Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Maçı izlemeden yorum yapan benim....Ben maçı izlemediğimi bağıra bağırada yazdım zaten...Orada verdiğim örneği bile anlamadan konuştun durdun ...Özeliştiri olayında '' BENİ BURADAKİ ARKADAŞLAR SİVASLI OLARAK GÖRDÜĞÜNDEN VE SİVASSPORA DUYDUĞUM İLGİDEN ÖZELEŞTRİ YAPALIM ' kendimide bu katagoriye soktum kalktın sen özeleştri yapacaksan Bursaya yapman lazım dedin bana ders vermeye kalktın ...Oradaki ince nüansı çözmeden konuştun durdun...Konuşmak ne kelime Rıza Hocaya iki satırda Rıza dedim ne saygısızlığım kaldı ne terbiyesizliğim...Oysa dün bu gün burada herkez Rıza diyor defol diyor bilmemne diyor yerel basınındaki yorumcularında Rıza dediğini söyledi bi arkadaş...Bana verdiğin saygı dersini terbiye dersini buradaki insanlara neden vermiyorsun..Bak benim yaptığımın fazlasını yapan var..Kendi bildiğin doğruları burada dikte edip empoze ederken içinde yanlışmı var doğrumu var bakmadan doğruymuş gibi benim bildiği doğrudur diyerek konuşup duruyorsun...Şimdiye kadar burada gördüğüm Sivasspor taraftarı kadar mükemmel bir grupla karşılaşmadım..Burada herkez mükemmel..İnsana insan muamelesi yapılan ender platformlardan... Ben Sivasspora ilgi duyuyorum başarısını istiyorum dedim kalktım 2009 da burada şampiyonluk yürüyüşüne katıldım ve buradaki her birey Allah bin kere razı olsun beni bağrına bastı...Ama sen Bursaspora kininden dolayı bana olmadık hakaretlerde bulundun...Benim serzenişim senin hakaretlerin falan değil...Bursasporu sevememn gayet normal..Hatta tarzının ve bilginin boyutunu burada görünce inan seni ve söylediklerini kaale bile almadım almıyorumda...Birilerininde dediği gibi muhatabım değilsin.....Konu sen ve ben değil ..Bunu konuşmayacağım Rıza Hocaya Rıza dediğim için saatlerce bana verdiğin ahlak terbiye dersini şimdi burada Rıza diyen herkese verde görelim ne kadar Sivassporun menfaatlerini savunduğunu ...Eğer veremiyorsan neden sadece bana ahlak dersi vermeye çalıştığını izah et lafların yerde kalmasın ...
|
Sevgili Bursa li bakıyorum dersini almışsın, haddini asmadan yazmayı ogrenmissin, Rıza Hocaya sadece Rıza diyenler Sivas'li ve onlar cümlelerini sisli hızlı degil de daha doğal ve daha samimi bir üslupla yazıyorlar, ama sen hem Sivaslı değilsin hem de sizli hızlı cümleler kurmaya caliyorken cümlenin akışında Rıza Bey diye devam etmen gerekiyorken araya Rıza yazıyorsun, bu Türkçe dilinde hatalı bir tarzdir. Maçı izlemeden yorum ywpmani da elestiririm, çünkü izlemeden eleştirmek kadar saçma birşey yok.
Bu konu kapanmıştı, sen neden tekrar açıyorsun bu konuyu? Amacın birlik beraberlik mesajlarının arttığı bugünlerde aklın sıra taraftar birliğine engel olmak mi? Bu sitede Rıza hocayı bağrına basan ve savunan bir sürü insan var hatta bugün birçok destek mesajı var bunları neden gormuyorsun?
Ben bugün seni muhatap bile almadım çünkü eğitim sevigen cok düşük, ancak sen ortada birşey yokken kuyruk acısıyla eski bir konuyu gündeme getirip tartışma yaratiyorsun, lütfen birlik messjlarimizi sabote etmek icin bi tarz satasmalarini gidip kendi takım taraftarlarına yap, biz Antalya maçına organize bir destek çalışmalarıyla meşgulüz, senin zoruna da gitse bu taraftar birlik olup senin gibi fitnecilere fırsat vermeyecektir.
ortada birşey yokken boyle sazan gibi atlamazsan sevinirim, bu arada asfalt yolu tercih ettiğini gordugume sevindim, aman taşlı yollara bir daha girme