Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

DESTEK İSTİYORUZ
Alt 25.03.2008, 01:59   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart DESTEK İSTİYORUZ

Mehmet Yıldız, "Başka şehirlerde tribünler futbolcuları ateşler, ancak Sivas’ta tam tersi oluyor. Takım arkadaşlarım adına rica ediyorum hiç olmazsa bundan sonraki maçlarda bizi desteklesinler." dedi.

Sivasspor’un ve Milli takımın başarılı oyuncusu Mehmet Yıldız, dün Hürdoğan’a son derece çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şansları bir türlü tutmayan Konyaspor’u yenerek 3 puan almanın sevinci içerisinde olduklarını belirten Mehmet Yıldız “Tabi herşeyden önce kazandığımız ve haftayı kayıpsız geçtiğimiz için mutluyuz. Konya maçında elinden geleni yaparak farklı galibiyete ulaşmamızı sağlayan bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Ancak burada bir üzüntümüde belirtmek istiyorum. Neredeyse stad doluyor, ancak bize gereken desteği veren insan sayısı çok çok az oluyor. Konya maçı 0-0 devam ederken destek verilmesi gerekirken, maçı kopardıktan sonra tribünler canlandı.

Başka şehirlerde tribünler futbolcuları ateşler, ancak Sivas’ta tam tersi oluyor. Takım arkadaşlarım adına rica ediyorum hiç olmazsa bundan sonraki maçlarda bizi desteklesinler. Onlar bizi desteklerse bizlerde onların istediğini daha kolay veririz” dedi.

Hürdoğan

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
--->: DESTEK İSTİYORUZ
Alt 25.03.2008, 08:39   #2
3258murat
Acemi Yiğido

31 Mesajına 46 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 3258murat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: DESTEK İSTİYORUZ

Bizim taraftarımız niçin böyle.Bu tür yazıları okudukça taraftar demeye dilim varmıyor. Bu konu devamlı gündeme geliyor.Hürdoğan Gazetesi'nden Sayın Abdullah YİĞİT'in yazılarını takip ediyorum.Yazılarının %95 inde taraftarımıza(!) hep sitem ediyor.Ben çok üzülüyorum.Hayır hayır sitem ettiğine değil bu halde olmamıza, taraftarlığın gereğini yerine getirmediğimize üzülüyorum.Bir Sivas, bir Sivasspor sevdalısı olan,kendini bu yola adayan Sayın YİĞİT'in herhalde taraftara garezi yok hep bu konuyu dile getirirken.Demek ki ortada Sivasspor taraftarından kaynaklanan noksanlıklar var,yanlışlar var,bir taraftarda olması gereken özelliklerde eksiklikler var, zaafiyet var.Biz niçin böyleyiz? Ne yapalım yani dört büyüklerin veya dünya takımlarının taraftar profilini mi inceleyelim? Kasetlerini tekrar tekrar çevirip izleyelim mi? Ya da o tarftarlar maçta gol yokken nasıl davranıyor, gol yediğinde nasıl,öne geçtiğinde nasıl... bunları mı araştıralım. 4 büyükler dışında var mı böyle bir başarı yakalayan,şampiyonluğa koşan bir takım? Bu takıma yakışan taraftar profili bu mu olmalı? Bizim Mehmet YILDIZ'ımız niye böyle sitem etsin? Yani düşünüyorum da el bize ne der? Ahh şu takım bizde olsa demez mi? Stada giden kardeşlerime sesleniyorum :LÜTFEN BARİ KALAN MAÇLARDA TAM BİR TARAFTARA YAKIŞAN NEYSE O ŞEKİLDE CANLA BAŞLA DESTEKLEYELİM SİVASSPORUMUZU.saygılar..sevgi ler..
3258murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 3258murat'a Teşekkür Ediyor...
DESTEK İSTİYORUZ
Alt 25.03.2008, 09:05   #3
Rallim58
Gast

Standart DESTEK İSTİYORUZ

4 Eylül de kaldı 3 maç. 2 maç 6 puanlık müsabaka, BJK ve GS karşılaşmaları birde Ankara müsabakası. Toplamda 270 dakika. Yani 4,5 saat, ya da gününün 6 da biri de değil. Bu kadarlık bir zamanımız var, neye mi?

TARİH YAZMAYA......

TORUNLARINA O 3.5 SAATLİK DESTEĞİNLE ELDE ETTİĞİN ZAFERİ ANLATIP ANLATIP BİTİREMEMEYE......

