Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kim bu içimizdeki yabancı!!!
Alt 25.09.2012, 12:32   #34
FORZA 58 SİVAS
Acemi Yiğido

FORZA 58 SİVAS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 85 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 583 FORZA 58 SİVAS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kim bu içimizdeki yabancı!!!

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili genç kardeşim..Aslında söylediklerinin hepsine katılıyorum..Ve sanıyorum buradaki herkezde katılıyor...Fakat uslubun ve tarzın o kadar yanlışki haklıyken haksız duruma düşürüyor seni..Ben seni ist takımı tutan Sivaslı biri sandım..Ama görüyorumki Sivasspora bağlı bir kardeşimizssin..Burası sevindirici...Bahsettiğin sitelerde neler var neler..Adam bize sürüngenler diyor...Neden ? takımımızın simgesi Timsah ya ondan...Şimdi ben buna neyi nasıl anlatayım...O kişi orda sürüngen diyedursun biz takımı elele şampiyon yaptık tribündeki yerlerimizi boş bırakmadık...Belkide takımınıza sahip çıkmak bu tarz sitelerden değilde tribünden Sivassporu desteklemekten başlıyor...Benim ilk üye olduüum yıllarda burada bir söylemim vardı ki gerçekten çok şeyi ifade etmiştim..Bazı kardeşlerim bazı aslı olmayan söylemler ve davranışlarla farkında olmadan Sivasspor sevgisini sempatisini zedeliyor diye...Şunu unutmayalım Sivasspor devrim başlatan bir takım ve kenttir ve nihayetinde sempati duyan kitleside mevcuttur...Her ne olursa olsun terbiyesizlik yapan terbiyesizliği ile kalsın siz sevgili Sivaslılar Yiğidoluktan taviz vermeyin bence...İnanın bu duruş bir çok şeyin cevabıdır...sevgiler...

haklısın bursalı kardeşim benim sizle bi sorunum yok
FORZA 58 SİVAS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda FORZA 58 SİVAS'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...