Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

ÖLENE DEK UNUTAMAM!!
Alt 26.10.2007, 20:39   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart ÖLENE DEK UNUTAMAM!!

Musa Aydın, "Çok mutluluk verici bir duygu, Sivasspor'un 38 yıllık tarihinde ve Süper Lig'de 3'üncü yılında lider olması beni çok mutlu etti. Hayatımda ilk kez de liderlik sevinci yaşamama neden oldu dedi.

4 Eylül Stadyumu'nda Musa Aydın'ın attığı golle Vestel Manisaspor'u yenen Sivasspor'da, başkanından teknik heyetine, futbolcusundan taraftarına herkes liderliğin sevincini doyasıya yaşıyor. 4 büyüklerden Galatasaray'ın 1, Beşiktaş'ın 2, Fenerbahçe'nin 6, Trabzonspor'un ise 9 puan önünde ligin zirvesine yerleşen kırmızı-beyazlı ekipte, kuruluşundan bu yana ilk kez Turkcell Süper Lig'de liderliğe yükselmenin coşkusu yaşanıyor. Atığı şık golle Sivasspor'a liderliği getiren Musa Aydın, "Çok mutluluk verici bir duygu, Sivasspor'un 38 yıllık tarihinde ve Süper Lig'de 3'üncü yılında lider olması beni çok mutlu etti. Hayatımda ilk kez de liderlik sevinci yaşamama neden oldu. Çok iyi bir takımız. Böyle birlik olunca gördüğünüz gibi başarı da geliyor. Dışarıdan bakınca zaman Sivasspor'un bu kadar büyük bir camia olduğunu tahmin etmiyordum. Sıradan hatta sıradan daha aşağı bir takım olarak düşünüyordum. Sivasspor'a gelirken de birçok düşüncem vardı. Ama buraya geldikten sonra tesislerini gördüm. Takımın güzel yönetildiğini gördüm. Bunun da en büyük etkeni başkanımız Mecnun Otyakmaz ve hocamız Bülent Uygun'dur" dedi.

"BÜLENT HOCA SİVASSPOR'A GELMEMDE EN BÜYÜK ETKENDİR"

Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun'u değerlendiren Musa Aydın, "Ben bu zamana kadar Bülent Uygun gibi bir teknik adamla çalışmadım. Bülent Hoca, futbolcunun piskolojisinden, yaptığı idmandan ve futbolcunun hayatından iyi anlayan bir teknik adam. Bu takımı kendisi kurdu, zaten benim de Sivasspor'a gelmemde en büyük etkendir" dedi.

Sivasspor taraftarının harika olduğunu söyleyen Musa Aydın, "Bu son oynadığımız karşılaşmada maça konsantre olmama gibi bir lüksümüz yoktu. 15 bin Türk bayraklı taraftar bizim tüylerimizi diken diken etti. 1'inci dakikadan 90'ıncı dakikaya kadar bizi desteklediler. Hayatımda yaşadığım en güzel duygulardan bir tanesi idi. Seyircimize teşekkür ediyorum. Bizi sonuna kadar desteklesinler" diye konuştu.

Musa Aydın zirvede kalma mücadelesi vereceklerini belirterek, "Tabiki her zaman yükseklerde durmak, ve liderliğin tadını çıkarmak ve liderliği sürdürebilmek içinde elimizden gelen mücadeleyi vermek istiyoruz. Lider olduk bu bir başarının simgesidir ama önemli olan bundan sonra bu başarıyı sürdürmek. Bunu başaracağımıza da inanıyorum, çünkü biz şımarmayan bir takımız" dedi.