BELKİ BİR DAHA GÖREMEYECEĞİN ŞAMPİYONLUK KUPASINA(YARINA KİMSENİN GARANTİSİ YOK)....

LÜTFEN O GENÇLER BİZE BİR SEZONLARINI VERDİ (BELKİ KARŞILIKLARINI MALİ OLARAK ALDI AMA) BİZDE 3.5 SAATİMİZİ ONLARA VERELİM...

MUTLU SONA BERABER ULAŞALIM....

KUPA EBEDİ SİVAS'TA KALACAK SİVASSPOR TESİSLERİNDE, HİÇ BİR FUTBOLCUNUN, YA DA HEYETİN ELİNDE DEĞİL...

BAKILDIKÇA O KUPAYA, ONURLA GURURLA BAKMAK VARKEN KAFANI YERE EĞEREK BAKMAMAN İÇİN; KUPAYI ALARAK TARİHTE İZİN OLMASI İÇİN;

HAYDİ YİĞİDİM TARAFTARLIĞA
HAYDİ YİĞİDOM TARAFTARLIĞA....!
Yukarıdaki Mesaj için 11 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.03.2008, 09:13   #4
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 898 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

İŞTE BU MAÇLARA GERÇEK TARAFTARLIK RUHU İLE ÇIKTIĞIN ZAMAN ZAFER SENİN HAYDİ SİVAS'taki SİVALILAR GERÇEK TARAFTARLIĞINIZI GÖSTERİN HAYDİ.
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı zaralım 58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.03.2008, 09:29   #5
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 971 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

bu saatten sonra seyirciye değil taraftara ihtiyaç var, sanki ingiltere burası, oturduğu yerden tepkisiz maç izliyor, ingilizler oturduğu yerden bile sürekli maça etki ediyorlar, ama maşallah bizim çekirdekçiler sadece gol olunca golll diye tepiniyorrrlar, bu yeterli değill artıkk son 6 hafta lütfen yiğido takıma sahip çık destekle o sen desteklesende desteklemesende bu yıl ŞAMPİYONNNNNNNNNNNN
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı abircan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.03.2008, 09:43   #6
izmirliyigido
Gast

Gerçektende ben bizim taraftarı anlayamıyorum. Gerçi taraftar demeyelim, seyirciyi. Adamların % 90'ı tiyatro seyreder gibi maç izliyor. Azıcık bağırmaya veya hareketlenmeye kalksan, hemen;

- "Gardaş ecük oturda maçı seyredek" oluyor. Kardeşim oturmaya geldiysen git eşinin para gününe katıl orada çekirdekten başka şeylerde yersin.

Maalesef tribün kültürümüzü geliştiremedik. Tek tezhüratımız "Sİİ-VAS, Sİİ-VAS, Sİİİ-VASS"... Başka yok... Bir kaç grubumuzun genç çocukları kendi çapında birşeyler yapmaya çalışıyorlar ama gruplar arası birlik olmadığı için sesler cılız çıkıyor.

Baksanıza BURSASPOR taraftarına, adamlar stadı ayağa kaldırıyor, ölüyü canlandırıyor. Bırakın 3 büyüklerin taraftarını esas taraftar Anadolu'da BURSASPOR'da. Düşünsenize onlar gibi olduğumuzu, ŞAMPİYONLUĞU TAÇLANDIRIRIZ ama maalesef koca 90 dakika da toplam 10 dakika tezahürat oluyor. Futbolcularımıza ayıp olmuyor mu beyler? Bizi izleyenlere ayıp olmuyor mu arkadaşlar. Bu günlerde tribünde tezahüratımızla, parasal olarak SMS ile bu yüke ortak olmayacaksak daha ne zaman olacağız?.

Herkesi görevini yapmaya çağırıyorum...Buradan Rallim58 kardeşimede çok teşekkür ediyorum. Çok güzel yazmış...

