Ligde son haftalara girildiğini ve önemli maçların olduğunu söyleyen Odyakmaz, “Zirveden kopmadık, kopmakta istemiyoruz. Bu yolda kimseden çekinmiyor ve korkumuyoruz” dedi.
Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz, Konyaspor maçı sonrası gazetemize bir açıklamada bulundu.
Zirve yarışını sonuna kadar devam ettirmeyi istediklerini söyleyen Odyakmaz, kimseden çekinmediklerini üzerine basa basa söyledi. Konyaspor maçında aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Odyakmaz, “Konyaspor ligimizin kaliteli takımlarından. Lig sıralamaları iyi olmaya bilir ama kaliteli ve güçlü bir takım. Konyaspor ligdeki en etkili ve dirençli futbolunu ise bize karşı sergiledi. Daha önceki maçlarında bu kadar iyi değillerdi. Ama bu maçta çok etkililerdi. Maçı Teknik adamımız Bülent Uygun yaptığı kritik değişikliklerle çevirmesini bildi. Hocamızı ve futbolcularımızı kutluyorum” dedi.
“KİMSEDEN ÇEKİNMİYORUZ”
Ligde son haftalara girildiğini ve önemli maçlarınnı olduğunu söyleyen Odyakmaz, “Zirveden kopmadık, kopmakta istemiyoruz. Sonuna kadar yolumuza gitmek ve mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bu yolda kimseden çekinmiyor ve korkumuyoruz”
“BENDE GURUR DUYUYORUM"
Taraftarların maç içerisinde ‘Sivas seninle gurur duyuyor’ tezahüratlarına da cevap veren Odyakmaz, “Onlarda emin olsun ki bende onlarla gurur duyuyorum. Bu maçı onlar için oynadık ve kazandık. Galibiyeti de taraftarlarımıza armağan ediyoruz” dedi.
Mustafa Yıldız / SİVASIN SESİ