Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Fb ve Bjk'ya Uefa Şoku
Alt 20.07.2013, 19:07   #7
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Fb ve Bjk'ya Uefa Şoku

Alıntı:
58svs58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben kimseye sallamadım burada sivassporun dışına çıkılmış dikkat çekmek istedim kimseylede sataşmadım ben yorum yazdım üstüne alanlar olmuş şahsi bişey yok. kıl kaptığım kelimeri tek tek yazıyorum sen değerlendir bendende 4 yaş büyükmüşsün yaşım hersene biraz büyüyor ama aramızda 4 yaş var gelecek senede aynı olur gibi

6saray yazmışlar sivasla ne alaka
8taş yazmışlar sivasla ne alaka
sen kupayı rüyanda görürüsün yazmışlar sivasla ne alaka
fenerin rakibi salzburg yazmışlar sivasla ne alaka
milletvekili galatasaray sivas maçına fenerbahçe şapkasıyla gelmiş
o zaman insanda antipati duyuyor yoksa banane fenerden galatasaraydan beşiktaşdan bak bakalım beşiktaş veya galatasarayı savunup burada yorum yazan varmı. hepsinin canı cehenneme aslolan sivasspor. eskikarasar

Çok güzel. Sivas'la ne alaka diyorsun değil mi?
Aşağıda alıntısını yapıp, kopyalayıp yapıştırdığım yorumlarının SİVASLA NE ALAKASI OLDUĞUNU BANA İZAH EDEBİLİRMİSİN ?

inşallah yarabbim dua ediyorum feneri küme düşürürler beşiktaşı küme düşürürler yarabbim trabzona hakettiği kupa verilir.
sivasspordaki fener sevdalılarıda içimizdeki İrlandalı demek istiyorum temizlenir.
ne hooooooooşşşşşş olur. bi sene temiz lig olur sonra zaten onlar şikeye ihtiyaç duymadan geri çıkarlar lige.

İnşallah aziz yıldırıma futboldan el çektirirler Kadıköy meydanınada heykelini dikip
tabelasına şikeci yazarlar futbolun bu kadar kirletildiği yerde temiz kalmak mümkün değil
sivassporada sıçramış olması tek üzüntümüz

kardeş çok hoş yazmışsın ne güzel olmuş burada konu sivas değil galatasarayın şampiyonluğunu hazmedemeyen fener şak şak cılığı

Galatasarayın alnının teriyle aldığı şampiyonluğu sivas adına acite etmeyin
sivasın şampiyon olamadığı zaman bu kadar üzülmediniz fenercilik yapmayın burada
bura fenerin yolgeçen hanı değil
TEBRİKLER GALATASARAY- BÜYÜKSÜN SİVASSPOR

kalbimden fener geçiyor ama bu senede yırttılar (küme düşecek takımlar kim olur sorusuna verilen cevap)

benim en çok dikkatimi çeken esnaf kazandı kalbimizin bir köşesinde galatasaray var

fenerin taraftar olaylarından en az 10 defa sahası kapatıldı. galatasaray harbiden büyük takımım ya

haklısın burada fenev şak şak cısı çok ( ama sen 6s yazarlarsa hopluyon dimi )

Daha eski mesajlarına gittikçe hep aynı teraneler, aynı gs şakşakçılığı ....
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...