Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kim bu içimizdeki yabancı!!!
Alt 24.09.2012, 23:08   #29
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Kim bu içimizdeki yabancı!!!

Alıntı:
FORZA 58 SİVAS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya olurmu biz takımımız her yerde savunmalıyız yemşim onların trabzon yanlılığını ezer geçerim onların hepsini benm için tek doğru bu hepsi haddini bilecek susmak yok bitiricez onları kim onlar ya adam mı onlar BİZ SİVASSPORLUYUZ
Sevgili genç kardeşim..Aslında söylediklerinin hepsine katılıyorum..Ve sanıyorum buradaki herkezde katılıyor...Fakat uslubun ve tarzın o kadar yanlışki haklıyken haksız duruma düşürüyor seni..Ben seni ist takımı tutan Sivaslı biri sandım..Ama görüyorumki Sivasspora bağlı bir kardeşimizssin..Burası sevindirici...Bahsettiğin sitelerde neler var neler..Adam bize sürüngenler diyor...Neden ? takımımızın simgesi Timsah ya ondan...Şimdi ben buna neyi nasıl anlatayım...O kişi orda sürüngen diyedursun biz takımı elele şampiyon yaptık tribündeki yerlerimizi boş bırakmadık...Belkide takımınıza sahip çıkmak bu tarz sitelerden değilde tribünden Sivassporu desteklemekten başlıyor...Benim ilk üye olduüum yıllarda burada bir söylemim vardı ki gerçekten çok şeyi ifade etmiştim..Bazı kardeşlerim bazı aslı olmayan söylemler ve davranışlarla farkında olmadan Sivasspor sevgisini sempatisini zedeliyor diye...Şunu unutmayalım Sivasspor devrim başlatan bir takım ve kenttir ve nihayetinde sempati duyan kitleside mevcuttur...Her ne olursa olsun terbiyesizlik yapan terbiyesizliği ile kalsın siz sevgili Sivaslılar Yiğidoluktan taviz vermeyin bence...İnanın bu duruş bir çok şeyin cevabıdır...sevgiler...

Etiketler
açmak, bugün, içimizdeki, kim, konuyu, yabancı, İstemezdim