Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 04.03.2013, 20:18   #187
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili Bursa li bakıyorum dersini almışsın, haddini asmadan yazmayı ogrenmissin, Rıza Hocaya sadece Rıza diyenler Sivas'li ve onlar cümlelerini sisli hızlı degil de daha doğal ve daha samimi bir üslupla yazıyorlar, ama sen hem Sivaslı değilsin hem de sizli hızlı cümleler kurmaya caliyorken cümlenin akışında Rıza Bey diye devam etmen gerekiyorken araya Rıza yazıyorsun, bu Türkçe dilinde hatalı bir tarzdir. Maçı izlemeden yorum ywpmani da elestiririm, çünkü izlemeden eleştirmek kadar saçma birşey yok.

Bu konu kapanmıştı, sen neden tekrar açıyorsun bu konuyu? Amacın birlik beraberlik mesajlarının arttığı bugünlerde aklın sıra taraftar birliğine engel olmak mi? Bu sitede Rıza hocayı bağrına basan ve savunan bir sürü insan var hatta bugün birçok destek mesajı var bunları neden gormuyorsun?
Ben bugün seni muhatap bile almadım çünkü eğitim sevigen cok düşük, ancak sen ortada birşey yokken kuyruk acısıyla eski bir konuyu gündeme getirip tartışma yaratiyorsun, lütfen birlik messjlarimizi sabote etmek icin bi tarz satasmalarini gidip kendi takım taraftarlarına yap, biz Antalya maçına organize bir destek çalışmalarıyla meşgulüz, senin zoruna da gitse bu taraftar birlik olup senin gibi fitnecilere fırsat vermeyecektir.
ortada birşey yokken boyle sazan gibi atlamazsan sevinirim, bu arada asfalt yolu tercih ettiğini gordugume sevindim, aman taşlı yollara bir daha girme
Bknz ''Başka Sivasspor yok !!'' konu başlığında birlik beraberlik çağrısı yapılmış..Konuyu açanında hakikatten senden daha fazla Sivassporlu olduğuna bire bin bahse girerim..Burada eğitim seviyelerinide tartışma en azından benimle tartışma zararlı çıkarsın.. Rıza Hocaya Rıza diyenelere ahlak dersi vermek konusunuda es geçmişsin..Hakikatten geç ..Verebileceğin bir cevap olsaydı verirdin zaten..Çünkü böyle bir cevabın yok....Olamazda..Yazdığın düşündüğün veya her ne yapıyorsan yaptığın hiç bir şeyi muhatap almıyorum...