Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

4 EYLÜL DOLMALIYDI
Alt 21.04.2008, 23:32   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart 4 EYLÜL DOLMALIYDI

Abdullah Yiğit / HÜRDOĞAN

Bir galibiyet daha aldığı takdirde Anadolu takımları arasında en çok galip gelen takım olarak ayrı bir rekora hazırlanan Sivasspor’u avuçlarımız kızarana kadar alkışlasak bile az olur. Ancak ne acıdır ki böyle bir takıma gereken destek verilmiyor.

Sivasspor’un son 15 yılını yakından takip edenler, Sivasspor’un eski futbolcularından olan ve şu andada Kırıkkalespor’da yardımcı hocalık yapan Tahir Elagöz’ü iyi tanır. Bu Tahir’le Ankaraspor maçı öncesi kısa bir sohbetimiz oldu. Tahir bana aynen şunları söyledi: “

Abi bu ne ya! Ben Sivas’a gelirken her tarafın Kırmızı-beyaz bayraklarla donatıldığını ve 4 Eylül Stadı’nın da karnaval yeri gibi olacağını düşündüm, fakat şehre girdiğimde şok oldum” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Tabi Tahir kardeş Sivas halkını onun oynadığı dönemlerle kıyaslayarak hayal kurmuş! Biz bu duyarsızlığa ve ilgisizliğe alkıştık ama dışarıdan gelen insanın ilk dikkatinide bu ilgisizlik çekiyor. Yine aynı maçın devre arasında Fanatik gazetesi yazarı olan ve aynı zamanda maçı lig tv.den yorumlayan Tunç Kayacı kardeşimle yine bu konuları konuştuk. Tunç bana “Kale arkaları niye boş,böyle bir maçta boş yer olur mu? Sivasspor tarih yazıyor” diye şaşkınlığını ifade etti.

İnanın utandığımdan cevap vermekte zorlandım ve sadece “Bugün Cumartesi olduğu için stad dolmadı” diye geçiştirmeye çalıştım ve o anda Tunç tam kitabın ortasından konuşup “Ya bana hikaye anlatma kardeşim bu maç pazartesi sabah 09.00’da da oynansa bu stadın dolması, hatta dışarıdada 5-6 bin insanın kalması lazım” dedi.

Tunç yerden göge kadar haklı, ama yapacak hiç bir şeyde yok! Ne söylerseniz söyleyin,ne yazarsanız yazın değişmez! Böyle gelmiş böyle gidiyor..

Ben Bursa’dan, Sakarya’dan ya da bir başka süper lig görmüş 1.lig takımlarından değil, hemen yanı başımızdaki Tokatspor’dan örnekler vermek istiyorum.

Geçen hafta Tokat’taydım. Şehre ilk girdiğimde ara sokaklarda dahil Bordo-beyaz Tokatspor bayrakları oldu. Bu Tokatspor şu anda 3.lig 2. grupta Ofspor’un arkasında ikinci sırada. Peki Sivasspor nerede? Kimlerle çekişiyor? Ne için çekişiyor?

Uzun lafın kısası, Sivas’daki havayı şöyle ifade etmek lazım. Sivasspor yıllarca şampiyon olmuş, yıllarca zirvede yer almış, onun içinde Sivaslı artık bu işe doymuş. Bunun başka izah tarzı var mı?

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: 4 EYLÜL DOLMALIYDI
Alt 21.04.2008, 23:41   #2
kaya0758
Yiğido

kaya0758 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

79 Mesajına 100 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 kaya0758 FAZLA SÖZE GEREK YOKkaya0758 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Pfeil --->: 4 EYLÜL DOLMALIYDI

abim haklısın keşke dolu olsaydı.sivaslıları anlayamıyorum.
stad neden dolmuyo.aslında diğer şehirlere göre sivasın stad dolu sayılır ama keşke tam olarak kale arkalarıda dolsaydı.
kaya0758 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.04.2008, 23:57   #3
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: 4 EYLÜL DOLMALIYDI

