04.03.2013, 19:45
|
|
Usta Yiğido
1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı
Gardaş, seni öncelikle uslubundan ve aklı başında elestirinden dolayı tebrik ediyorum, belli ki kültürlü ve eğitimli birisisin, keşke bu sitedeki tüm eleştiriler boyle seviyeli olsa, çünkü biri bişey yazdı mi geriye kalan büyük çoğunluk papağan gibi ayni şeyleri tekrarlıyor ve yeni bir yorum yazamıyor ve maalesef bazilarida maçı bile izlemeden yorum yapıyor.
Neyse gelelim sorularına, öncelikle hoca elestirilemez değil, elbette elestirecegiz, ben de eleştiriyorum. Mesela Bursa maçında Erman yerine Mehmet Nas i yada Adem i alabilirdi ve Enaramo yerine Piech degil de Pedriel i alabilirdi, çünkü Pedriel bu tip defanslarda daha üretken olup daha fırsatçı pozisyonlar yakalayabiliyor.
Ancak Grosicki yerine Ziya yi kaydirmasi cok dogru bir hamleydi, Ziya hem Kupa maçında hem de lig maçında Bursa nin o kanadını otobana çevirdi. Ziya yerine de sol bek olarak bir tek Hayro var, o yuzden boyle bir değişiklik yaptı, kadromuz cok dar, baska kanat oyuncumuz da yok, kulubedekiler orta mevki oyunculardı yada santrafor du.
Boyle senin gibi eleştiriler bence cok faydalı, çünkü hem alternatifleri düşünüyoruz hem de bu foruma renk katiyoruz, sanssiz goller yiyiyoruz, son 3 haftadır yeniliyoruz ama yediğimiz goller cok şanssız, rakibe cok fazla pozisyon vermiyoruz, iyi ayak yapıp cok pozisyon üretiyoruz, ama son vuruslarimiz kötü, bence Enaramo yerine Pedriel denenebilir
|
Maçı izlemeden yorum yapan benim....Ben maçı izlemediğimi bağıra bağırada yazdım zaten...Orada verdiğim örneği bile anlamadan konuştun durdun ...Özeliştiri olayında '' BENİ BURADAKİ ARKADAŞLAR SİVASLI OLARAK GÖRDÜĞÜNDEN VE SİVASSPORA DUYDUĞUM İLGİDEN ÖZELEŞTRİ YAPALIM ' kendimide bu katagoriye soktum kalktın sen özeleştri yapacaksan Bursaya yapman lazım dedin bana ders vermeye kalktın ...Oradaki ince nüansı çözmeden konuştun durdun...Konuşmak ne kelime Rıza Hocaya iki satırda Rıza dedim ne saygısızlığım kaldı ne terbiyesizliğim...Oysa dün bu gün burada herkez Rıza diyor defol diyor bilmemne diyor yerel basınındaki yorumcularında Rıza dediğini söyledi bi arkadaş...Bana verdiğin saygı dersini terbiye dersini buradaki insanlara neden vermiyorsun..Bak benim yaptığımın fazlasını yapan var..Kendi bildiğin doğruları burada dikte edip empoze ederken içinde yanlışmı var doğrumu var bakmadan doğruymuş gibi benim bildiği doğrudur diyerek konuşup duruyorsun...Şimdiye kadar burada gördüğüm Sivasspor taraftarı kadar mükemmel bir grupla karşılaşmadım..Burada herkez mükemmel..İnsana insan muamelesi yapılan ender platformlardan... Ben Sivasspora ilgi duyuyorum başarısını istiyorum dedim kalktım 2009 da burada şampiyonluk yürüyüşüne katıldım ve buradaki her birey Allah bin kere razı olsun beni bağrına bastı...Ama sen Bursaspora kininden dolayı bana olmadık hakaretlerde bulundun...Benim serzenişim senin hakaretlerin falan değil...Bursasporu sevememn gayet normal..Hatta tarzının ve bilginin boyutunu burada görünce inan seni ve söylediklerini kaale bile almadım almıyorumda...Birilerininde dediği gibi muhatabım değilsin.....Konu sen ve ben değil ..Bunu konuşmayacağım Rıza Hocaya Rıza dediğim için saatlerce bana verdiğin ahlak terbiye dersini şimdi burada Rıza diyen herkese verde görelim ne kadar Sivassporun menfaatlerini savunduğunu ...Eğer veremiyorsan neden sadece bana ahlak dersi vermeye çalıştığını izah et lafların yerde kalmasın ...
|