Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Fatih Terim'e acıdım!
Alt 29.11.2011, 13:59   #25
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Fatih Terim'e acıdım!

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen söyle sen işit Güven kardeşim, adamlar 8.4 notu vermişler bile... Demekki hakem kararları mükemmele yakın olmuş... Senin canın yansa kimin uğrunda ki.. Başında bir BAŞ olmayan gariban kulübe kim acır. Vur abalının sırtına... Bu takımda bazıları Rıza Hocayı çok eleştiriyorlar ama hoca sadece kadro yapmıyor hocamız bir çok sıkıntılarlada uğraşıyor. Adam hakkımız yeniyor deniyor. 4 tane Cenabet mendebur çıkmış Tv ekranlarına şov yapıyorlar. Bir şehrin takımı ile alay ettiklerinin farkında değillerki. Hoş biz İstanbul gibi potansiyeli yoğun bir yerde 200-250 kişi ile desteklemeye gidersek ve bununda en az 20-30 kişisi dışardan gelen yürekli insanlar olunca meydan bu zırtapozlara kalıyor haliyle... Sonrada Abdullah Yiğit gibi insanlar çıkıp hakkımızı savununca maalesef ortam Don Kişotlukdan öteye gitmiyor.

Ben Sayın Abdullah Yiğitin bu cesurca yazılarına sonuna kadar katılıyorum. Ama maalesef adam oyuncularımıza kafa atıp hala 1 maçmı 2 maçmı acaba derken zavallı YİĞİT ise yel değirmenine sopa sokmanın çabasında ve sesi maalesef bizim medyadan ve bu sayfalardan öte gidemiyor.
Çok güzel bir yazı olmuş şahsım adına teşekkür ediyorum..

İstanbuldaki Sivaslılar (!!!) hakkında ise şunu söylemek istiyorum, öncelikle bu kimseler ( gidip takımımıza destek verenleri tenzih ediyorum ) Sivaslı değil, Sivas kökenli istanbullulardır.Lafa gelince atıp tutarlar " memleketim, gurbetim, hasretim" derler, senden benden memleketini daha çok lafta sahiplenirler ama işte istanbuldaki maça lütfedip gitmezler takıma küçücük bir destek çıkmazlar.
Hal böyle olunca, takım yönetimi olsun dernekler olsun taraftar grupları olsun kimse sesini duyuramayınca tabii bir sonuç olarak bu ülkenin en sahipsiz takımına hakemi de vurur , mhk si de vurur, sivaslı olduğundan bahseden ismi mühim olmayan ligtv yorumcusu da vurur ( engin baytarın kırmızısında borjanın engini itelemesine sarı kart verilemez mi o da oyundan atılamaz mı diyen FAHRİ sivaslı )

Kim ne derse desin bülent uygunu falan savunduğumdan asla değil ama o zamanki serzenişinde haklıydı...Önceden sivas dendiğinde 2 temmuz akla gelirken şimdi Sivasspor akla geliyor, tüm ülke bizi konuşuyor ama şehirde bir hareket yok, istanbuldan yeterli desteği göremiyoruz ama bunu da aşacağız diyordu...Bugün ise herkes 3 maymun konumunda.Rıza hoca birşeyler söylüyor ama fazla iyiniyetli ve arada sırada ne şiş yansın ne kebap tutumu olduğundan pek bir etkisi olmuyor..Kim ne derse desin,nasıl bir karakteri olursa olsun hakemi azarlayan cam çerçeve indiren bir teknik adam kimsenin bu kulübün sahipsiz olduğunu düşünmesine fırsat vermez..Şimdi ??? Akıllara zarar bir hakem yönetimi , giden 3 puan ve hakemin patronlarından aldığı 8.4 puan ..Ne denebilir ki ??

Bu Trabzonspor maçı bizim için bir fırsat..Cuma akşamı saat 20.00 den daha iyi bir maç günü, maç saati olamaz.Maça gelmeyenin hiçbir bahanesi olamaz.

Sivasına, Sivassporuna sözde değil icraatle sahip çıkanları bu maçta görelim lütfen ...
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı KaanK'a Teşekkür Ediyor...