arkadaslar LIGTV yi e-mail yagmuruna tutalim sikayetimizi bildirelim artik sivassporun maclarini her hafta vermeleri lazim ben ilk mesajimi attim
her gün binlerce mesaj alirlarsa belki maclarimizi yayinlarlar
lütfen bu konuda sizlerde elinizden geleni yapin
arkadaşlar, bu haftadan sonra ilk yarının sonuna kadar oynayacağımız 7 maçtan 6'sı (kasımpaşa, bjk, kayseri, denizli, galatasaray ve g.birliği) ligtv'de yayınlanacak..
yigidolar bu nasıl düzen anlamış degilim yayıncı kuruluşa sesleniyorum koskoca turkcel süğer liginin lideri sivasspor ve siz bunu hiç kaale almıyosunuz lütfen lig tv lütfen spor medyası artık bagzı gercekleri görün hani siz tarafsız hani siz yansız yayın anlayışınız vardı bumu tarafsız yayın anlayışı bumu adaletiniz siz lıg lıderinin macını vermiceksinizde daha kimin macını vereceksiniz kimse bana adaletten bahsetmesin hala trabzonun macını vermeye devam edin sizi tebrik ediyorum ve alkışlıyorum.....
arkadaşlar, bu haftadan sonra ilk yarının sonuna kadar oynayacağımız 7 maçtan 6'sı (kasımpaşa, bjk, kayseri, denizli, galatasaray ve g.birliği) ligtv'de yayınlanacak..
Çok güzel bir haber biz gurbetcilerin sivassporumuzun maclarından en az 6 sını izlememiz harika bir olay