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bir galibiyet daha aldığı takdirde Anadolu takımları arasında en çok galip gelen takım olarak ayrı bir rekora hazırlanan Sivasspor’u avuçlarımız kızarana kadar alkışlasak bile az olur. Ancak ne acıdır ki böyle bir takıma gereken destek verilmiyor.
demiş ama ne yazıkki Anadolu takımları arasında rekor trabzonsporda.
Trabzonspor 34 26 4 4 79 24 82
http://www.trabzonspor.org.tr/ligfik...?sezon=1995-96
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.04.2008, 00:05   #4
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

100 de 100 katılıyorum bu lig bize fazla geldi herşeye doyduk. herşey yeni başlıyorken. çünkü herkes sivaslı fb li sivaslı gs li sivaslı bjk lı oldugu için ve o çok sevdikleri istanbul takımları sivasa gelince onların tarafına geçtikleri için şehirde dahi onların fomasıyla gezip maça dahi onlarin formasiyla geldikleri için . bu lig bize fazla bu taraftar bu takımı haketmiyor.
ertor58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı ertor58'a Teşekkür Ediyor...
-->: 4 EYLÜL DOLMALIYDI
Alt 22.04.2008, 00:07   #5
gfb34
Acemi Yiğido

gfb34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 gfb34 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: 4 EYLÜL DOLMALIYDI

http://www.trt.net.tr/wwwtrt/anketsonuc.aspx?anket=17
LÜTFEN SİVASSPORUMUZ İÇİN OY ATALIM!
Alt 22.04.2008, 00:08   #6
gfb34
Acemi Yiğido

LÜTFENN SİVASSPORUMUZ İÇİN OY ATIN!

http://www.trt.net.tr/wwwtrt/anketd.aspx?anket=17
--->: -->: 4 EYLÜL DOLMALIYDI
Alt 22.04.2008, 00:12   #7
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: 4 EYLÜL DOLMALIYDI

Alıntı:
gfb34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
LÜTFENN SİVASSPORUMUZ İÇİN OY ATIN!

http://www.trt.net.tr/wwwtrt/anketd.aspx?anket=17
eyvallah saol sen kime attın oyunu?
ertor58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ertor58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.04.2008, 00:13   #8
gfb34
Acemi Yiğido

SİVASSPOR TABİİKİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Alt 22.04.2008, 00:14   #9
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1175 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

ya bu takımın taraftarı stadta yok ama burda var ve herkes maçta oluyor nasıl bir iştir anlamadım ben..

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.04.2008, 00:28   #10
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Daumen hoch --->: 4 EYLÜL DOLMALIYDI

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivasspor’un son 15 yılını yakından takip edenler, Sivasspor’un eski futbolcularından olan ve şu andada Kırıkkalespor’da yardımcı hocalık yapan Tahir Elagöz’ü iyi tanır. Bu Tahir’le Ankaraspor maçı öncesi kısa bir sohbetimiz oldu. Tahir bana aynen şunları söyledi: “

Abi bu ne ya! Ben Sivas’a gelirken her tarafın Kırmızı-beyaz bayraklarla donatıldığını ve 4 Eylül Stadı’nın da karnaval yeri gibi olacağını düşündüm, fakat şehre girdiğimde şok oldum” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Tabi Tahir kardeş Sivas halkını onun oynadığı dönemlerle kıyaslayarak hayal kurmuş! Biz bu duyarsızlığa ve ilgisizliğe alkıştık ama dışarıdan gelen insanın ilk dikkatinide bu ilgisizlik çekiyor. Yine aynı maçın devre arasında Fanatik gazetesi yazarı olan ve aynı zamanda maçı lig tv.den yorumlayan Tunç Kayacı kardeşimle yine bu konuları konuştuk. Tunç bana “Kale arkaları niye boş,böyle bir maçta boş yer olur mu? Sivasspor tarih yazıyor” diye şaşkınlığını ifade etti.

