Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

STSO`DAN SİVASSPOR' A MADDI YARDIM
Alt 16.09.2006, 23:55   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart STSO`DAN SİVASSPOR' A MADDI YARDIM

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) tarafından düzenlenen Sivasspor'a yardım gecesinde toplanan 150 bin YTL, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'a verildi.

STSO Çatı Restaurant'ta yapılan Sivasspor'a yardım gecesine Vali Hasan Canpolat, STSO Başkanı Osman Yıldırım, STSO Meclis Başkanı Mustafa Sarılar, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ve davetliler katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan STSO Başkanı Osman Yıldırım, Sivas'ı sevenin Sivasspor'u da sevmesi gerektiğini söyledi. 150 STSO üyesini, düzenledikleri yardım gecesine davet ettiklerini, ancak 2 kişinin bu daveti kabul etmediğini belirten Yıldırım, "Odamızın bu davetine aradığımız her kişi icabet etti. Hiç geri çeviren olmadı. Sadece 2 kişi davetimizi geri çevirdi. Onları da söylemek istiyorum. Birincisi maalesef Sivasspor'un sözleşmelerini yapan 2. Noter ve ikincisi de Oyakbank. Biz, oda olarak bunları, vatandaşlarımıza bildireceğiz. Bu memlekette yaşıyor, buradan para kazanıyorlarsa iyi ve kötü günde de yanımızda olmaları gerekiyor" diye konuştu.

Konuşmasında hedeflerinin Sivas'ı dünya şehri yapmak olduğunu da kaydeden Yıldırım, "Bu Sivasspor hepimizin. Sadece bugünkü yöneticilerin ve Başkan Mecnun Odyakmaz'ın değil. İçlerinde de olmak zorundayız, yardım yapmak da zorundayız. Allah razı olsun. Takıma sahip çıkıyor, ellerinden geleni yapıyorlar. Ama bu bir görevdir. Görevlerini mutlu bir şekilde yapabilmeleri için bizlerin de elimizden gelen desteği vermemiz lazım. En azından maça gitmemiz lazım" dedi.

STSO Başkanı Osman Yıldırım, konuşmasının sonunda, yarın oynanacak Sivasspor-Fenerbahçe maçının kazanılması durumunda Sivassporlu futbolculara 20 bin YTL galibiyet primi vereceklerini sözlerine ekledi. Ardından sahneye Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ı davet eden Yıldırım, Odyakmaz'a 150 bin YTL'lik çeki takdim etti.

Kısa bir konuşma yapan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz ise, kendilerine verilen destekle Sivasspor Kulübü Başkanlığı'nı yaptığını belirterek, destekten ötürü teşekkür etti.

Sivas Valisi Hasan Canpolat da, tüm Sivaslılar'ı takıma destek vermeye davet etti. Bin YTL bilet parası vererek geceye katılan Vali Hasan Canpolat, konuşmasında Sivasspor'un bir değer ve Sivaslılar'ın ortak paydası olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Sivasspor, Sivas'ın medarı iftiharıdır. Sivas'ın ortak değeri ve paydasıdır. Sivaslılar'ın başarma azminin bir sonucudur. Gerçekten de bugün Sivasspor bir marka haline geldi. Sivasspor, akla gelen ve sorulan bir değer haline gelmiştir. Her konuda olduğu gibi bu konuda da sürekli olarak işin üzerinde durmak, sürekli olarak destek vermek son derece önemli. Sivasspor'un bugün geldiği nokta çok güzel bir noktadır. Ancak bu destek kesilirse, şehrin ortak paydası olma özelliği kaybolursa tekrar geri gidiş başlar. Bunu hepimiz biliyoruz."

Vali Canpolat, Valilik olarak da Sivasspor'a destek verdiklerini, başlattıkları Sivasspor'a destek kampanyasını 6 ay daha uzattıklarını, ayrıca bugüne kadar banka hesabında toplanan 100 bin YTL'yi yetkililere teslim ettiklerini de sözlerine ekledi.

GençTürkHaber

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: STSO`DAN SİVASSPOR' A MADDI YARDIM
Alt 17.09.2006, 00:03   #2
sinan58_34
Usta Yiğido

sinan58_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 896 sinan58_34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: STSO`DAN SİVASSPOR' A MADDI YARDIM

sivas ticaret ve sanayi odasına sivassporumuza yapmıs oldugu yardımlardan dolayı tesekkur ederız umarım bu fedakarlık sivaslı iş adamlarına ornek olur ve herkes bu özverıyle sivassporumuza katkıda bulunur
Alt 17.09.2006, 08:57   #3
AMCA58
Yiğido

AMCA58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AMCA58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

valla rakamı görünce üzüldüm 150 büyük firmadan bu rakamın çıkması üzüntü verici bence keşke bağış miktarlarını arttırsalardı.
Alt 17.09.2006, 09:49   #4
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen

Alıntı:
sinan58_34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivas ticaret ve sanayi odasına sivassporumuza yapmıs oldugu yardımlardan dolayı tesekkur ederız umarım bu fedakarlık sivaslı iş adamlarına ornek olur ve herkes bu özverıyle sivassporumuza katkıda bulunur

BOYLESINE SIVASSPORA HAYAT VEREN GECELERIN DAHA COK DUZENLENMESI LAZIM
Alt 17.09.2006, 10:06   #5
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 858 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

evet bende sivas ticaret ve sanayi odasına böylesine önemli bir gece duzenledıgı ıcın teş.ederım 150bin ytl suan için klubumuze ilac gibi gelecektir su fener macınıda bir alsak süper olacak işte ozaman hersey yoluna girer diye düşünüyorum hadi hayırlısı
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2006, 10:22   #6
cebrail_58
Acemi Yiğido

cebrail_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 35 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cebrail_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Beitrag --->: STSO`DAN SİVASSPOR' A MADDI YARDIM

Alıntı:
sinan58_34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tüşekürler edim herzamn sivassporumuza yardımlarnı bekliyor
cebrail_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: STSO`DAN SİVASSPOR' A MADDI YARDIM
Alt 17.09.2006, 10:27   #7
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 965 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: STSO`DAN SİVASSPOR' A MADDI YARDIM

hayır olsun diyelim sivas ticaret odasınada bu yaptığı bağıştan dolayı teşekkürler
Etem-Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2006, 12:13   #8
sivaslihakan
Usta Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslihakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bu ne ya cok komik bi rakam bence bu rakami 10 misli olmaliydi yazik hic yakismadi sivasli is adamlarina
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2006, 13:18   #9
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1335 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Ticaret Odasına bu gece için ve bu jest için çok teşekkür ediyoruz...Ticaret odamız Sivasımız için herzaman faydalı işlere imza atmıştır...Yine bu jestle Sivassporun ihtiyacı olan büyük meblağı takıma vermişlerdir...Osman YILDIRIM'a çok teşekkür ediyoruz...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2006, 13:22   #10
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1008 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
sivaslihakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu ne ya cok komik bi rakam bence bu rakami 10 misli olmaliydi yazik hic yakismadi sivasli is adamlarina
Kardeşim STSO'nun yardımını komik buluyorsan işte sitemizdeki yardım kampanyası karşımızda lütfen hep beraber buraya yüklenelim bi 150 milyarda biz verelim!.... Ne dersin.... Orda hepi topu 150 kişi bu parayı toplamışlar biz ise burada 20000 kişiyiz. Herkes 5 ytl verse 100 000 ytl yapar yani 100 milyar hadi bizim elimizde de imkan var. Fırsatı kaçırmayalım.
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil