Büyük Otel'de düzenlenen iftar yemeğine ikinci başkan Mehmet Oflaz, basın sözcüsü Fikret Ünsal, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuların tamamı katıldı. Yemek sonrasında konuşan Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Türk ve İslam aleminin Ramazan ayının kutlayarak, bayramlarını şimdiden tebrik etti.
Tahkim Kurulu'nun Trabzonspor maçı ile ilgili olarak verdiği kararı değerlendiren Fikret Ünsal, "Takımımız, gerçekten çok başarılı konumda. Kimileri 6, kimileri de 7 veriyor ama Tahkim Kurulu'ndan çıkan kararı federasyonun tescil etmemesi mümkün değil. O tescili de bekledikten sonra 7 maçta 18 puanla ligin 2. sırasına oturmuş durumdayız. Yani Süper Lig'e çıktıktan sonra 1, 2 ve 3. sezonda artık Sivasspor, rüştünü Bülent hocamız, teknik heyetimiz ve futbolcularımızla ispat etmiş durumdadır" dedi.
Bundan sonra ayaklarının üzerine basarak, başarılarının devam etmesini dileyen Ünsal, Sivasspor'a ekonomik olarak destek verilmesinin zorunlu hale geldiğini dile getirerek, "Sivas'taki bir takım güçlerin harekete geçerek maddi konuda Sivasspor'a destek olmaları şarttır. Yine, tekrar tekrar söyleyeceğim. Aksi takdirde biz 2 yıl sonra ciddi durumda sıkıntıya düşeriz. Onun için bu günden tedbir almak gerekiyor.
"Ben, takımımızın bundan sonra daha başarılı olamaması için hiçbir sebep göremiyorum. Çünkü, teknik direktörümüz, liglerin en başarılı teknik direktörüdür. Kendisini, yönetimini ve öğrencilerini Sivasspor adına canı gönülden kutluyorum. Başarıları inşallah devam eder."