
Süper Lig'deki üçüncü sezonuna hazırlanan Sivasspor, Trabzonspor ile oynayacağı lig maçını kazanarak lige 3 puanla başlamanın hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Bülent Uygun, "Takım olarak iyi durumdayız." dedi.
Lige bu sezon UEFA kupasına katılmak hedefiyle girecek olan Sivasspor, Konya'daki hoşgörü turnuvasında elde ettiği ikinciliğin ardından şehre döndü. Kırmızı-Beyazlılar, haftasonu deplasmanda Trablonspor ile ligde oynayacakları ilk maçın hazırlıklarına başladı. Konya'da düzenlenen turnuvada takımın son durumunu görme imkanı bulduklarını belirten Teknik Direktör Bülent Uygun, "Ufak tefek eksiklerimiz olmasına rağmen genelde takım olarak iyi durumdayız. 2 yabancı oyuncu daha transfer etme hakkımız bulunuyor. Bu hakkımızı kullanmak için takımımızın ihtiyacına uygun oyuncular ile görüşmeler yapacağız. Lige zorlu Trabzon deplasmanı ile başlayacağız. Trabzon da lige iyi başlamak isteyen güçlü bir takım. Bu nedenle bizim için zor bir karşılaşma olacak. Ancak deplasmandan iyi bir netice ile dönerek sezona moralli başlamak istiyoruz." şeklinde konuştu.
Sivasspor'da zorlu karşılaşma öncesinde Brezilyalı oyuncu Fransergio'nun sakatlığının devam ettiği bildirdildi.
İLK BEŞTE OLACAĞIZ
Bülent Uygun "Geçen yılın başarılı kadrosunu koruduk. İyi transferler yaptık. Takımda rekabet üst düzeyde. Ligde hedefimiz ilk beş takım arasına girmek. Sivasspor başarı için kenetlendi."
Uygun, ligdeki ilk maçlarının zor geçeceğini ifade ederek, "Karadeniz'den 3 puan almak zorundayız" dedi.
ÇOK ZOR OLACAK
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ligdeki en zor maçlarını ilk haftada Trabzonspor'a karşı oynayacaklarını söyledi. Rakiplerinin hazır durumda olduğunu ve moral bulmak için kendilerini yenmek isteyeceğini açıklayan Uygun, "Ancak buna izin vermeyeceğiz" dedi.