Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 04.03.2013, 17:52   #181
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1016 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen maçı izlememişsin, bari bi zahmet maçın özet görüntülerini izle de ne kadar çok organize atak yaptığımızı ne kadar çok şut çektiğimizi gör, Bursa oynayamadı, çünkü ona göre bir sistemle oynadık ama maalesef şanssız bir gol yedik.

İkinci bir konu da şu, sen ve senin gibi doğru bilgilere dayanmadan sırf hocayı eleştirmek için eleştiri yapanlar sanıyorlar ki Rıza Hoca ve oyuncular bu siteyi takip ediyor ve bunları okuyor vs. Böyle birşey yok, onlar işlerine bakıyorlar, bu sitede klavye başında maçı dahi izlemeden konuşanların yazdıkları şeyleri okuyacak zamanları da yok, antrenmanları izlemeye gidiyorsanız lütfen bi sorun oyunculara yada hocaya böyle bi forum sitesini takip ediyorlar mı? Bir kere "defol", "çek git" tarzında yazılan eleştirilere ben eleştiri demiyorum, alternatif kadro kurma konusunu işleyebiliriz veya oyun içindeki taktikleri ve bu da zevkli olabilir ama ilkokul çağındaki çocuklar gibi hakaretten öteye gitmeden bir üslupla eleştiri yapılmaz, yapılsa da kimse okumaz
Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı
İki maç kazandık diye göklere çıkmayın şu ana kadar sivasspor Kayseri, Fener, Trabzon maçları hariç bu takım nerdeydi Rıza hoca nerdeydi önümüzdeki Kasımpaşa, Beşiktaş, Bursa maçları nasıl geçecek merak konusu. Bumaçlardada aynı futbolu bekliyoruz şimdiden başarılar dilerim benim için önce SİVASSPOR kim bu formanın hakkını verirse helal olsun derim
iki maç kazandık diye göklere çıkarız hemşerim, 2 maç dediğin biri Fenerbahçe diğeri de SivasSpor'u bu ligde istemeyen Trabzon, bunları yendik diye elbette seviniriz, sen neden sevinmiyorsun? Trabzonlu musun? Sevinmek icin 34 maçı da namağlup kazanmak mi gerekiyor? Ne zaman sevinecegiz? Siz stadda gol atınca da mi sevinmiyorsunuz? Büyük ihtimalle de stadın yolunu bilmeyenlerdensiniz. Çünkü biz Trabzon galibiyetiyle çifte telli oynayıp göklere çıktık, senin zoruna gitmiş olsa bile
Trabzonspor galibiyetinden sonra yazmıştım acı gercekleri
Alt 04.03.2013, 18:58   #182
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Hedef58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SIVAS58FOREVER

mehmet nas varken hayrettini neden oyuna alır.?
takım galip gelmiş gibi takıma neden iki gün kafa izni verilir.?
üç haftada sıfır puanın vebalinin tamamı futbolculardamı hakemdemi hocayada kalan vebal varmı.?

gardaş rıza hocayı savunman güzel birşeyde hocanın hiç suçu yokmu bana bunu mantıklı bir şekilde izah et bende savunacağım.
Gardaş, seni öncelikle uslubundan ve aklı başında elestirinden dolayı tebrik ediyorum, belli ki kültürlü ve eğitimli birisisin, keşke bu sitedeki tüm eleştiriler boyle seviyeli olsa, çünkü biri bişey yazdı mi geriye kalan büyük çoğunluk papağan gibi ayni şeyleri tekrarlıyor ve yeni bir yorum yazamıyor ve maalesef bazilarida maçı bile izlemeden yorum yapıyor.
Neyse gelelim sorularına, öncelikle hoca elestirilemez değil, elbette elestirecegiz, ben de eleştiriyorum. Mesela Bursa maçında Erman yerine Mehmet Nas i yada Adem i alabilirdi ve Enaramo yerine Piech degil de Pedriel i alabilirdi, çünkü Pedriel bu tip defanslarda daha üretken olup daha fırsatçı pozisyonlar yakalayabiliyor.
Ancak Grosicki yerine Ziya yi kaydirmasi cok dogru bir hamleydi, Ziya hem Kupa maçında hem de lig maçında Bursa nin o kanadını otobana çevirdi. Ziya yerine de sol bek olarak bir tek Hayro var, o yuzden boyle bir değişiklik yaptı, kadromuz cok dar, baska kanat oyuncumuz da yok, kulubedekiler orta mevki oyunculardı yada santrafor du.
Boyle senin gibi eleştiriler bence cok faydalı, çünkü hem alternatifleri düşünüyoruz hem de bu foruma renk katiyoruz, sanssiz goller yiyiyoruz, son 3 haftadır yeniliyoruz ama yediğimiz goller cok şanssız, rakibe cok fazla pozisyon vermiyoruz, iyi ayak yapıp cok pozisyon üretiyoruz, ama son vuruslarimiz kötü, bence Enaramo yerine Pedriel denenebilir
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2013, 19:01   #183
mahser
Yeni Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 589 mahser FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

enı teknık heyet yenı yonetım yenı sıvasspor lısanslı urunlerı yenı yerel medya yenı taraftar zıhnıyetı yenı duşunceler her şeyın yenılenmesı lazım YOKSA HEP YENILIRIZ
mahser isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2013, 19:45   #184
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Gardaş, seni öncelikle uslubundan ve aklı başında elestirinden dolayı tebrik ediyorum, belli ki kültürlü ve eğitimli birisisin, keşke bu sitedeki tüm eleştiriler boyle seviyeli olsa, çünkü biri bişey yazdı mi geriye kalan büyük çoğunluk papağan gibi ayni şeyleri tekrarlıyor ve yeni bir yorum yazamıyor ve maalesef bazilarida maçı bile izlemeden yorum yapıyor.
Neyse gelelim sorularına, öncelikle hoca elestirilemez değil, elbette elestirecegiz, ben de eleştiriyorum. Mesela Bursa maçında Erman yerine Mehmet Nas i yada Adem i alabilirdi ve Enaramo yerine Piech degil de Pedriel i alabilirdi, çünkü Pedriel bu tip defanslarda daha üretken olup daha fırsatçı pozisyonlar yakalayabiliyor.
Ancak Grosicki yerine Ziya yi kaydirmasi cok dogru bir hamleydi, Ziya hem Kupa maçında hem de lig maçında Bursa nin o kanadını otobana çevirdi. Ziya yerine de sol bek olarak bir tek Hayro var, o yuzden boyle bir değişiklik yaptı, kadromuz cok dar, baska kanat oyuncumuz da yok, kulubedekiler orta mevki oyunculardı yada santrafor du.
Boyle senin gibi eleştiriler bence cok faydalı, çünkü hem alternatifleri düşünüyoruz hem de bu foruma renk katiyoruz, sanssiz goller yiyiyoruz, son 3 haftadır yeniliyoruz ama yediğimiz goller cok şanssız, rakibe cok fazla pozisyon vermiyoruz, iyi ayak yapıp cok pozisyon üretiyoruz, ama son vuruslarimiz kötü, bence Enaramo yerine Pedriel denenebilir
Maçı izlemeden yorum yapan benim....Ben maçı izlemediğimi bağıra bağırada yazdım zaten...Orada verdiğim örneği bile anlamadan konuştun durdun ...Özeliştiri olayında '' BENİ BURADAKİ ARKADAŞLAR SİVASLI OLARAK GÖRDÜĞÜNDEN VE SİVASSPORA DUYDUĞUM İLGİDEN ÖZELEŞTRİ YAPALIM ' kendimide bu katagoriye soktum kalktın sen özeleştri yapacaksan Bursaya yapman lazım dedin bana ders vermeye kalktın ...Oradaki ince nüansı çözmeden konuştun durdun...Konuşmak ne kelime Rıza Hocaya iki satırda Rıza dedim ne saygısızlığım kaldı ne terbiyesizliğim...Oysa dün bu gün burada herkez Rıza diyor defol diyor bilmemne diyor yerel basınındaki yorumcularında Rıza dediğini söyledi bi arkadaş...Bana verdiğin saygı dersini terbiye dersini buradaki insanlara neden vermiyorsun..Bak benim yaptığımın fazlasını yapan var..Kendi bildiğin doğruları burada dikte edip empoze ederken içinde yanlışmı var doğrumu var bakmadan doğruymuş gibi benim bildiği doğrudur diyerek konuşup duruyorsun...Şimdiye kadar burada gördüğüm Sivasspor taraftarı kadar mükemmel bir grupla karşılaşmadım..Burada herkez mükemmel..İnsana insan muamelesi yapılan ender platformlardan... Ben Sivasspora ilgi duyuyorum başarısını istiyorum dedim kalktım 2009 da burada şampiyonluk yürüyüşüne katıldım ve buradaki her birey Allah bin kere razı olsun beni bağrına bastı...Ama sen Bursaspora kininden dolayı bana olmadık hakaretlerde bulundun...Benim serzenişim senin hakaretlerin falan değil...Bursasporu sevememn gayet normal..Hatta tarzının ve bilginin boyutunu burada görünce inan seni ve söylediklerini kaale bile almadım almıyorumda...Birilerininde dediği gibi muhatabım değilsin.....Konu sen ve ben değil ..Bunu konuşmayacağım Rıza Hocaya Rıza dediğim için saatlerce bana verdiğin ahlak terbiye dersini şimdi burada Rıza diyen herkese verde görelim ne kadar Sivassporun menfaatlerini savunduğunu ...Eğer veremiyorsan neden sadece bana ahlak dersi vermeye çalıştığını izah et lafların yerde kalmasın ...
Alt 04.03.2013, 20:10   #185
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçı izlemeden yorum yapan benim....Ben maçı izlemediğimi bağıra bağırada yazdım zaten...Orada verdiğim örneği bile anlamadan konuştun durdun ...Özeliştiri olayında '' BENİ BURADAKİ ARKADAŞLAR SİVASLI OLARAK GÖRDÜĞÜNDEN VE SİVASSPORA DUYDUĞUM İLGİDEN ÖZELEŞTRİ YAPALIM ' kendimide bu katagoriye soktum kalktın sen özeleştri yapacaksan Bursaya yapman lazım dedin bana ders vermeye kalktın ...Oradaki ince nüansı çözmeden konuştun durdun...Konuşmak ne kelime Rıza Hocaya iki satırda Rıza dedim ne saygısızlığım kaldı ne terbiyesizliğim...Oysa dün bu gün burada herkez Rıza diyor defol diyor bilmemne diyor yerel basınındaki yorumcularında Rıza dediğini söyledi bi arkadaş...Bana verdiğin saygı dersini terbiye dersini buradaki insanlara neden vermiyorsun..Bak benim yaptığımın fazlasını yapan var..Kendi bildiğin doğruları burada dikte edip empoze ederken içinde yanlışmı var doğrumu var bakmadan doğruymuş gibi benim bildiği doğrudur diyerek konuşup duruyorsun...Şimdiye kadar burada gördüğüm Sivasspor taraftarı kadar mükemmel bir grupla karşılaşmadım..Burada herkez mükemmel..İnsana insan muamelesi yapılan ender platformlardan... Ben Sivasspora ilgi duyuyorum başarısını istiyorum dedim kalktım 2009 da burada şampiyonluk yürüyüşüne katıldım ve buradaki her birey Allah bin kere razı olsun beni bağrına bastı...Ama sen Bursaspora kininden dolayı bana olmadık hakaretlerde bulundun...Benim serzenişim senin hakaretlerin falan değil...Bursasporu sevememn gayet normal..Hatta tarzının ve bilginin boyutunu burada görünce inan seni ve söylediklerini kaale bile almadım almıyorumda...Birilerininde dediği gibi muhatabım değilsin.....Konu sen ve ben değil ..Bunu konuşmayacağım Rıza Hocaya Rıza dediğim için saatlerce bana verdiğin ahlak terbiye dersini şimdi burada Rıza diyen herkese verde görelim ne kadar Sivassporun menfaatlerini savunduğunu ...Eğer veremiyorsan neden sadece bana ahlak dersi vermeye çalıştığını izah et lafların yerde kalmasın ...
Sevgili Bursa li bakıyorum dersini almışsın, haddini asmadan yazmayı ogrenmissin, Rıza Hocaya sadece Rıza diyenler Sivas'li ve onlar cümlelerini sisli hızlı degil de daha doğal ve daha samimi bir üslupla yazıyorlar, ama sen hem Sivaslı değilsin hem de sizli hızlı cümleler kurmaya caliyorken cümlenin akışında Rıza Bey diye devam etmen gerekiyorken araya Rıza yazıyorsun, bu Türkçe dilinde hatalı bir tarzdir. Maçı izlemeden yorum ywpmani da elestiririm, çünkü izlemeden eleştirmek kadar saçma birşey yok.

