Yiğido’nun Hedefi Trabzon
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Trabzonspor maçıyla birlikte lige bomba gibi gireceklerini belirtip, “Bu sezon UEFA hedefine ulaşacağız” diye konuştu.
‘Eksiklerimizi gördük’
Ligdeki ilk maçını Trabzonspor ile oynayacak olan Sivasspor’da teknik direktör Bülent Uygun iddialı açıklamalar yaptı. Pazar günü Trabzon deplasmanından 3 puanla dönmenin hesaplarını yapan Kırmızı-Beyazlılar’ın hocası, “Takım olarak iyi durumdayız. Konya’daki turnuvada futbolcularımın son durumunu görme fırsatını buldum. Bu açıdan turnuva oldukça faydalı geçti. Ufak tefek eksiklerimiz var, ancak bunları çözebiliriz. İlk haftada taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz” dedi.
‘Kontenjan dolacak’
Uygun, Trabzonspor’un da kendileri gibi lige iyi başlamak isteyen güçlü bir takım olduğunu dile getirip, “Bu nedenle bizim için zor bir karşılaşma olacak. Sezona moralli başlamak için biz de kazanmak istiyoruz” yorumunu yaptı. Zorlu karşılaşma öncesinde Yiğidolar’da Fransergio’nun sakatlığının devam ettiği bildirildi. Yabancı konusunda iki oyuncu daha transfer etme haklarının bulunduğuna işaret eden genç hoca, “Kontenjanımızdaki bu boşlukları takımın ihtiyaçlarına göre dolduracağız” ifadesini kullandı