Attığı golün anlamının kendisi için çok şey ifade etiğini anlatan Musa Aydın, "Gol atığım zaman bir şey hissemedim. Ama maçtan sonra çok güzel duygular hissetim. Sivasspor 38 yıllık tarihinde ve Süper Lig'deki 3'üncü senesinde lider oldu. Ben de bu liderliği ilk kez yaşadım. Bu liderlik benim attığım golle olduğu için büyük mutluluk yaşadım. Ölene kadar bu mutluluğu yaşayacağım" ifadesini kullandı.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
ÖLENE DEK UNUTAMAM!!
Alt 26.10.2007, 20:49   #2
yusuf_yusuf
Usta Yiğido

yusuf_yusuf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

329 Mesajına 482 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 yusuf_yusuf FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tabı unutmayacaksın o attığın golu
yusuf_yusuf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
ÖLENE DEK UNUTAMAM!!
Alt 26.10.2007, 20:56   #3
KAŞARım-KAŞAR
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KAŞARım-KAŞAR FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu maç ta ilkler yaşandı hemen ön sıramızda oturan bir taraftarımız ben 20 senedir maçlara geliyom böyle çoşku görmedim demişti demek ki bu çoşku bizlere nasipmiş
KAŞARım-KAŞAR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ÖLENE DEK UNUTAMAM!!
Alt 26.10.2007, 21:31   #4
samet yıldız
Usta Yiğido

samet yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

320 Mesajına 553 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 925 samet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: ÖLENE DEK UNUTAMAM!!

ligde 3. yılımız ve şuan şampiyonuz
bunu başka hangi takım yapabilir tarih yazıldı tarih
samet yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2007, 21:41   #5
yigidoo
Tecrübeli Yiğido

yigidoo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Selam.. Musa ya vede deger oyunculara sükranlarimi sunar vede bu liderlik keyfini bizlere yasatiklari icin canin gönulden tesekür ederim.
Tabiki her zaman yükseklerde durmak, ve liderliğin tadını çıkarmak ve liderliği sürdürebilmek içinde elimizden gelen mücadeleyi vermek istiyoruz. Lider olduk bu bir başarının simgesidir ama önemli olan bundan sonra bu başarıyı sürdürmek. Bunu başaracağımıza da inanıyorum, çünkü biz şımarmayan bir takımız*** bu söylemis oldugun sözlere katiliyorum insallah böyle devam edersiniz.
yigidoo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2007, 22:16   #6
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 944 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

bundan sonrada gollerin devamı gelir beynine ayağına yüreğine sağlık
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.10.2007, 00:44   #7
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1009 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Biz de buradan sevgili Musa'yı tebrik ediyoruz.

Umarım başarı grafiğini artarak devam ettirir. Bizim kendilerinden isteğimiz fazla havaya girmeden ciddi bir şekilde oyun sistemlerini devam ettirmeleri. İnşallah çok daha güzel günler yaşayacağız!
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ÖLENE DEK UNUTAMAM!!
Alt 27.10.2007, 03:19   #8
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 903 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: ÖLENE DEK UNUTAMAM!!

9. cu Haftada sivasspor Süperlig tarihinde 1 hafta lider oldu diye yazmaz. !!!!! Bu Liderligi 34 cü haftada görürüz ve senin ismin bu sampiyonlukta tarihe gecer biz de sahit oluruz... Musa ........
Alt 27.10.2007, 03:24   #9
sivaslı-elif
Yiğido

sivaslı-elif - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

127 Mesajına 229 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 sivaslı-elif FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bide unutsaydın tabi unuttmıycan oynadığın takım sivasspor.(ya bide şimdi biz tarih yazdık ya artık tarih kitaplarına yazsalar valla yazarlarsa çok ii olur bizde uyumak yerine ders dinleriz dersler daha gzl geçerböle bişi olsa en çok ben sevinirim sivası tek başıma sınıfta savunmuş olmam hocada gelir anlatır manyaq güzel olar)
sivaslı-elif isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.10.2007, 07:30   #10
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 863 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

o gol unutulur mu be musam,sen ve bütün sivasspor camiası yaşadı bu ilki,ayağına sağlık.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla