Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

1967LI YILDAN 1980YILINA KADAR MAC ANILARIMIZ
Alt 09.04.2008, 18:53   #1
Engin58
Usta Yiğido

Engin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

278 Mesajına 442 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 963 Engin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekannt
Standart 1967LI YILDAN 1980YILINA KADAR MAC ANILARIMIZ

SAYIN YİGİDO VE YİĞİDE KARDEŞLERİM ÖNCELİKLE SİZLERİ SAYGI İLE SELAMLIYORUM. AYRICA SEVGİ DİLEKLERİMİ ARZ EDERIM.1967DEN 1980YILLARINA KADAR OLAN SİVASSPOR'UMUZUN MAÇ ANILARIMIZI,GECMİŞ İLE İLGİLİ MAÇ ANILARIMIZI,ORTA YAŞLI TARAFTAR ARKADASLARIMIZIN, BU FORUMA YAZMA İMKANI OLSUN DİYE BÖYLE BİR KONU AÇTIM. İNŞALLAH SİZ DEĞERLİ, YİĞİDO VE YİĞİDE KARDEŞLERİMİZ OKUMA İMKANI BULDUĞU GİBİ, GEÇMİŞDEKİ ANILARIMIZI YAAD ETMİŞ OLURUZ, SAYGILARIMLA...
Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: 1967LI YILDAN 1980YILINA KADAR MAC ANILARIM
Alt 09.04.2008, 19:12   #2
Engin58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 963 Engin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekannt
Standart --->: 1967LI YILDAN 1980YILINA KADAR MAC ANILARIM

SAYGI DEGER YİĞİDO VE YİĞİDE KARDEŞLERİM ,BENDE İNŞALLAH GEÇMİŞ İLE İLGİLİ MAÇ ANILARIMI ELİMDEN GELDİĞİ KADAR SİZELERE ANLATMAYA ÇALIŞACAĞIM .BİR MAÇ ANIMI ŞİMDİLİK SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM.1976 VE 1977 SEZONUNDA İZLEMİŞ OLDUGUM, 11 YAŞLARINDAYDIM,SİVASSPOR BEYKOZ MAÇINA GİTMİŞTİM.O DÖNEMDE KALEMİZDE İZZET ,DEFANSTA HATIRIMDA KALDIĞINCA ,CESİM VE HACIMURAT LAKABLI BİR FUTBOLCUMUZ VARDI.DİMİTRİ İLKER ,MÜFİT ,ÇİLLİ MEHMET, DAHA HATIRIMA GELMİYEN ,DEĞERLİ FUTBOLCULARIMIZ VARDI. TABİİ MAÇIN COSKUSU,HEYECANINI TARAFTARIN GÜLÜ RAHMETLİ AMİGO İHSAN ABİMİZ VARDI. ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN. STADYUMU İNLETİRDİ. ''KIRMIZI BEYAZ ÜÇ YILDIZ SİVAS SİVAS SİVAS HEY HEY HEY'' DİYE. YİNE BÖYLE COSKULU HEYECANLI BEYKOZ MAÇIYDI. HAVA BULUTLUYDU YAGMUR YAĞDI YAĞACAK ŞEKİLDEYDİ, SKOR 0-0 DEVAM EDİYORDU, MAÇIN ARTIK 90NINCI DAKİKASI BİTMİŞ ,UZATMA OYNATILIYORDUKİ, BİZLER BU MAÇIN BERABERE BİTECEĞİNİ SANIYORDUK BEYKOZLU BİR FUTBOLCU ANİ BİR ATAK İLE DEFANS OYUNCULARIMIZIN ÖNE ÇIKMASI VEDE OFSAYT DURAKLAMASI İLE HAKEMİN DEVAM DEMESİ İLE KALECİMİZ İZZETIN ÜZERİNDEN AŞIRTMA BİR VURUŞ İLE SKORU DEĞİŞTİRİYORDU. SİVASSPOR :0 BEYKOZ :1 OLMUŞTUKI HEPİMİZİN AĞIZINI BIÇAK AÇMIYORDU SİVASSPORLU FUTBOLCULARIMIZ YAN HAKEME KOŞARAK OFSAYT DEDİLERSEDE HAKEM HAYIR GOL DEMİŞTİ. SEYİRCİ OLARAK BİZLER KÜPLERE BİNMİŞTİK BUZ GİBİ DUŞ ALMIS OLDUK AMA O MAÇTAN STADYUM DIŞINA ÇIKMIŞTIK Kİ SİCİM GİBİ YAĞMUR BAŞLAMIŞTI YAGMURUN YAĞIŞI BENİ EKLEMEDİ İÇİMDEKİ SİVASSPOR SEVĞİSİ SİVASSPOR AŞKI ISLANMAMI UNUTTURMUŞTU. YENİLDİĞİMİZİN MAÇIN ÜZÜNTÜSÜ YAŞADIĞIM GİBİ GÖZLERİMDEN YAŞLAR IRMAK ŞEKİLDE AKIYORDU ÇÜNKÜ SİVASSPOR BİZLER İÇİN BİR EKMEK AŞ GİBİYDİ ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM VEDE AĞLAMIŞTIM.UNUTAMADIĞIM BİR MAÇ ANIM. İNSALLAH BAŞKA GEÇMİŞTEKİ GİTTİĞİM O DÖNEME AİT MAÇ ANILARIMI SİZ DEĞERLİ YİĞİDO VE YİĞİDE KARDEŞLERİM İLE PAYLAŞACAĞIM. ARTI O DÖNEMLERE, YAŞLI KARDEŞLERİMİN VEDE ABİLERİMİN MAÇ ANILARINI BURAYA YAAD ETMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM.SİZLERE TEKRAR SELAM , SAYGI , SEVGİ DİLEKLERİMİ ARZ EDERİM .SAYGILARIMLA...
Alt 09.04.2008, 22:22   #3
Ertugrul
Gast

Engin ağbi çok güzel bir konuyu ele almışsın. Sivasspor'un bilinmeyen tarihine sizin gibi büyüklerin ışık tutması gerekiyor. Bir çok arkadaşımız daha dünyada yokken Sivasspor toprak sahalarda mücadale ediyordu. Bu günlere kolay gelmediğimizin bilincine varmamız için 40'lı yaşlarda ki büyüklerimizin Sivasspor anılarını paylaşmaları gerekiyor.
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.04.2008, 00:49   #4
Engin58
Usta Yiğido

Tesekkür ederim saygi deger kardesim cahar insallah dahada gecmisteki günleri izlenimleri dile getirmek yad etmek benim icin ayri bir haz ve zevk verir .Insallah diger arkadaslarimizda katilimda bulunurlar gecmis ile ilgili anilarini yazarlar.Saygilarimla...
Alt 10.04.2008, 01:08   #5
sivaslı-elif
Yiğido

sivaslı-elif - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

127 Mesajına 229 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 sivaslı-elif FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ehhh şimdi sitenin en yaşlısı olarak bn anlatıyımmmm
dermişimŞAKA Bİ YANA AMA BİZ DOĞDUK DOĞALI HERYER KIRMIZI BEYAZ
HER YER SİVAS HERYER SİVASSPORR ((((babam saolsun))) )