Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Fb ve Bjk'ya Uefa Şoku
Alt 19.07.2013, 19:01   #131
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Fb ve Bjk'ya Uefa Şoku

Alıntı:
58svs58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
benn salzburg luyum
sendeki fener nefretine bir anlam veremedim gitti. çok fanatik bir gs li olduğun gün gibi aşikar ama yeter artık kes.
trabzonu bile savunuyorsan şu sitede sana ne diyimki artık.
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.2013, 20:29   #132
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1480 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Futbolumuz geriye giderken sırtımızda kamburlaşan şahsi görünüşler, mafya kılıklı insanlar, godomanlar ellerini çekmediği sürece, bu ve benzeri olaylar ülkemizin gündemini her zaman allak bullak eder. Varsa yoksa Sivasspor gerisi ''gereksiz teferruat''.... Biz bu takımı toprak sahalarda seyrettik, tel örgülerin en alt basamaklarında seyrettik, kavgalar silahlar gölgesinde maçlara gittik. Biz o zamanları istiyoruz. Biz amatör ruhla profesyonelce yönetilen kulüpler istiyoruz. Paraya herşeyini satacak insanların yönetmesini istemiyoruz. Biz ''futbol'' istiyoruz.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.07.2013, 00:34   #133
58svs58
Usta Yiğido

58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
MaXiMuM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gardaşşşşşşşşş mübarek ayda oruç oruç yeter artık ha !

salzburglumu olursun ne b. olursan ol, yeter artık germe ortamı. kes
ya adam utanmadan fenerin rakibi salzburg yazmış bizene ya fenerden salzburgtan galatasaraydan biz sivassporluyuz adam göüzümüzün içine soka soka fenercilik yaparsa burada elbette salzburglu olacam. fenerinde canı cehenneme fenercilik yapanında sivastan gayrısı yalan anlatamadım. millet buradan soruyor bu kadar fener düşmanlığı neden diye işte bu yüzden fenerin rakibi salzburgmuş işte bundan git feneri antu.com da tıpışla burası sivasspor adına bilmem anlatabildimmi. yoksa banane dışarda kim ne b... yerse yesin. canım kardeşim
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.07.2013, 00:40   #134
58svs58
Usta Yiğido

Alıntı:
ELLİSEKİZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Beni Sivasspor'dan gayrısı ırgalamıyor, kime ne ceza verilirse verilsin...

FB, BJK zamanında öyle bir ..ok yedi ki halen zoruma gidiyor(3 lü averaj meselesi)

Hiç biride çıkıp demedi ki kardeşim bu neyin nesi bu zamana kadar yoktu...

Beter olsun İst. takımları... Ve futbolun PKK sı Trabzon...
o son maçları hatırla fenerbahçe rakibinden puan alsa puanla ikinci olacaktı bizde ikili averajla beşiktaşın üstünde olacaktık uefaya direk katılacaktık ama ne yaptı iki istanbul takımı anlaştı biri yenildi biri yendi sivasın galibiyeti işe yaramadı. 3 lü averajla bizi doğradılar ama bizim sivaslılar ne dedi sivassporun tecrübesi yok gitse beş yer böylesi daha hayırlı dediler. bilmem anlatabildimmi
Alt 20.07.2013, 00:50   #135
MaXiMuM
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 809 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
ya adam utanmadan fenerin rakibi salzburg yazmış bizene ya fenerden salzburgtan galatasaraydan biz sivassporluyuz adam göüzümüzün içine soka soka fenercilik yaparsa burada elbette salzburglu olacam. fenerinde canı cehenneme fenercilik yapanında sivastan gayrısı yalan anlatamadım. millet buradan soruyor bu kadar fener düşmanlığı neden diye işte bu yüzden fenerin rakibi salzburgmuş işte bundan git feneri antu.com da tıpışla burası sivasspor adına bilmem anlatabildimmi. yoksa banane dışarda kim ne b... yerse yesin. canım kardeşim

Maalesef ki aynı köylüymüşüz ama sana yinede naçizane bir kaç tavsiyede bulunmak isterim ;

İnsanları tanımadan, kim olduklarını bilmeden klavyeden önüne gelene sallayıp durma.

