20.07.2013, 00:50
|
|
|
Usta Yiğido
1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Fb ve Bjk'ya Uefa Şoku
Alıntı:
58svs58 Nickli Üyeden Alıntı
ya adam utanmadan fenerin rakibi salzburg yazmış bizene ya fenerden salzburgtan galatasaraydan biz sivassporluyuz adam göüzümüzün içine soka soka fenercilik yaparsa burada elbette salzburglu olacam. fenerinde canı cehenneme fenercilik yapanında sivastan gayrısı yalan anlatamadım. millet buradan soruyor bu kadar fener düşmanlığı neden diye işte bu yüzden fenerin rakibi salzburgmuş işte bundan git feneri antu.com da tıpışla burası sivasspor adına bilmem anlatabildimmi. yoksa banane dışarda kim ne b... yerse yesin. canım kardeşim
|
Maalesef ki aynı köylüymüşüz ama sana yinede naçizane bir kaç tavsiyede bulunmak isterim ;
İnsanları tanımadan, kim olduklarını bilmeden klavyeden önüne gelene sallayıp durma.
Sadece bu gün, en az 10 kişiyle dalaşmışsın. Hep sen mi haklısın ?
Bir öz eleştiri yap, geçmiş mesajlarını kontrol et ne demek istediğimi anlarsın sanırım.
Öyle ki, çok mesajında fenere sallamışsın. Zorla insana feneri savunduruyorsun. Bir kez olsun gs hakkında olumsuz bir yorumunu görmeyince, asıl rengini o kadar belli ediyorsun ki
Mesajlarının çoğunluğunda hep olumsuzluk, ona buna sataşma var. Üslup konusunda sıkıntın olduğu belli. Dediğim gibi karşındakini tanımadan bu tür konuşmalardan vazgeç.
Yıllardır bu sitedeyim, hiç kimseyle bir atışmam olmadı, ilk kez seninle bu tür karşılıklı bir atışma durumu oluyor. Tebrik ediyorum seni.
Yaşım 48, kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu söylediklerimi dikkate alırsan sevinirim kardeşim .
|
|
|