Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı
Kadro hikayeleri hakem hikayeleri bilmem neler... Alt alta iki tane de Rıza Hocacı mesaj yazılınca herşey hakemlere herşey yönetime kalıyor değil mi? Siz mi çok akıllısınız bizi mi saf görüyorsunuz. Biri Rıza Hoca'nın yardımcısı gibi kendini haklı çıkaracak teknik detaylar verir, hakem analizleri verir. Diğeri aklısıra yönetime sallar kadro dar der. Hoca hocaysa prensibini koyacak diyecekki çıkıp ben mi oynayacağım şu şu şu bölgelere 1.sıra 2.sıra.... 15.sıra şu isimler var. Hiç biri alınamazsa 15.sıra alınır bende 15. olurum der. Yoksa transfer döneminde başka takımlarla görüş, başka takımlara transfer önerisinde bulun sonra, yardımcın mı, kardeşin mi, adamın mı kimi yolluyorsan yolla siteye yazı yazıdr ki transfer yoktu diye. Ben şunu bilirim, 16.ıncıyla aramda 2 puan fark var. Yok hakem öyleymiş yok hakem böyleymiş. Birde iyi top oynuyoruz demişler iyice kahroldum. Organize atağın mı var şutun mu var... Rıza Hocanızıda alın gidin. Arkanıza bile bakmayın...
|
Sen maçı izlememişsin, bari bi zahmet maçın özet görüntülerini izle de ne kadar çok organize atak yaptığımızı ne kadar çok şut çektiğimizi gör, Bursa oynayamadı, çünkü ona göre bir sistemle oynadık ama maalesef şanssız bir gol yedik.
İkinci bir konu da şu, sen ve senin gibi doğru bilgilere dayanmadan sırf hocayı eleştirmek için eleştiri yapanlar sanıyorlar ki Rıza Hoca ve oyuncular bu siteyi takip ediyor ve bunları okuyor vs. Böyle birşey yok, onlar işlerine bakıyorlar, bu sitede klavye başında maçı dahi izlemeden konuşanların yazdıkları şeyleri okuyacak zamanları da yok, antrenmanları izlemeye gidiyorsanız lütfen bi sorun oyunculara yada hocaya böyle bi forum sitesini takip ediyorlar mı? Bir kere "defol", "çek git" tarzında yazılan eleştirilere ben eleştiri demiyorum, alternatif kadro kurma konusunu işleyebiliriz veya oyun içindeki taktikleri ve bu da zevkli olabilir ama ilkokul çağındaki çocuklar gibi hakaretten öteye gitmeden bir üslupla eleştiri yapılmaz, yapılsa da kimse okumaz