Alıntı:
a.yurdakul Nickli Üyeden Alıntı
gardaşım kim gelmesi lazım sence takımın başına.yada şöyle söyleyim;sence başka kim bu takımla bu şehirde kalıp da böyle başarılar yakalayabilirdi?ben diyorumki önerilerimizi de yazalım.belki bi faydamız olur.bülent hoca gitsinmi kalsınmı sormadım.aman gözünü seviyim.yapıcı olalım...
|
arkadasim sende oyle bi dedinki sivas sanki guneydoguda bi il.sivas adini heryere duyurdu herkes sivasa teknik adam olmak ister.ayrica bu benim fikrim neden boyle dusundugumude yaziyim bulent hocanin futbol bilgisine asla lafimiz olamaz ama hocamiz cok sivri konusuyor, ben sadece hamsiler bizi sevmiyor diye biliyodum meherse bir cok kesim bizi sevmiyor sebebide bulent hocamiz biz 5 yeriz 6 yemeyiz falan filan gibi laflari istanbul laila sivasda lailahe illah var gibi laflari.ve buna benzer aciklamalari gecen sene sampiyonlugumuz neden gitti arkadasim soylermisin bana,ben soyliyim takimiz cok guzel giderken hatta gol bile yemiyoduk o siralar.antalya macindan sonra aciklamalar geldi insanlarin dikkatini cekecek aciklamalar ve her puan kaybindan sonra bahaneler.neyse fazla uzatmiyim yine BAN yemek istemem ama bu benim dusuncem sizin dusuncelerinizede saygiliyim tabi