Sadece bu gün, en az 10 kişiyle dalaşmışsın. Hep sen mi haklısın ?

Bir öz eleştiri yap, geçmiş mesajlarını kontrol et ne demek istediğimi anlarsın sanırım.

Öyle ki, çok mesajında fenere sallamışsın. Zorla insana feneri savunduruyorsun. Bir kez olsun gs hakkında olumsuz bir yorumunu görmeyince, asıl rengini o kadar belli ediyorsun ki

Mesajlarının çoğunluğunda hep olumsuzluk, ona buna sataşma var. Üslup konusunda sıkıntın olduğu belli. Dediğim gibi karşındakini tanımadan bu tür konuşmalardan vazgeç.

Yıllardır bu sitedeyim, hiç kimseyle bir atışmam olmadı, ilk kez seninle bu tür karşılıklı bir atışma durumu oluyor. Tebrik ediyorum seni.

Yaşım 48, kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu söylediklerimi dikkate alırsan sevinirim kardeşim .
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.07.2013, 01:11   #136
58MySouL
Yiğido

58MySouL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt

Kayseri gidemiyor ya şimdi avrupaya değmeyin keyfime **********
58MySouL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.07.2013, 01:42   #137
58svs58
Usta Yiğido

Alıntı:
Maalesef ki aynı köylüymüşüz ama sana yinede naçizane bir kaç tavsiyede bulunmak isterim ;

İnsanları tanımadan, kim olduklarını bilmeden klavyeden önüne gelene sallayıp durma.

Sadece bu gün, en az 10 kişiyle dalaşmışsın. Hep sen mi haklısın ?

Bir öz eleştiri yap, geçmiş mesajlarını kontrol et ne demek istediğimi anlarsın sanırım.

Öyle ki, çok mesajında fenere sallamışsın. Zorla insana feneri savunduruyorsun. Bir kez olsun gs hakkında olumsuz bir yorumunu görmeyince, asıl rengini o kadar belli ediyorsun ki

Mesajlarının çoğunluğunda hep olumsuzluk, ona buna sataşma var. Üslup konusunda sıkıntın olduğu belli. Dediğim gibi karşındakini tanımadan bu tür konuşmalardan vazgeç.

Yıllardır bu sitedeyim, hiç kimseyle bir atışmam olmadı, ilk kez seninle bu tür karşılıklı bir atışma durumu oluyor. Tebrik ediyorum seni.

Yaşım 48, kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu söylediklerimi dikkate alırsan sevinirim kardeşim .
ben kimseye sallamadım burada sivassporun dışına çıkılmış dikkat çekmek istedim kimseylede sataşmadım ben yorum yazdım üstüne alanlar olmuş şahsi bişey yok. kıl kaptığım kelimeri tek tek yazıyorum sen değerlendir bendende 4 yaş büyükmüşsün yaşım hersene biraz büyüyor ama aramızda 4 yaş var gelecek senede aynı olur gibi

6saray yazmışlar sivasla ne alaka
8taş yazmışlar sivasla ne alaka
sen kupayı rüyanda görürüsün yazmışlar sivasla ne alaka
fenerin rakibi salzburg yazmışlar sivasla ne alaka
milletvekili galatasaray sivas maçına fenerbahçe şapkasıyla gelmiş
o zaman insanda antipati duyuyor yoksa banane fenerden galatasaraydan beşiktaşdan bak bakalım beşiktaş veya galatasarayı savunup burada yorum yazan varmı. hepsinin canı cehenneme aslolan sivasspor. eskikarasar
Alt 20.07.2013, 01:56   #138
ELLİSEKİZ
Yiğido

