37 santim önde ölçüldü.
O çizgilere bakmak ne derece doğrudur onu bilmiyorum. Ben Lig TV'nin yönetmeni olsam istediğim pozisyonu 'ofsayt', istemediğim pozisyonu da 'Ofsayt değil' gösteririm! O çizginin doğru çekildiğinden benim emin olmam lazım. Bu da şöyle olur: Yavaş çekimle getirirsin, topun ayaktan çıktığı anı ben görürüm, orada oyunu durdurursun, ondan sonra çizgiyi çekersin. Bunu benim gözümün önünde yaparsın. Bunu arkada yapıyorlar, son anı bana veriyorlar.

AŞAĞI YUKARI BİR AYAK BOYU
O pozisyonda 'ofsayt' denen şey; ayak 37 santim önde. Göğüs hizasında ofsayt yok. Göğüsler aynı hizada... Eneramo'nun ayağı ileride sadece. Yan hakem göğse bakıyorsa devam... Ayağa bakmış olması lazım. Orada da 37 santimi süzmesi lazım. Aşağı yukarı bir ayak boyu yani... Ve de bu hızla devam eden bir oyun... Herkes koşuyor Fener kalesine doğru... Saniyenin kim bilir kaçta biri olan bir zaman içinde adamın ayağı bir ayak boyu önde, onu fark edecek yan hakem. Bu kolay bir iş değil. Mesele yalnız şu: Bu pozisyonu defalarca ekrana getirdi Lig TV ve Lig TV'nin yorumcuları hiçbir maçta yapmadıkları kadar bu golün 'Ofsayt' olduğunu ilan ettiler! Arkadan bir Sivas atağında Eneramo'nun, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu yan hakem 'Ofsayt' diye kesti... Arkadan çizgiyi çekerek o pozisyonu gösterdi. Ofsayt olmadığı açık... Resmen gol akınını yan hakem kesmiş ama yorumculardan 'gık' yok! 'Bu pozisyonda ofsayt bayrağı kalktı, pozisyonu görüyorsunuz' dahi demediler!

Hıncal ULUÇ
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2011, 14:18   #120
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

hep böyle oynayın canımızı verelim diye bağırasım geldi

Etiketler
değerlendirelim, maçı