Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!
Alt 26.07.2015, 19:16   #86
derin58
Acemi Yiğido

derin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 609 derin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!

Alıntı:
cengo64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Giderler
Hakem ve güvenlik giderleri(Sarılar çok önem verdiği için başa koydum)Maç başına 20000 tl diyelim.25-30 mac desen 600.000 lira
Futbolcu yillık gideri.Atıf a yıllık 800000 veriyorsak herhalde 25 futbolcu ortalamas 400000 olsa 10 milyon lira kabaca
Gecen sene Carlos ve Oldoni vb gibi saçma transferlerle kazıklanma giderlerimiz var.Çok uyanığız ya.Tam bilinmiyor bu rakam.
Klup atçılık da yaptığı için 500000 at giderleri olsa.
Tesis giderleri 100000 olsa
Transfer gideri için ayrı bir bölüm ayırmadım.Hepsinde kazıkladığımız için bu kalemi o bölümde irdeledim.

Ee kabaca gelirlerimiz minimum 49 milyon TL gecen sene
Kazıklanma durumu ne bilinmiyor ama at masrafları bile konularak gider hadi de 15 milyon.Havadar olsun bolcası 20 milyon olsun gider.
Biz Sarılar gibi esnaf zihniyetli değiliz ama az hesap yapıyoruz.Hiç transfer yapmadan ,extra hiç bir sey yapmadan bu klüp nasıl 6 milyon zarar etti.

Gençlerbirliği, bizim 2 yediğimiz Twente yi 5-0 yenmiş.Bence bu çok önemli alarm.Anlayana.

Mecnun başkana soruyorum.Bakkal hesabı ile klüp yönetilir mi.
Cozememissin abi.. Gecen erdal sarilar 6 milyon tl oyunculara olan borcumuzu kapattik dedi.. Bi oyuncu 3 ay boyunca maasini alamayinca serbest kaliyor.. Yani o 6 milyon tl 2 aylik biriken futbolcu maaslari dersen senelik 36 milyon tl yapar... 36 milyon tl nin ustune %15 lik vergi ekleyince sirf oyuncularin giderleri asagi yukari 41,5 milyona ulasiyor.. cok iyimser yaklasmissin..