.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
-->: DESTEK İSTİYORUZ
Alt 25.03.2008, 09:43   #7
afilli3458
Acemi Yiğido

afilli3458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 afilli3458 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: DESTEK İSTİYORUZ

Arkadaşlar bizim izlediğimiz kadarıylada sivasspor taraftarı iyi bir seyirci!!!! Ama şunun iyi bilinmesi lazımki bu saatten sonra bize seyirci değil iyi bir taraftar topluluğu lazım.
Örnek olarak vestel taraftarını gösterebiliriz,adamlar bizim maçta maçın başından sonuna kadar hiç susmadılar.ve bunun neticesinde oyuncularının nasıl özveriyle savaştıklarını hep beraber gördük.
İşte arkadaşlar şu son virajlara girilirken bizimde nefesimizin sonuna kadar bağırmamız gerekmiyormu?bunun için takımın daha nerelere gelmesi lazım.
HADİ ARKADAŞLAR BİZ COŞALIM SAHADAKİ YİĞİDOLARI COŞTURALIM VEEEEEEEEEEEEE ULAŞALIM HEDEFİMİZE....
ŞAMPİYON SİVASSPOR....
afilli3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.03.2008, 09:44   #8
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
4 Eylül de kaldı 3 maç. 2 maç 6 puanlık müsabaka, BJK ve GS karşılaşmaları birde Ankara müsabakası. Toplamda 270 dakika. Yani 4,5 saat, ya da gününün 6 da biri de değil. Bu kadarlık bir zamanımız var, neye mi?

TARİH YAZMAYA......

TORUNLARINA O 3.5 SAATLİK DESTEĞİNLE ELDE ETTİĞİN ZAFERİ ANLATIP ANLATIP BİTİREMEMEYE......

BELKİ BİR DAHA GÖREMEYECEĞİN ŞAMPİYONLUK KUPASINA(YARINA KİMSENİN GARANTİSİ YOK)....

LÜTFEN O GENÇLER BİZE BİR SEZONLARINI VERDİ (BELKİ KARŞILIKLARINI MALİ OLARAK ALDI AMA) BİZDE 3.5 SAATİMİZİ ONLARA VERELİM...

MUTLU SONA BERABER ULAŞALIM....

KUPA EBEDİ SİVAS'TA KALACAK SİVASSPOR TESİSLERİNDE, HİÇ BİR FUTBOLCUNUN, YA DA HEYETİN ELİNDE DEĞİL...

BAKILDIKÇA O KUPAYA, ONURLA GURURLA BAKMAK VARKEN KAFANI YERE EĞEREK BAKMAMAN İÇİN; KUPAYI ALARAK TARİHTE İZİN OLMASI İÇİN;

HAYDİ YİĞİDİM TARAFTARLIĞA
HAYDİ YİĞİDOM TARAFTARLIĞA....!
BRAVO KARDEŞİM, HELAL OLSUN ÇOK GÜZEL İFADE ETMİŞSİN.

.
Alt 25.03.2008, 09:52   #9
yigido_sampiyon
Usta Yiğido

yigido_sampiyon - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

419 Mesajına 645 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido_sampiyon isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

valla adam haklı...ya sivas sanki düşmemeye oynuyo...şehirde ruh gitmiş arkadaşlar...
1 ay önce sivastaydım...bayraklar bile asılmamış...bu böyle olmaz arkadaşlar...
buralara kadar gelinmişken bırakmayalım...
yigido_sampiyon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: DESTEK İSTİYORUZ
Alt 25.03.2008, 11:39   #10
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1548 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: DESTEK İSTİYORUZ

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Mehmet Yıldız, "Başka şehirlerde tribünler futbolcuları ateşler, ancak Sivas’ta tam tersi oluyor. Takım arkadaşlarım adına rica ediyorum hiç olmazsa bundan sonraki maçlarda bizi desteklesinler." dedi.

Sivasspor’un ve Milli takımın başarılı oyuncusu Mehmet Yıldız, dün Hürdoğan’a son derece çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şansları bir türlü tutmayan Konyaspor’u yenerek 3 puan almanın sevinci içerisinde olduklarını belirten Mehmet Yıldız “Tabi herşeyden önce kazandığımız ve haftayı kayıpsız geçtiğimiz için mutluyuz. Konya maçında elinden geleni yaparak farklı galibiyete ulaşmamızı sağlayan bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Ancak burada bir üzüntümüde belirtmek istiyorum. Neredeyse stad doluyor, ancak bize gereken desteği veren insan sayısı çok çok az oluyor. Konya maçı 0-0 devam ederken destek verilmesi gerekirken, maçı kopardıktan sonra tribünler canlandı.

Başka şehirlerde tribünler futbolcuları ateşler, ancak Sivas’ta tam tersi oluyor. Takım arkadaşlarım adına rica ediyorum hiç olmazsa bundan sonraki maçlarda bizi desteklesinler. Onlar bizi desteklerse bizlerde onların istediğini daha kolay veririz” dedi.

Hürdoğan

bu hafta seyircilerin hakkını yemeyin bence hemen hemen herkes destek verdi tabi yahya abi sayesinde

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla