Alıntı:
Hedef58 Nickli Üyeden Alıntı
SIVAS58FOREVER
mehmet nas varken hayrettini neden oyuna alır.?
takım galip gelmiş gibi takıma neden iki gün kafa izni verilir.?
üç haftada sıfır puanın vebalinin tamamı futbolculardamı hakemdemi hocayada kalan vebal varmı.?
gardaş rıza hocayı savunman güzel birşeyde hocanın hiç suçu yokmu bana bunu mantıklı bir şekilde izah et bende savunacağım.
|
Gardaş, seni öncelikle uslubundan ve aklı başında elestirinden dolayı tebrik ediyorum, belli ki kültürlü ve eğitimli birisisin, keşke bu sitedeki tüm eleştiriler boyle seviyeli olsa, çünkü biri bişey yazdı mi geriye kalan büyük çoğunluk papağan gibi ayni şeyleri tekrarlıyor ve yeni bir yorum yazamıyor ve maalesef bazilarida maçı bile izlemeden yorum yapıyor.
Neyse gelelim sorularına, öncelikle hoca elestirilemez değil, elbette elestirecegiz, ben de eleştiriyorum. Mesela Bursa maçında Erman yerine Mehmet Nas i yada Adem i alabilirdi ve Enaramo yerine Piech degil de Pedriel i alabilirdi, çünkü Pedriel bu tip defanslarda daha üretken olup daha fırsatçı pozisyonlar yakalayabiliyor.
Ancak Grosicki yerine Ziya yi kaydirmasi cok dogru bir hamleydi, Ziya hem Kupa maçında hem de lig maçında Bursa nin o kanadını otobana çevirdi. Ziya yerine de sol bek olarak bir tek Hayro var, o yuzden boyle bir değişiklik yaptı, kadromuz cok dar, baska kanat oyuncumuz da yok, kulubedekiler orta mevki oyunculardı yada santrafor du.
Boyle senin gibi eleştiriler bence cok faydalı, çünkü hem alternatifleri düşünüyoruz hem de bu foruma renk katiyoruz, sanssiz goller yiyiyoruz, son 3 haftadır yeniliyoruz ama yediğimiz goller cok şanssız, rakibe cok fazla pozisyon vermiyoruz, iyi ayak yapıp cok pozisyon üretiyoruz, ama son vuruslarimiz kötü, bence Enaramo yerine Pedriel denenebilir