Kasımpaşa'yı 4-0 yenen ve Galatasaray’ın Gaziantep deplasmanında puan kaybetmesiyle zirveye ortak olan Sivas’ta teknik direktör Bülent Uygun, futbolcularına övgü yağdırdı.
7 eksikle çıktıkları Kasımpaşa maçında, tüm oyuncularının kapasitelerinin üzerinde mücadele ettiğine işaret eden başarılı hoca, “Takıma göre sistem değil, oyuncuya göre sistemle oynuyoruz. Tüm arkadaşların saha içinde neler yapabileceğini biliyorum. Nitekim, kadroda direkt oynamayan oyuncularım, Kasımpaşa maçında harikalar yarattı” diye konuştu.
‘Beşiktaş PAF’la çıkmaz’
Bazı sorunlara rağmen takımda herkesin gönülden mücadele ettiğine dikkat çeken Uygun, “Futbolcularımın hepsini alınlarından öpüyorum. Gerçek Sivaslı gibi, bu kulüp için ellerinden geleni yapıyorlar. Biz sadece bir takım değil, aynı zamanda bir aileyiz” ifadesini kullandı. Önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş maçıyla ilgili de konuşan genç çalıştırıcı, “Beşiktaş, bize karşı PAF takımı ile çıkacağını açıkladı. Ama ben böyle olacağını düşünmüyorum. Bu kadar eksiğe rağmen, Beşiktaş’ı yenmek için İstanbul’a gideceğiz” ifadesini kullandı.