Maç öncesinde görüşlerini dile getiren Bülent Uygun “Çaykur Rizespor güçlü bir ekip. Bizim de gücümüz ortada. Rize΄yi kendi evinde yenerek zirve yarışında var olduğumuzu ortaya koyacağız. ” dedi
Teknik Direktör Bülent Uygun gözetiminde tesislerde çalışmalarını sürdüren Sivasspor΄da sporcuların morallerinin yüksek olduğu gözlenirken, sakatlığı devam eden Mehmet Yıldız düz koşu yaptı.
Hafta sonunda kendi evimizde yaptığımız Gençlerbirliği Oftaşspor maçının galibiyeti ile hafta sonunda Çaykur Rizespor deplasmanına gidecek olan Sivasspor bu maçı kazanarak zirve yarışındaki yerini korumak istiyor.
Maç öncesinde görüşlerini dile getiren Teknik Direktör Bülent Uygun “Çaykur Rizespor güçlü bir ekip. Bizim de gücümüz ortada. Rize΄yi kendi evinde yenerek zirve yarışında var olduğumuzu ortaya koyacağız.
Sakatlığı devam eden Mehmet Yıldız dışında tüm sporcularımla birlikte hazırlıklarımızı aralıksız sürdürmekteyiz” dedi
ZİRVE BİZİ BEKLİYOR
Sivasspor΄un zirve için Turkcell Süper Liginde mücadele ettiğini, bu mücadelesini de sezon sonuna kadar sürdüreceğini de sözlerine ekleyen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun “Zirve bizi bekliyor.
Sezon başlarken bir hedef belirlemiştik, bu hedefe doğru adım adım ilerliyoruz.Sivasspor uluslararası düzeyde de adından söz ettirmek istiyor. Sporcularım bunun bilincinde mücadelelerini sürdürmekte.
Hafta sonunda Çaykur Rizespor önünde sahaya puan ve puanlar için çıkacağız” dedi
MEHMET YILDIZ “YENECEĞİZ”
Rizespor maçıyla ilgili olarak görüşlerini belirten sporcularda, hedefi galibiyet olarak belirlediler. Sivasspor Kaptanı Mehmet Yıldız, Çaykur Rizespor maçına galibiyet için çıkacaklarını dile getirerek “Hedefe adım ,adım gitmek için bu maçı almak zorundayız. Sivas’a galibiyet sevinci ile döneceğiz” dedi
HAYRETTİN YERLİKAYA
Sivasspor΄un ikinci kaptanı Hayrettin ise, Çaykur Rizespor maçını alacaklarını dile getirerek “Turkcell Süper Liginin en güçlü takımları arasındayız. Rakiplerimiz bizlerden korkuyor.
Biz Teknik Direktörümüz Bülent Uygun΄un direktifleri ile sahada yiğidoya yakışır bir şekilde mücadele edecek galibiyet sevinci ile Sivas’a döneceğiz” dedi.