İnanın utandığımdan cevap vermekte zorlandım ve sadece “Bugün Cumartesi olduğu için stad dolmadı” diye geçiştirmeye çalıştım ve o anda Tunç tam kitabın ortasından konuşup “Ya bana hikaye anlatma kardeşim bu maç pazartesi sabah 09.00’da da oynansa bu stadın dolması, hatta dışarıdada 5-6 bin insanın kalması lazım” dedi.

Tunç yerden göge kadar haklı, ama yapacak hiç bir şeyde yok! Ne söylerseniz söyleyin,ne yazarsanız yazın değişmez! Böyle gelmiş böyle gidiyor..

Ben Bursa’dan, Sakarya’dan ya da bir başka süper lig görmüş 1.lig takımlarından değil, hemen yanı başımızdaki Tokatspor’dan örnekler vermek istiyorum.

Geçen hafta Tokat’taydım. Şehre ilk girdiğimde ara sokaklarda dahil Bordo-beyaz Tokatspor bayrakları oldu. Bu Tokatspor şu anda 3.lig 2. grupta Ofspor’un arkasında ikinci sırada. Peki Sivasspor nerede? Kimlerle çekişiyor? Ne için çekişiyor?

Uzun lafın kısası, Sivas’daki havayı şöyle ifade etmek lazım. Sivasspor yıllarca şampiyon olmuş, yıllarca zirvede yer almış, onun içinde Sivaslı artık bu işe doymuş. Bunun başka izah tarzı var mı?

İnsanın ömrüne sadece ama sadece bir kaç sefer 'yaşadığı bir ömür boyunca ''ŞANS''Bir yada kaç kez çıkabilir örneğin bir gayrimenkul yatırımı belkide Lüx bir araç belkide Okul kimbilebilir belkide çalışdığı yükselme kariyeri olan bi iş yeri;İnsan oğlu bu saydıklarımı değerini bilip değer elde iken akılca bir şeyler yaparsa o insanın hayatı değişir yepyeni bir sayfa dönem açar belkide bir iş adamı yada kimbilebilir zengin birisi olabilir ama belirttiğim bu bir kaç şansı akılca kullanabilirse bir hayata sığdırabilirse..Fakat işin ilginç tarafı bu ömründe sadece ve sadece önüne çıkan Fırsatları teperse değer imkanlar elde iken banane gb veya Bonkör davranırsa ve sanarsaki bı fırsatlar hala yaşadığı yıllarda önüne çıkar gb düşünürse sadece tamamı ile eline gelmiş değerleri tepmeyi bırakın''AVUCUNU YALAR''..Sonra bir ömür cuzi maaşla çalışmaya devam eder ve ileriye dönük ne ailesine ne çocuklarına verebilecek bir şey kalmaz ve sonrada ben size söyleyeyim ben çalışdım örneğin 25 sene size bunları yapabildim der;Oysa elindeki değerler ve imkanları akılcı mantıklı değerini bilip''ŞÜKRETSEYDİ''sanırım ailesine daha iyi bir zemin hazırlar ve ondan sonraki nesilde çok daha rahat edip Babasının hazırladığı zeminde korkusuzca emin adımlarla ilerleyebilirdi..Onun için ben derimki ''Zaman bir su misali akıp gidiyor've giden ömürden 1 saniye geri istesekte gelmiyor dizlerimizi dövsek ne çare..!!Sn Başkanımız Odyakmaz'ımız Sn.Teknik Patronumuz ve 11 Cengaverimiz size soruyorum daha ne yapsın..!!Rakipse Yenmiyor Eze eze Parçalıyor'Para alıyormu İçler açıcıyı bırakın Normal maaşlarını ben size söyleyeyim almıyor daha doğrusu alamıyor Yokki..!!'Sahamıza ne demeli peki Para ödediğimiz bir çok saha 4 Eylül'den çok daha kalitelidir'Medyanın baskısı bir yandan vb onlarca olumsuz etkenler..Onun için ben değer elde iken bilelim sonra elden uçduktan sonra ne çare..!!Dizlerimizi dövsekte ne çare giden bir kere gitmişdir'Bir Vestel'e bakın Bir Konya'ya Bakın Bunlar Süper Lig'le tanışalı Yıllar olmasına rağmen halen düşme potasındalar bu demek oluyorki SİVASSPOR'umuzun şu anki durumu bize Şehvet katmasıyla beraber şu anki yerimizde hava yaratması anlamına kesinlikle gelmemelidir;ne olduk değil ne olacağız..Şu anki SİVASSPOR Yerinde bir Sakarya spor bir Bursa bir Konya olsaydı inanın bana Bu şehirler yeşil beyaz bayrağı bırakın insanlar Evlerini arabalarını Yeşil beyaza boyatırlar işlerine Formalarıyla giderlerdi;bizim yerimizde olmak her kula nasip olmadı bunca eksiye -- rağmen yinede HELAL Olsun valla SİVASSPOR'A Başta Başkanımıza Teknik ekibimize 11 Yiğidomuza İyiki varsınız...Şöyle bir bakın Ankara Takımlarına bakın Adamlar Bedava otobüsle taraftar servisi yapıyorlar Stadın içine kadar sonra bedava Formalar 1 ytl gb astronomik gülüç fiatlara biletler yarın bir gün Kırmızı halıda sererlerse köfte arası ekmekte taraftara yaparlarsa sanırım şaşırmamak lazım..7 Milyon SİVAS'lı DÜNYA'da Olduğuna ben Bir ZARA'Lı olarak inanmam inanmadım vede İnanacağımada pek ümit'im yok açıkcası sizleri bilmem ben inanamıyorum bu SMS Olayı ve Trübünlerdeki sayımız Bizim birlik bütünlüğümüzü dayanışmamızın sadece bir kaç örneği Sizler gb bende Gururla yazmak isterdimki 3 Trilyon SMS ve 1,5 Trilyon Nakit Ve 2 Trilyon Yan gelirler v.s Mağazacılık Store gb v.s..Ama Hiç birini yazamıyorum Hatta ve hatta Düşündükçe Kahroluyorum..Elin adamı ne der ya ''SİVAS SİVAS'LILAR 20.000 Ytl Toplamis v.s 7 Milyon diye övünürler ya Demezmi biz daha fazla Toplardık X İlli Vatandaş..!!Der kardeşim der Maalesef bende derdim sende derdin ..Çokmu zor ya 5 ytl verip bayrak asmak BAYRAĞIMIZI Göklerde dalgalandırmak illa bayrakmı olacak paranmı yok Çul çıkar ya Kırmızı beyaz anlamını zaten fazlasıyla zaten ifade etmekte önemli olan bizim anlatmak istediğimiz 5 ytl de param yok alamıyom diyen insanlarda elbette vardır aam sanırım olsada %5 gb dir ya...ONUN İÇİN BAŞKANIMIZI SN HOCAMIZI 11 ASLANIMIZI LÜTFEN AMA LÜTFEN KÜSTÜRMEYELİM ONLAR BİZİM CANIMIZ KANIMIZ NE İMKANSIZLIKLARA RAĞMEN SIRTLARINA ALDILAR MGETİRDİLER BİZLERİ BURALARA ..!!BU ONURU ŞEREFİ YÜCE DUYGUYU BİZLERE TATTIRDILAR ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN BUGÜN YÜZLERCE TRİLYONLARLA İFADE EDİLEN EZİKLERE KORKU SAÇTILAR BİR KAÇ TRİLYONLUK TAKIMIMIZ ...İnanıyorumki onlarda binbir imkanlıklarla SİVASSPOR'u sırtlayıp nerelere ne şartlar imkansızlıklar altında getirdiklerini çok ama çok iyi bilmekle beraber bizlerden bu ''JESTE''Karşılık MORAL İstiyorlar ..

BAŞKA SİVASSPOR YOKKİ..!!!
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı HaSiVasLıM58'a Teşekkür Ediyor...