132 Mesajına 257 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 500 ELLİSEKİZ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
herkes sallamış yine kimi trabzona futbolun pkk sı demiş kimi kayseri yazmış kimi fenere dokundurana kemik yağıyor yazmış kimi galatasaraya sallamış ben 1980 den beri maç izlerim bizim kimseyle husumetimiz yok. şikeye bulaşanlar küme düşsün inşallahda düşerler hala ümidimi kesmedim. biz sivaslı olarak yalakalık ve şak şak cılık yapamayız. şu an sivaslı olupda profesyonel top oynayan topçular sivasda top oynasa gene kafaya oynarız. biz ayak takımı değiliz. inşallah şikeye bulaşanlar küme düşerler. duamdır
Sayın 58svs58...

Futbolun PKK sından kasıt Trabzonun taraftarının çok cahil ve her taraftarı düşman görmesidir.Şiddet, şiddet, şiddet. Başka bildikleri yok.En basit örneği Trabzondaki olaylı Sivas maçı.Sallama falan yok.Bol keseden savurmuyoruz kıymetli hemşehrim Haklısın bizim kimseyle husumetiniz yok.Ama nedendir bilinmez Kayseri bize son zamanlarda düşman kesildi.Sivas kime ne etti ? Bir GS maçı vardı İst. da maç bitene kadar Bülent Uyguna sövdüler , hemde koro halinde.Büyük takım taraftarı çok çirkef . Geçen sene Fener taraftarı sarhoş berdoş dolaştı bir Sivaslı şurdan şuraya git mi dedi? Önceki senelerde GS taraftarı yine aynı kafilelerle geldi (şampiyonluğa oynadığımız sene) bizi yendi gitti.Olay mı çıktı ? Bizim gelen takım taraftarlarına gösterdiğimiz saygının 1/10 u bize gösterilmiyor nedense. 2. ligde olaylı Diyarbakır maçını hatırla tam tersi olsa Sivas Diyarbakırda aynısını yapsa bir tek Sivaslı sağ kalır mıydı ?Biz kine ne ettik? YİĞİDO ünvanı Sivaslıya yakışıyor inan. Boşuna da verilmemiş.Kimseye düşman değiliz.Ve yazdıklarımda sonuna kadar haklı olduğumu sanıyorum katılmayabilirsin ONADA SAYGI DUYARIM...

Saygılarımla...
ELLİSEKİZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ELLİSEKİZ'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.07.2013, 19:07   #139
MaXiMuM
Usta Yiğido

Alıntı:
ben kimseye sallamadım burada sivassporun dışına çıkılmış dikkat çekmek istedim kimseylede sataşmadım ben yorum yazdım üstüne alanlar olmuş şahsi bişey yok. kıl kaptığım kelimeri tek tek yazıyorum sen değerlendir bendende 4 yaş büyükmüşsün yaşım hersene biraz büyüyor ama aramızda 4 yaş var gelecek senede aynı olur gibi

6saray yazmışlar sivasla ne alaka
8taş yazmışlar sivasla ne alaka
sen kupayı rüyanda görürüsün yazmışlar sivasla ne alaka
fenerin rakibi salzburg yazmışlar sivasla ne alaka
milletvekili galatasaray sivas maçına fenerbahçe şapkasıyla gelmiş
o zaman insanda antipati duyuyor yoksa banane fenerden galatasaraydan beşiktaşdan bak bakalım beşiktaş veya galatasarayı savunup burada yorum yazan varmı. hepsinin canı cehenneme aslolan sivasspor. eskikarasar

Çok güzel. Sivas'la ne alaka diyorsun değil mi?
Aşağıda alıntısını yapıp, kopyalayıp yapıştırdığım yorumlarının SİVASLA NE ALAKASI OLDUĞUNU BANA İZAH EDEBİLİRMİSİN ?

inşallah yarabbim dua ediyorum feneri küme düşürürler beşiktaşı küme düşürürler yarabbim trabzona hakettiği kupa verilir.
sivasspordaki fener sevdalılarıda içimizdeki İrlandalı demek istiyorum temizlenir.
ne hooooooooşşşşşş olur. bi sene temiz lig olur sonra zaten onlar şikeye ihtiyaç duymadan geri çıkarlar lige.

