Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Fatih Terim'e acıdım!
Alt 29.11.2011, 00:29   #21
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1070 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Fatih Terim'e acıdım!

ARTIK YETER!

Sivasspor yönetiminin TFF'ye özellikle Karabük,Eskişehir ve Galatasaray maçlarını hatırlatıp sesini yükseltmesi lazım.Size soruyorum,ligin ilk haftasında Sivasspor aleyhine verilen penaltılar gibi hiç penaltı verildi mi? Ne oldu kural mı değişti?

Başkanın içerde olduğu zamandan bu yana yönetim diye birşey kalmadı zaten.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GuVeN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.11.2011, 10:28   #22
darkfanatic
YASAKLI ÜYE

25 Mesajına 53 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 darkfanatic FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasspor'un haklarini sonuna kadar savunmaya calisan Abdullah Yigit'e tesekkürler...
darkfanatic isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.11.2011, 10:49   #23
bozatli58
Acemi Yiğido

20 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 bozatli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

teşekürler abdulah yigit bir katliyam bukadar anlatılır ben karabük maçındada yazdım eskişehir maçındada ama herkes rıza hocayla ugraştı takımımıza sahip çıkalım HELAL OLSUN YİGİT ABDULAH
bozatli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.11.2011, 13:19   #24
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1486 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARTIK YETER!

Sivasspor yönetiminin TFF'ye özellikle Karabük,Eskişehir ve Galatasaray maçlarını hatırlatıp sesini yükseltmesi lazım.Size soruyorum,ligin ilk haftasında Sivasspor aleyhine verilen penaltılar gibi hiç penaltı verildi mi? Ne oldu kural mı değişti?

Başkanın içerde olduğu zamandan bu yana yönetim diye birşey kalmadı zaten.
Sen söyle sen işit Güven kardeşim, adamlar 8.4 notu vermişler bile... Demekki hakem kararları mükemmele yakın olmuş... Senin canın yansa kimin uğrunda ki.. Başında bir BAŞ olmayan gariban kulübe kim acır. Vur abalının sırtına... Bu takımda bazıları Rıza Hocayı çok eleştiriyorlar ama hoca sadece kadro yapmıyor hocamız bir çok sıkıntılarlada uğraşıyor. Adam hakkımız yeniyor deniyor. 4 tane Cenabet mendebur çıkmış Tv ekranlarına şov yapıyorlar. Bir şehrin takımı ile alay ettiklerinin farkında değillerki. Hoş biz İstanbul gibi potansiyeli yoğun bir yerde 200-250 kişi ile desteklemeye gidersek ve bununda en az 20-30 kişisi dışardan gelen yürekli insanlar olunca meydan bu zırtapozlara kalıyor haliyle... Sonrada Abdullah Yiğit gibi insanlar çıkıp hakkımızı savununca maalesef ortam Don Kişotlukdan öteye gitmiyor.

Ben Sayın Abdullah Yiğitin bu cesurca yazılarına sonuna kadar katılıyorum. Ama maalesef adam oyuncularımıza kafa atıp hala 1 maçmı 2 maçmı acaba derken zavallı YİĞİT ise yel değirmenine sopa sokmanın çabasında ve sesi maalesef bizim medyadan ve bu sayfalardan öte gidemiyor.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.11.2011, 13:59   #25
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen söyle sen işit Güven kardeşim, adamlar 8.4 notu vermişler bile... Demekki hakem kararları mükemmele yakın olmuş... Senin canın yansa kimin uğrunda ki.. Başında bir BAŞ olmayan gariban kulübe kim acır. Vur abalının sırtına... Bu takımda bazıları Rıza Hocayı çok eleştiriyorlar ama hoca sadece kadro yapmıyor hocamız bir çok sıkıntılarlada uğraşıyor. Adam hakkımız yeniyor deniyor. 4 tane Cenabet mendebur çıkmış Tv ekranlarına şov yapıyorlar. Bir şehrin takımı ile alay ettiklerinin farkında değillerki. Hoş biz İstanbul gibi potansiyeli yoğun bir yerde 200-250 kişi ile desteklemeye gidersek ve bununda en az 20-30 kişisi dışardan gelen yürekli insanlar olunca meydan bu zırtapozlara kalıyor haliyle... Sonrada Abdullah Yiğit gibi insanlar çıkıp hakkımızı savununca maalesef ortam Don Kişotlukdan öteye gitmiyor.

Ben Sayın Abdullah Yiğitin bu cesurca yazılarına sonuna kadar katılıyorum. Ama maalesef adam oyuncularımıza kafa atıp hala 1 maçmı 2 maçmı acaba derken zavallı YİĞİT ise yel değirmenine sopa sokmanın çabasında ve sesi maalesef bizim medyadan ve bu sayfalardan öte gidemiyor.
Çok güzel bir yazı olmuş şahsım adına teşekkür ediyorum..

