Ben çözdüm olayı şimdi biz de, yönetimde futboldan anlayan kimse olmadığı için tahmin ediyorum Sarılar ın ataları zamanında herhalde bakkal falansa,hani nasılsa transfer market deniyor ya .O da market bu da market denilip transferden Sarılar sorumlu oldu.Esnaflığı da iyi.1 milyon mu istiyor biri al sana diyor 200,hani adam şaşkınlıktan boş bulunup kabul etse klube 800 kazandıracak .Çok iyiniyetli.Gerçi hiç oldu mu böyle bişey hatırlamıyorum.Ben en son bonservisi ile Grociskiyi aldık diye biliyorum.Yönetimden de biri çıkıp ya kardeşim adamın parası 1 galibiyetin yarısı alalım demedi.Sergen istedi taraftar istedi,Sarılar istemedi transfer olmadı..Haa bonservissiz bir futbolcu daha almışız.Kaleci aldık ya eminim başka herhangi bir takım istese alamazdık.Artık Sarılar ona 50 mi verdi ne yaptı bilemem.Yalnız bizim sabrımız taşıyorsa Sergenin de ön tarafta saçı kalmadı farkettiniz mi.O da eğer kariyerini Sarıların kucağına bıraktıysa ona da yazık.Kaleci hava toplarında zayıf değil hiç yok.Şimdi bedavaya satışa çıkarın ,alan olmaz.Ertuğrul u gönder Setkus u al Musa yı gönder İsac ı al.Diğerleri de zaten Sergen var diye geldi.Klup getirmedi yani.Neyin kafası bu allahaşkınıza anlatın taraftara.Batuhan ı pavyonlardan toplayıp zorla oynatıyoruz.Alternatifi yok utanmıyor musunuz.
Bi de bu borç meselesi var.Gerçi 6 milyonmuş.bunu konuşmak bile ayıp ya neyse.Kaba hesap yapacağım.Eksiğim gediğim olursa düzeltin.
Gecen sezon kümenin üstünde bitirsek de 40 milyon lira almışız.Kaynak ;
http://www.milliyet.com.tr/yayin-gel...3-skorerhaber/
.bu seneki kombinelere göre en az 5 milyon tribün geliri almışız.Bütün futbolcu kiralamalarında hep kazık yesek bile min 1 miyon vardır aldığımız.Gerçi genelde Göztepe ile aralarında anlaştı yönetim .Biz rakam bilmedik ama tahmin yani
Kupadan bonuslarla 3 milyona yakın aldık
Giderler
Hakem ve güvenlik giderleri(Sarılar çok önem verdiği için başa koydum)Maç başına 20000 tl diyelim.25-30 mac desen 600.000 lira
Futbolcu yillık gideri.Atıf a yıllık 800000 veriyorsak herhalde 25 futbolcu ortalamas 400000 olsa 10 milyon lira kabaca
Gecen sene Carlos ve Oldoni vb gibi saçma transferlerle kazıklanma giderlerimiz var.Çok uyanığız ya.Tam bilinmiyor bu rakam.
Klup atçılık da yaptığı için 500000 at giderleri olsa.
Tesis giderleri 100000 olsa
Transfer gideri için ayrı bir bölüm ayırmadım.Hepsinde kazıkladığımız için bu kalemi o bölümde irdeledim.
Ee kabaca gelirlerimiz minimum 49 milyon TL gecen sene
Kazıklanma durumu ne bilinmiyor ama at masrafları bile konularak gider hadi de 15 milyon.Havadar olsun bolcası 20 milyon olsun gider.
Biz Sarılar gibi esnaf zihniyetli değiliz ama az hesap yapıyoruz.Hiç transfer yapmadan ,extra hiç bir sey yapmadan bu klüp nasıl 6 milyon zarar etti.
Gençlerbirliği, bizim 2 yediğimiz Twente yi 5-0 yenmiş.Bence bu çok önemli alarm.Anlayana.
Mecnun başkana soruyorum.Bakkal hesabı ile klüp yönetilir mi.