Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

MAÇ´IN ARDINDAN
Alt 18.02.2007, 16:17   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart MAÇ´IN ARDINDAN

Uygun, Sivasspor-Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, sahadan mağlubiyetle ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi. Teknik Direktörü Bülent Uygun , Antalyaspor karşısında oynanan futboldan ise memnun olduğunu söyledi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, maç sonrası yaptığı açıklamada, kazanmak için çıktıkları maçta mağlup olduklarını, ancak oynanan futboldan memnun olduğunu söyledi. Mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirten Uygun, "3 maçtır galip geliyorduk. Bu maçı da kazanmak istiyorduk, ancak sahanın azizliği ve şanssızlık bizim yanımızdaydı. Sahada futbol adına güzellikler yapan, pozisyon üreten, baskılı oynayan Sivasspor vardı. Dolayısıyla ben takımımın sergilediği futboldan memnunum. Futbolun güzelliklerini seyircimize izletebildik, ancak kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Futbolun doğasında kaybetmek de var. Her maçı kazanacağız diye bir kaide de yok. İyi oynadığımıza inanıyorum" dedi.

Ligde gelecek hafta oynayacakları Konyaspor maçında bu mağlubiyeti telafi
edeceklerini dile getiren Uygun, "Önümüzde Konyaspor maçı var. Şimdi o maça en iyi şekilde hazırlanacağız. Konyaspor maçında 3 puan alıp, bu mağlubiyeti telafi edeceğiz. Bu maçı kazanmak istiyorduk, ancak mağlup olduk. Antalyaspor'u kutluyorum" diye konuştu.

Antalyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise, maç sonrası yaptığı açıklamada, 1974 yılında profesyonel olarak futbola Sivas'ta başladığını ve 33 yıl sonra da tekrar Sivas'a geldiğini belirtti. Sivasspor'a övgüler yağdıran Vural, "Ligde oynadığı son liginin 8 maçın 6'sını kazanan, 1'inde beraberlik almış ve birini kaybetmiş çok güçlü, çok dinamik, tam takım olmuş bir takımı evinde yenmek tabiki bizim adımıza çok gurur verici bir şeydir. Böyle zorlu bir rakipten 3 puan alan futbolcularımı gönülden kutluyorum. İsmet Arzuman'ı da kutluyorum, çok iyi bir yönetim gösterdi" dedi.
Sivasspor karşısında aldıkları 3 puanın Antalyaspor açısından önemli olduğunu belirten Vural, "Aldığımız bu galibiyet, en azından bizi puan cetvelinde biraz daha yukarı çıkarır. Bunun için bu 3 puan çok önemliydi. Sivasspor'un da bundan sonraki maçlarında başarılı olacağını biliyorum. Kısacası güzel bir hafta sonunu da geride bıraktık. Artık önümüzdeki hafta oynayacağımız Fenerbahçe maçına kilitlendik. Taraftarlarımızı Fenerbahçe maçına davet ediyorum. Gelsinler ve takımlarını desteklesinler" ifadelerini kullandı.

İkinci yarının ilk mağlubiyetini alan Sivasspor'da futbolculardan İlhan Ummak, bu mağlubiyeti bir kaza olarak değerlendirerek, "Biz bugün bir kazaya uğradığımızı düşünüyoruz. Hocanın dediği gibi şanssızlık bizden yanaydı. Bizim daha çok pozisyonlarımız vardı ama değerlendiremedik" dedi.

Sivassporlu futbolcu Cem Can ise, kazanmak ya da en az 1 puan almak için sahaya çıktıklarını belirterek, "Tabii ki kazanmak için sahaya çıktık. En azından 1 puan alabilirdik veya berabere kalabilirdik. Önümüzde ciddi bir Konyaspor maçı var. Bu maçta kaybettiğimiz puanı telafi ederiz diye düşünüyorum" dedi.
Antalyasporlu futbolculardan Ali Bilgin ise, çıkış içerisinde olan Sivasspor'u yenmenin kendilerine güç kattığını ifade ederek, "Mutluyuz. İyi mücadele ettik. Sivasspor son haftaların formda ekibiydi. Kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu.

Takımına attığı golle 3 puan kazandıran Volkan da, hedeflerinin ligde üst sıralara yükselmek olduğunu belirterek, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Alt sıralardan kurtulmak istiyorduk. Bunun için Sivasspor karşısında aldığımız galibiyet bizim için çok önemli. Ligde üst sıralara yükselmek için mücadele edeceğiz. Önümüzde Fenerbahçe maçı var. Fenerbahçe'yi de yenerek, yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Antalyasporlu futbolcu İlyas da, Çaykur Rizespor ve Kayseri Erciyesspor'un puan mağlup olduğu haftada 3 puan almalarının kendileri için büyük moral olduğunu kaydederek, hedeflerinin toplayabildikleri kadar puan toplayarak, üst sıralara ilerlemek olduğunu söyledi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: MAÇ´IN ARDINDAN
Alt 18.02.2007, 16:24   #2
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: MAÇ´IN ARDINDAN

bülent aga oyundan memnun muymuş???????
sen böle oynada konya sana çaksın 10 tane???
bide oyundan memnunmuş?maça gitmesem tamam diyecem?
sahada sivassporda mehmet ve murat sözgelmez vardı bana göre??
hayrettin iğrenç üstüydü,heke serdar ayakta duramadı,balili onla bunla kavga eddi,adamlar 1 şut çekti petkoviç yedi,
sen memnunsun bülent uygun ama o satatı full doladuran taraftarın memnun deil????
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: MAÇ´IN ARDINDAN
Alt 18.02.2007, 16:30   #3
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1052 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: MAÇ´IN ARDINDAN

Stadı dolduran taraftara yazık oldu. Taraftar gelince oynayamıyoruz deyinde gelmesin... Bu soğukta bu oyun eziyet oldu herkese... Nasıl memnun olursun bu youndan hoca üst üste 3 pas yapamadı Sivasspor sen hala memnunum diyorsun...
Alt 18.02.2007, 16:49   #4
g-unıt58
Yeni Yiğido

g-unıt58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 g-unıt58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: MAÇ´IN ARDINDAN

bülent hoca maca cıkmadan once gosterecgız tesaduf mu dıyor maca cıkıp yenılıyo bence bu macı sıvasspor farklı alacak bı takım ama neden bu mac boyle oldu ?????????????????????????????? ? ama suda bı gercek sivasspor konya macı sıvasın alacagı en ıyı sonuc 1 puan yense daha ıyı olur ama neyse sonumuz vestel manısa gıbı olmasında
g-unıt58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: MAÇ´IN ARDINDAN
Alt 18.02.2007, 16:50   #5
tykinik58
Usta Yiğido

tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 857 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Biz tribünlerde başka maç seyrettik galiba. Ne memnuniyeti yaw, biz tribünlerde çıldırdık. Sanki 2. Lig’de oynadığımız zamanlardaki gibi sıkıntı dolu bir maçtı. Çok yazık oldu. Çok çabuk mu havaya girdik ne oldu?
Alt 18.02.2007, 17:03   #6
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1326 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Bugün bu maç hakkında ne konuşulabilir bilemiyorum.Ama şunları söylemek istiyorum.Zannediyorum hocamız sayın Bülent UYGUN başka bir maçın yorumunu yapmış.Sahada sezonun en kötü Sivassporu vardı.Sahada Servet Çetin,Petkoviç,Murat Sözgelmez ve Fran Sergio harici diğer oyuncularımız resmen sahada gezindiler.Geçen Hafta Yasir konusu tartışılmıştı İşte bugün gerçek Yasiri sahada gördük.

Taraftara gelecek olursak;Bugün görevini taraftar bence fazlası ile yaptı.Biletler sabahın erken saatlerinde tükendi.Tribünlerin alt kısımlarındaki boşluklar ise güvenlik sebebi ile idi.Bugün tribünler full çekti.Ve 90 dakika takımına destek oldular.Seyircimize yazık oldu.Hepsinin maçtan önce gözlerinden umut şaçılıyordu.Ama maçtan sonra hepsin mahsun ve üzgün olarak stadyumdan ayrıldılar.

Antalyaspor takımını da ayrıca kutluyorum.Bugün Sivassporu Sivassporun silahı ile vurdular.Yani ilk önce durdurdular sonrada tek kurşunla işi bitirdiler..

Sayın hocama şunları söylemek istiyorum.Takımı maçlardan önce iyi hazırlıyorsunuz iyi motive ediyorsunuz ama oyuncu şeçimlerinde biraz daha akıllı davranmanız gerektiğini düşünüyorum.

SAYGILARIMLA.....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2007, 17:40   #7
yiğido_halit
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 yiğido_halit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

valla taraftar ne derse doğru der.
yiğido_halit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: MAÇ´IN ARDINDAN
Alt 18.02.2007, 17:45   #8
By Karayel+58
Yiğido

By Karayel+58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 By Karayel+58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart --->: -->: MAÇ´IN ARDINDAN

Alıntı:
ceza_tolga_rep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bülent aga oyundan memnun muymuş???????
sen böle oynada konya sana çaksın 10 tane???
bide oyundan memnunmuş?maça gitmesem tamam diyecem?
sahada sivassporda mehmet ve murat sözgelmez vardı bana göre??
hayrettin iğrenç üstüydü,heke serdar ayakta duramadı,balili onla bunla kavga eddi,adamlar 1 şut çekti petkoviç yedi,
sen memnunsun bülent uygun ama o satatı full doladuran taraftarın memnun deil????
SANKİ BUNU BÜLENT HOCE DEĞİLDE BAŞKASI SÖYLÜYOR YAW BİZ RADYODA DİNLEDİĞİMİZ HALDE ANTALYANIN FUTBOL HAKİMİYETİNİ ÇÖZDÜK NE SİVASTA NEDE STATDA İDİN YAW ZATEN YA SAHA YA HAKEM YADA TARAFTAR ENGEL GÖSTERİLİR YAZIK KEŞKE BÜLENT HOCADAN BU SÖZLERİN YERİNE DAHA CANLI İÇTEN AÇIKLAMALAR BEKLESEYDİK BİZİ BOŞ WER SN BÜLENT HOCA OOO KARDA KIŞTA 16.000 TARAFTARA BARİ BU SÖZLERİ İNTİKAL ETME BİZ BU SÖZLERİ YUTMADIĞIMIZ KESİN SAHADA CANLI CANLI İZLEYENLERE NASIL YUTTURACAĞI ENTERESAN
By Karayel+58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: MAÇ´IN ARDINDAN
Alt 18.02.2007, 17:49   #9
By Karayel+58
Yiğido

By Karayel+58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 By Karayel+58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Böse --->: -->: MAÇ´IN ARDINDAN

Alıntı:
musab58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Stadı dolduran taraftara yazık oldu. Taraftar gelince oynayamıyoruz deyinde gelmesin... Bu soğukta bu oyun eziyet oldu herkese... Nasıl memnun olursun bu youndan hoca üst üste 3 pas yapamadı Sivasspor sen hala memnunum diyorsun...
YAW DEMEKKİ BİZ NE SİVASTA NEDE STATDA İDİK DEMEKKİ RADYODA SPİKER ANTALYALI İİDİ DE SİVASSPOR LEHİNE KONUŞTU SİVASSPOR SÜPER OYNADIDA BİZLERE YANLIŞ ANLATTI BELKİDE+58
By Karayel+58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2007, 17:55   #10
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI

gol sorunumuz var anlamıyorum ben bunu neden böyle bir türlü gol atamıyoruz
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla