allah rahmet eylesin her iki kardeşimin yakınınada ve diğerlerine, malasef türkiyemin halleri herşeyde böyleyiz, kural nedir bilmiyoruz, toplumsal saygımızı yitirmişiz artık, inanın memeleketimin insanını tanıyamıyorum artık, alah ıslah etsin demek geliyor içimden, başkasına hakkına rıza göstermeyi unuttuk becillik ve egoizm herşeyden önde gidiyor, mutsuz, eğitimsiz, dolandırıcı, yalancı bir toplum olmaya doğru gidiyoruz, insanlar dürüstlüğü artık meziyet gibi anlatıyor, oysa dürüst olmak zorunda insan, insan olmanın temel şartı budur, söylenecek çok şey var, evet herşeyin temeli eğitim o ise bizde yok, kadınlarımız okuryazar değil, toplumun genel eğitim ortalaması ilkokul dördü geçemiyor, 1980 den sonra öğretmenin değeri düşürülmüş, en kötü puanlı okullar ve en düşük maaşlı meslek grubu haline getirilmiş, kahveden çıkmayan kumar oynayan ögretmen tipi türedi, dünyadan genel eğitim psikolojisinden ve pedagojiden nasibini almamış hasbel kader yazı tura test tekniğiyle ögretmen oluıyor insanlar, bu öğretmendende bu sonuç alınır, dolayısıyla bu kadar hızla yozlaşan bir toplum elde ederiz malasef sorunlarımız çok, çok büyük ve derinde, allah hepimize akıl ve ruh sağlığıyla huzur içinde sevdikleriyle bir yaşam nasib etsin, söylenecek çok laf var ne diyelim burası yeri değil, allah yöneticileri ıslah etsin, işimiz çok zor toplum olarak, çok değiştik çok, bu millet ayaktaysa hala ana babalarımızın yüzü suyu hörmetine ayaktayız, allah ailelerimizi büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin
saygılar dostlar