Bu konu kapanmıştı, sen neden tekrar açıyorsun bu konuyu? Amacın birlik beraberlik mesajlarının arttığı bugünlerde aklın sıra taraftar birliğine engel olmak mi? Bu sitede Rıza hocayı bağrına basan ve savunan bir sürü insan var hatta bugün birçok destek mesajı var bunları neden gormuyorsun?
Ben bugün seni muhatap bile almadım çünkü eğitim sevigen cok düşük, ancak sen ortada birşey yokken kuyruk acısıyla eski bir konuyu gündeme getirip tartışma yaratiyorsun, lütfen birlik messjlarimizi sabote etmek icin bi tarz satasmalarini gidip kendi takım taraftarlarına yap, biz Antalya maçına organize bir destek çalışmalarıyla meşgulüz, senin zoruna da gitse bu taraftar birlik olup senin gibi fitnecilere fırsat vermeyecektir.
ortada birşey yokken boyle sazan gibi atlamazsan sevinirim, bu arada asfalt yolu tercih ettiğini gordugume sevindim, aman taşlı yollara bir daha girme
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2013, 20:17   #186
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1016 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

migroArmis
Usta Yiğido

Bursalı Yiğido Gardaşım seni seviyoruz.
Alt 04.03.2013, 20:18   #187
migroArmis
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 787 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Sevgili Bursa li bakıyorum dersini almışsın, haddini asmadan yazmayı ogrenmissin, Rıza Hocaya sadece Rıza diyenler Sivas'li ve onlar cümlelerini sisli hızlı degil de daha doğal ve daha samimi bir üslupla yazıyorlar, ama sen hem Sivaslı değilsin hem de sizli hızlı cümleler kurmaya caliyorken cümlenin akışında Rıza Bey diye devam etmen gerekiyorken araya Rıza yazıyorsun, bu Türkçe dilinde hatalı bir tarzdir. Maçı izlemeden yorum ywpmani da elestiririm, çünkü izlemeden eleştirmek kadar saçma birşey yok.

Bu konu kapanmıştı, sen neden tekrar açıyorsun bu konuyu? Amacın birlik beraberlik mesajlarının arttığı bugünlerde aklın sıra taraftar birliğine engel olmak mi? Bu sitede Rıza hocayı bağrına basan ve savunan bir sürü insan var hatta bugün birçok destek mesajı var bunları neden gormuyorsun?
Ben bugün seni muhatap bile almadım çünkü eğitim sevigen cok düşük, ancak sen ortada birşey yokken kuyruk acısıyla eski bir konuyu gündeme getirip tartışma yaratiyorsun, lütfen birlik messjlarimizi sabote etmek icin bi tarz satasmalarini gidip kendi takım taraftarlarına yap, biz Antalya maçına organize bir destek çalışmalarıyla meşgulüz, senin zoruna da gitse bu taraftar birlik olup senin gibi fitnecilere fırsat vermeyecektir.
ortada birşey yokken boyle sazan gibi atlamazsan sevinirim, bu arada asfalt yolu tercih ettiğini gordugume sevindim, aman taşlı yollara bir daha girme
Bknz ''Başka Sivasspor yok !!'' konu başlığında birlik beraberlik çağrısı yapılmış..Konuyu açanında hakikatten senden daha fazla Sivassporlu olduğuna bire bin bahse girerim..Burada eğitim seviyelerinide tartışma en azından benimle tartışma zararlı çıkarsın.. Rıza Hocaya Rıza diyenelere ahlak dersi vermek konusunuda es geçmişsin..Hakikatten geç ..Verebileceğin bir cevap olsaydı verirdin zaten..Çünkü böyle bir cevabın yok....Olamazda..Yazdığın düşündüğün veya her ne yapıyorsan yaptığın hiç bir şeyi muhatap almıyorum...
Alt 04.03.2013, 20:19   #188
migroArmis
Usta Yiğido

Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
migroArmis
Usta Yiğido

Ben bütün Sivası ve Sivassporluları seviyorum..Bursalı Yiğido hakikatten güzel oldu..Hiç düşünmemiştim doğrusu...Eksik olmayınız...
Alt 04.03.2013, 20:21   #189
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1462 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
migroArmis
Usta Yiğido

Ayrıca yıllardır taışma fırsatı bulmadığım halde, eğitimli kültürlü ve kaliteli bir arkadaş. Onu bir tek sen değil Deniz abi çok arkadaşım seviyor. İyi ki senin gibi kişiler var bu sitede...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.03.2013, 20:25   #190
migroArmis
Usta Yiğido

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ayrıca yıllardır taışma fırsatı bulmadığım halde, eğitimli kültürlü ve kaliteli bir arkadaş. Onu bir tek sen değil Deniz abi çok arkadaşım seviyor. İyi ki senin gibi kişiler var bu sitede...
Sivasla hiç bir alakam olmadığı halde neden yiğido yu sevmişimdir neden Sivassporun başarısını istemişimdir..cevabını hiç bir zaman bulamadığım tek soru buydu...Ama burada bu ilginin bu sevginin karşılığını fazlasıyla almaya başladığım zaman bu denklemi çözmeyi başardım...Bütün Sivaslı kardeşlerimden bu misafirperverliği bu adamlıkları ve göstermiş oldukları bu ilgi ve sevgi için ne kadar teşekkür etsem azdır...Hakikatten sevilmeye layık insanlarsınız..Eksik olmayın..

Etiketler
artık, değerlendirelim, düşürülüyoruz, maçı, yeter