İnşallah aziz yıldırıma futboldan el çektirirler Kadıköy meydanınada heykelini dikip
tabelasına şikeci yazarlar futbolun bu kadar kirletildiği yerde temiz kalmak mümkün değil
sivassporada sıçramış olması tek üzüntümüz

kardeş çok hoş yazmışsın ne güzel olmuş burada konu sivas değil galatasarayın şampiyonluğunu hazmedemeyen fener şak şak cılığı

Galatasarayın alnının teriyle aldığı şampiyonluğu sivas adına acite etmeyin
sivasın şampiyon olamadığı zaman bu kadar üzülmediniz fenercilik yapmayın burada
bura fenerin yolgeçen hanı değil
TEBRİKLER GALATASARAY- BÜYÜKSÜN SİVASSPOR

kalbimden fener geçiyor ama bu senede yırttılar (küme düşecek takımlar kim olur sorusuna verilen cevap)

benim en çok dikkatimi çeken esnaf kazandı kalbimizin bir köşesinde galatasaray var

fenerin taraftar olaylarından en az 10 defa sahası kapatıldı. galatasaray harbiden büyük takımım ya

haklısın burada fenev şak şak cısı çok ( ama sen 6s yazarlarsa hopluyon dimi )

Daha eski mesajlarına gittikçe hep aynı teraneler, aynı gs şakşakçılığı ....
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.07.2013, 19:38   #140
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Çok güzel. Sivas'la ne alaka diyorsun değil mi?
Aşağıda alıntısını yapıp, kopyalayıp yapıştırdığım yorumlarının SİVASLA NE ALAKASI OLDUĞUNU BANA İZAH EDEBİLİRMİSİN ?

inşallah yarabbim dua ediyorum feneri küme düşürürler beşiktaşı küme düşürürler yarabbim trabzona hakettiği kupa verilir.
sivasspordaki fener sevdalılarıda içimizdeki İrlandalı demek istiyorum temizlenir.
ne hooooooooşşşşşş olur. bi sene temiz lig olur sonra zaten onlar şikeye ihtiyaç duymadan geri çıkarlar lige.

İnşallah aziz yıldırıma futboldan el çektirirler Kadıköy meydanınada heykelini dikip
tabelasına şikeci yazarlar futbolun bu kadar kirletildiği yerde temiz kalmak mümkün değil
sivassporada sıçramış olması tek üzüntümüz

kardeş çok hoş yazmışsın ne güzel olmuş burada konu sivas değil galatasarayın şampiyonluğunu hazmedemeyen fener şak şak cılığı

Galatasarayın alnının teriyle aldığı şampiyonluğu sivas adına acite etmeyin
sivasın şampiyon olamadığı zaman bu kadar üzülmediniz fenercilik yapmayın burada
bura fenerin yolgeçen hanı değil
TEBRİKLER GALATASARAY- BÜYÜKSÜN SİVASSPOR

kalbimden fener geçiyor ama bu senede yırttılar (küme düşecek takımlar kim olur sorusuna verilen cevap)

benim en çok dikkatimi çeken esnaf kazandı kalbimizin bir köşesinde galatasaray var

fenerin taraftar olaylarından en az 10 defa sahası kapatıldı. galatasaray harbiden büyük takımım ya

haklısın burada fenev şak şak cısı çok ( ama sen 6s yazarlarsa hopluyon dimi )

Daha eski mesajlarına gittikçe hep aynı teraneler, aynı gs şakşakçılığı ....
Hay ellerin dert görmesin. Ellerine saglik.. Essahtan hakikatli bir cevap olmuş..
Bu Konuda Murad_Kelleci58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
bjkya, uefa, şoku