BÜTÇEYE GÖRE TRANSFER.
Uygun, “Sivasspor’u dipsiz kuyunun dibine atmak niyetinde değiliz. Bütçemizle orantılı, kulübü hiçbir şekilde borç batağına sürüklemeyecek şekilde transferlerimizi yapacağız dedi
Transfer çalışmaları hakkındaki düşüncelerini açıklayan Teknik Direktör Uygun, kulübün bütçesine göre hareket ettiklerini söyledi. Uygun, “Sivasspor’un yararına, menfaatine ve bütçesine uygun futbolcular belirlemeye çalışıyorum. Benim beğendiğim, Sivasspor’u hakikaten zirveye götürebilecek futbolcular bulmama rağmen, maddi anlamda kulübümüze çok ağır külfetleri olacağından dolayı bu tarzdan ziyade, bizim bütçemize uygun, ama alabileceğimizin en iyisini almaya çalışacağımız bir transfer politikası izliyoruz” dedi.
İnsanların üst üste transferler gerçekleştirilmesi beklentisinde olduğunu belirten Teknik Direktör Uygun, geçen sezon iskelet kadroyu oluşturmak adına çok transfer yaptıklarını, ancak bu sezon iskelet kadroyu koruduklarını için ihtiyaç duydukları, eksik mevkilere transfer yapacaklarını söyledi.
Transferde gözde olan futbolcular için astronomik rakamlar istendiğini, bunun da kulübün mali dengesini alt üst edeceğini ifade eden Uygun, “Sivasspor’u dipsiz kuyunun dibine atmak niyetinde değiliz. Bütçemizle orantılı, kulübü hiçbir şekilde borç batağına sürüklemeyecek şekilde transferlerimizi yapıp, neticeye kavuşturmuş olacağız. Yeni sezonda yine benim düşüncemde olan, futbolun güzelliklerini sahaya yansıtan, savaşan, mücadele eden, iyi futbol oynamaya çalışan, fair-playden ödün vermeyen, maç bittiğinde bile rakip takımın taraftarı tarafından alkışlanan bir Sivasspor’u Sivaslılara ve tüm Türkiye’ye izletmek istiyoruz. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor, inşallah bunu da başaracağız” dedi.
|