Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

BİZ SİVASSPORLUYUZ..! yerseniz..
Alt 28.09.2009, 11:56   #1
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 877 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart BİZ SİVASSPORLUYUZ..! yerseniz..

Ne takım Ne yönetim ne taraftar ne hakemler nede baska bırsey...Eski Sivassporumuzu bu denlı zor durumlara dusuren nedenlerden bırısı de Taraftar (pardon seyirci diycem ama maca gelen de olmadıgı ıcın yerıne de baska bırsey koyamadıgım ıcın taraftar olarak kalsın..) profılımız...

Burada yada normal yasantıda Adı Sivaslı oldugu ıcın dolaylı yoldan Sivasspor lu gecınıp a dan z ye herkese agır elestırı yapıp olmadında hakaret olmadı kufur eden bınlerce insan toplulugundan söz etmek ıstıyorum..Hani cogu zaman buyukler nasıhat verır ya " basınızı ellerınız arasına alıp bıraz dusunun " dıye aynen bende sızden onu ıstıyorum...

Sen ? takıma yonetıme futbolcuya a dan z ye herkese kufur edıp hakaretlerde bulunan ? mesela nerde oturuyorsun sivas yada istanbuldaysan neden Macımız oldugunda bulundugun staddakı sana ayrılan yerı doldurmak ıcın kendıni yada esını dostunu cagırıyormusun ? hadı dıyelım Sivasspor un Mac yapmadıgı bir ıldesın...Ara ara yapılan yardım kampanyalarına katılıyormusun...kampanya olmadıgı zamanlarda Sivasspor un Orjinal ürünlerinden alıyormusun ? bu takıma maddi manevi destek verıyormusun ??? Maddi destek verecek gucun varsa Sivasspor takımına yada Taraftarına destek veriyormusun ?

Sivas ta ki nufusun büyük bir oranı gecen sene ve oncekı sene Sivassporluydu..Pekı oyleydı bız sampıyonluga giderken yada son sampıyonluk maclarımızda o stad neden hiç dolmadı ? hadi dolduramadık gelen seyirci neden macı kaybettıgımızde yaklasık 30 hafta bas tacı ettıgı takıma neden 1 macda satıp ıslıkladı hakaretler yağdırdı ?

Ve en kotu istanbulda oturan 1 mılyona yakın ınsan ? Aranızda 55 lıra verıp Sivassporun fb macına gıdemıcek 1000 kısı yokmu ? ısın gucun yoksa ey İstanbulda oturup sivassporlu gecınen bu yazıyı okuyan abım sen neden gıtmedın ? gecdık istanbul macına ey Sivassporluyum dıyen abım neden olımpıyatı gecen sene doldurdugum gıbı bu sene de dolduramadın..Ben takım kötü de olsa gider bagıramasam bıle gıder trıbunlerde yerımı alırım dıyemedın ?

benden ve arkadaslarımdan söz etmek ıstemıyorum...yollarda ne cekdıgımızı anlatsam cogunuz duygu sömürü olarak algılarsınız...ama konuyu butunlemek acısından yazmam lazım bırazını...

biz fb macına da istanbul macına da kalktık Sivasdan gıttık...yaklasık 2000 km yapdık dogru dururt dınlenmeden aksam maca gıdıp 10 20 kısıyle futbolcu duymasa bıle destek vermeye calısdık..bize destek veren oldumu sadece istanbuldakı bir köfteci abımız saolsun 100 lıra verdı..gerı kalan mı ? araba kırası mazot bılet yıyecek ıcıcek...yaklasık kısı bası cebımızden 100 lıra para cıkdı bir arkadasımız calısıyor dogru durüst gerisi nin aile geliri mi genelde asgari ucret...dun gelırken neler cekdıgımızı anlatsam roman olur varmıdır bır trıbunde bunları yapacak kımse tartısılır...araba kırası gecmesın dıye gaza basıcak benzın yok yokus cıksında bosa sallayalım dıye dua etmelerımız mı ? yoksa sabahdan berı karnımızdan gecen 1 puaca ve bır ıkı bıskuvı mı ? say say bıtmez...Sivasspor Yönetiminin taraftara destek vermemesı ıcın baskı yapdıgı baskı da cabasi (ki haklılık payları var deplasmanı rant a cevırenler cok nede olsa )...geriye kalan ona buna takıdıgımı 200 lıra borc...

kısacası bız bu halde kendımızı taraftarlık mertebesınde bıle layık gormez ve elestırı harıcınde hakaret etmezken bıle sıtenın %80 i a dan z ye herkese sayıp sövdüğü için onların adına bız utanıyoruz...

hakaret edenler ıcın : "Biz Sivassporluyuz " (yerseniz)

Etiketler
bİz, sİvassporluyuz, yerseniz

Seçenekler Arama
Stil