İstanbuldaki Sivaslılar (!!!) hakkında ise şunu söylemek istiyorum, öncelikle bu kimseler ( gidip takımımıza destek verenleri tenzih ediyorum ) Sivaslı değil, Sivas kökenli istanbullulardır.Lafa gelince atıp tutarlar " memleketim, gurbetim, hasretim" derler, senden benden memleketini daha çok lafta sahiplenirler ama işte istanbuldaki maça lütfedip gitmezler takıma küçücük bir destek çıkmazlar.
Hal böyle olunca, takım yönetimi olsun dernekler olsun taraftar grupları olsun kimse sesini duyuramayınca tabii bir sonuç olarak bu ülkenin en sahipsiz takımına hakemi de vurur , mhk si de vurur, sivaslı olduğundan bahseden ismi mühim olmayan ligtv yorumcusu da vurur ( engin baytarın kırmızısında borjanın engini itelemesine sarı kart verilemez mi o da oyundan atılamaz mı diyen FAHRİ sivaslı )

Kim ne derse desin bülent uygunu falan savunduğumdan asla değil ama o zamanki serzenişinde haklıydı...Önceden sivas dendiğinde 2 temmuz akla gelirken şimdi Sivasspor akla geliyor, tüm ülke bizi konuşuyor ama şehirde bir hareket yok, istanbuldan yeterli desteği göremiyoruz ama bunu da aşacağız diyordu...Bugün ise herkes 3 maymun konumunda.Rıza hoca birşeyler söylüyor ama fazla iyiniyetli ve arada sırada ne şiş yansın ne kebap tutumu olduğundan pek bir etkisi olmuyor..Kim ne derse desin,nasıl bir karakteri olursa olsun hakemi azarlayan cam çerçeve indiren bir teknik adam kimsenin bu kulübün sahipsiz olduğunu düşünmesine fırsat vermez..Şimdi ??? Akıllara zarar bir hakem yönetimi , giden 3 puan ve hakemin patronlarından aldığı 8.4 puan ..Ne denebilir ki ??

Bu Trabzonspor maçı bizim için bir fırsat..Cuma akşamı saat 20.00 den daha iyi bir maç günü, maç saati olamaz.Maça gelmeyenin hiçbir bahanesi olamaz.

Sivasına, Sivassporuna sözde değil icraatle sahip çıkanları bu maçta görelim lütfen ...
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı KaanK'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.11.2011, 14:46   #26
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 900 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

Dua edelim turk futbolu geriye gitsin cok kotu olsun
Olsunki bu pislikler temizlensin yoksa bu takimlar anadolu takimlarini hep ezecekler
Alt 29.11.2011, 15:39   #27
trafocu
Acemi Yiğido

trafocu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 trafocu FAZLA SÖZE GEREK YOKtrafocu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivas'ta hemen her gün Sivassporu takip ederek yazan istisnasız ve tek insan olsa gerek. Başka da yazanı göremiyoruz.

Tebrikler Abdullah kardeşimize. Kalemine sağlık, yüreğine sağlık.

Basın sözcülüğü gündemde idi ne oldu acaba?
Bucasporu yüzüstü bırakıp Eskişehire kaçıp FB adına şikelenen ve halen hapiste bulunan zati mühtereme Sivasta üsülsüz uygulamaları esnasında en büyük desdekcisi de yine sayın Apdullah Yiğit olduğunu lütfen unutmayalım.Sivas evet Hayırsız da kendileri nasıl acaba...... !
trafocu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.11.2011, 15:59   #28
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
trafocu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bucasporu yüzüstü bırakıp Eskişehire kaçıp FB adına şikelenen ve halen hapiste bulunan zati mühtereme Sivasta üsülsüz uygulamaları esnasında en büyük desdekcisi de yine sayın Apdullah Yiğit olduğunu lütfen unutmayalım.Sivas evet Hayırsız da kendileri nasıl acaba...... !
Birader,ya sen Apbdullah Yiğit'i tanımıyorsun yada ben! Benim tanımamama imkan yok çünkü haftada bir kaç kez iş yerimize uğrar sohbet ederiz. Şunu iyi bil,o kasttttiğin Bülent Uygun'la Aptullah Yiğit 2007-2008 sezonunda (şampiyonluğa oynanan) " Bu ne ya,burasını bababsının çiftliğimi sandı astığı astık kesbtiği kestik,kulübün ahçısını bile Sakarya'dan getirtiyor " diye Bülent uygun a çıkışıp kötü olan Aptullah Yiğittir. Sen bunu başka biriyle karıştırdı harhalde
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.11.2011, 16:34   #29
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

Terim,Sivas maçı sonrası açıklamaları ile acındırdı kendini ama GB maçında GS dökülecek asıl o zaman acınacak hale düşecek GS ve terim.bakalım herkes bizim gibi sessiz kalmaz bazı şeylere.ama terim kaybetti imparatorluğunu yedi bitirdi, devrik imparator oldu artık yiğiodunun nazarında.

Etiketler
acıdım, fatih, terime